Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Germany
если сейчас заказать именную, а срок заканчивается не в этом месяце, то придёт просто именная с таким же номером и таким же сроком действия или номер поменяется ?!

Місто
Одеса
Телефон
iPhone15 Pro
если сейчас заказать именную, а срок заканчивается не в этом месяце, то придёт просто именная с таким же номером и таким же сроком действия или номер поменяется ?!
У меня срок действия старой чёрной до августа месяца.Я заказал именную со старым номером.В чате уточнил,что хочу перевыпуск на именную с сохранением старого номера.Если не уточнить,то именная будет с новым номером.Новая моя карта будет со старым номером,но с новой датой и новым cvv кодом.

Місто
Germany
У меня срок действия старой чёрной до августа месяца.Я заказал именную со старым номером.В чате уточнил,что хочу перевыпуск на именную с сохранением старого номера.Если не уточнить,то именная будет с новым номером.Новая моя карта будет со старым номером,но с новой датой и новым cvv кодом.

эти уточнения возможно написать после нажатия кнопки "хочу именную" или нужно отдельно к ним стучать и всё объяснять ?!

Місто
Одеса
Телефон
iPhone15 Pro

эти уточнения возможно написать после нажатия кнопки "хочу именную" или нужно отдельно к ним стучать и всё объяснять ?!
А вот не знаю Я сразу написал в Телеге и объяснил,что я хочу.И потом ещё раз переспросил,когда получил ответ,что перевыпуск будет стОить 100 грн.Думаю,что через кнопку будет просто именная.С новым номером.

Batista Katod

Заблокований
Місто
Київ
А я так і не зрозумів скільки коштує заміна білої по закінченню терміну дії.
Підтримка сказала 100, але в пункті видачі безкоштовно.
Мені зжаеьтся вони геть не зрозуміли що я їх спитав.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А я так і не зрозумів скільки коштує заміна білої по закінченню терміну дії.
Підтримка сказала 100, але в пункті видачі безкоштовно.
Мені зжаеьтся вони геть не зрозуміли що я їх спитав.
Біла хіба видається в пунктах видачі? Вона ж буває тільки іменна (ну або віртуальна).
А в пунктах видачі є Чорна, але миттєва (не іменна).
А так начебто будь-який перевипуск пластика коштує 100 грн.
Безкоштовно тільки АТБ купити з "заставою" 50 грн. Платиш 50 грн за картку, але банк їх поветрає на основний рахунок.

Місто
Днепр
пополнение моб в приложении в счет кл попадает под льготный период?

Місто
Чернігів
Вітаю! 1.Питання про Банку- створив Банку, щоб ії поповнювали інші люди.Для цього вибираю поповнення за посіланням і те посилання скидую людини,яка хоче поповнити Банку. Правильно?
2.я так розумію,що обмежень в Банці немає фінансових? Тобто,хоч 500 тисяч накопичуй-фін.моніторінг не буде проти?
3. Податки з коштів в Банка треба платити?
4.кошти з Банка можна перекидувати на свою власну картку( чорна чи біла) без обмежень?

Місто
Львів
якщо не помиляюсь, банка по суті ще 1 тимчасовий грн.рахунок який належить вам.
1. Так
2. Більше 400 тис. думаю можуть бути питання.
3. Не треба
4. Так, і ось тут фін.моніторинг теж може включитись якщоне включився в #2.

Місто
Чернігів
1. Так
3. Не треба
а ось,наприклад, збирають на дрони, автівки по 500-600 тис....
Потім ці кошти на свою ж карту виводять?

Місто
Ukraine
1. Так
3. Не треба
Банку потрібні будуть підтверджуючі документи по збору, інакше заблокують за підозрою в шахрайстві.

Місто
Чернігів
1. Так
3. Не треба
Банку потрібні будуть підтверджуючі документи по збору, інакше заблокують за підозрою в шахрайстві.
наприклад,які документи? Люди кидають на карту,різні люди...

Місто
Kyiv
наприклад,які документи? Люди кидають на карту,різні люди...
Наприклад, куди саме ви тратите ці гроші. Якщо не хочете якось отримати проблем з податковою, на кшталт 19% від сбору, та фінмоном, треба реєструватися в реєстрі.

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Так але вони мають мати сторінку збору, бути зареєстровані волонтерами у ДПС з подачею відповідних номерів рахунків в заяві. І треба мати первинну все одно бо можуть перевірити чи дійсно волонтер. Банка це лише інструмент а не панацея від всіх проблем

Місто
Чернігів
Так але вони мають мати сторінку збору, бути зареєстровані волонтерами у ДПС з подачею відповідних номерів рахунків в заяві. І треба мати первинну все одно бо можуть перевірити чи дійсно волонтер. Банка це лише інструмент а не панацея від всіх проблем
Зрозумів.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Получил на НП новую белую карту - срок годности подходил к концу, перевыпустил. Ну какой умник придумал номер карты разместить на обратной стороне - вместе с СVV и сроком жизни карты?! "Экономисты" чертовы...

• Like
Реакції: Doza
Зверху