Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Ukraine
Але ж тут програма якимось чином отримує доступ рівня рут на нерутованих спартфонах. Тоді навпаки можна рекомендувати самому рутувати смарт, щоб монопольно контролювати процес надання дозволів, а не чекати, поки це зробить вірус.

Місто
Ukraine
Я так розумію, інші банки та сам НБУ вже чітко розуміють, яка буде комісія та чи буде вона в них взагалі? Якось однобоко написано.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
У monobank уточнили, які комісії заплатять власники за військові облігації під час та після скасування воєнного стану

Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Ого... цілих 15 грн - серце жлоба не переживе такої суми... :LOL:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
В нас скоро дійде до того що лаве будемо тримати на рахунку !
А перед підходом до каси кидати на картку !
Як я зараз роблю для оплати в інеті .
Якщо не гірше …
Мене хотіли взути з картки моно
Камрада який описував вище взули в якійсь валюті про яку я й не чув ніколи
Тенденція однако …
І це при тому що стояла заборона на оплату в інеті без підтвердження в додатку !

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
chelavek, у тих банках, де є такий рахунок (окремо від картки), я раніше так і робив (Райф, Сенс). У моно ж такого немає?

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
chelavek, у тих банках, де є такий рахунок (окремо від картки), я раніше так і робив (Райф, Сенс). У моно ж такого немає?
Ну там є "Банка". Тільки дуже низькі відсотки на залишок - 0,01% чи 0,1% річних. Але технічно такий субрахунок існує.

Місто
Хмельницький
Ну там є "Банка". Тільки дуже низькі відсотки на залишок - 0,01% чи 0,1% річних. Але технічно такий субрахунок існує.
Щось схоже в багатьох банках є. Але це може захистити лише власні кошти. А кредитні як?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Якщо точніше, то 350 гватемальських кетсалей
Попри те, що картка вже заблокована, продовжуються намагання зняти ще грошей :) Сьогодні вже в мексиканських песо. Ото дирява безпека у Моно, щось я дуже розчарований в цьому банку :(

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Андрюх@dp.ua, якщо безпека "дирява", то чому грошові кошти не списуються?
Картка скомпрометована, банк її заблокував і щодо твого інциденту звернулися до продавця, а потім і до платіжної системи для оскарження. Що не так?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Андрюх@dp.ua, якщо безпека "дирява", то чому грошові кошти не списуються?
Картка скомпрометована, банк її заблокував і щодо твого інциденту звернулися до продавця, а потім і до платіжної системи для оскарження. Що не так?
Я не дуже обізнаний в тонкощах банківської справи, але сам цей факт мене дуже засмутив.

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Якщо точніше, то 350 гватемальських кетсалей
Попри те, що картка вже заблокована, продовжуються намагання зняти ще грошей :) Сьогодні вже в мексиканських песо. Ото дирява безпека у Моно, щось я дуже розчарований в цьому банку :(
Це було би правдою якби номер картки вкрали з бази даних моно, а не десь у третьої сторони. Моно лише бореться з наслідками - скомпроментованої картки.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
По-хорошему, тут неплохо было бы не только карту блокировать, но и обратиться в отделение для закрытия счёта.
А чуть позже заново открыть новый счёт с новой картой.
Так как если карта "засвечена" или токенизирована, не всегда всё решается перевыпуском карты.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Sanyok77, у него карта была заблокирована из-за мошенничества. В данном случае токены должны были отрубится и карта не подлежит восстановлению. То, что приходят попытки списания, говорит о том, что оплата идёт с авторизацией через банк и банк заворачивает платёж.

А вот, если он сам бы перевыпустил карту на ту же платёжную систему, то тут токен мог и остаться.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Це було би правдою якби номер картки вкрали з бази даних моно, а не десь у третьої сторони
А відсутні треті сторони, тільки банк! Я цією картою ніколи не розраховувався в інтернеті. Тільки оффлайн магазини та АЗС. Для інтернет-платежів у мене віртуальні картки Приватбанку, на які я закидую гроші в сумі платежа і оплачую в інтернеті. Решту часу ті картки порожні.

Зверху