Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Странные они какието.
Мне тот маркет в принципе нужен как корове седло. Может и потыкал бы ради интереса, но нужно переходить на новый дизайн, а он у меня вызывает рвотный позыв. Так что пусть они свой маркет сами юзают.

Місто
Харків
я це знаю. пластик дають безкоштовно при заміні картки?
якщо була пропозиція від банку то безкоштовно ( доставка також). ще й доплачують.
в мене була тільки пропозиція замінити картку на віза і отримати 100грн кешбек на бонус, а от про картку ніслова

Місто
kiev
Странные они какието.
Мне тот маркет в принципе нужен как корове седло. Может и потыкал бы ради интереса, но нужно переходить на новый дизайн, а он у меня вызывает рвотный позыв. Так что пусть они свой маркет сами юзают.
я не розумію в чому взагалі якась там іновація з цим інтернет магазином, був колись такий Фідобанк теж мав свій інтернет магазин Фідомаркет, це що історія знову повторюється, чи то якись новий/старий працівник геніальні ідеї впроваджує!?

Вкладення

• Screenshot_20241022_173605.jpg
    Screenshot_20241022_173605.jpg
    158.5 КБ · Перегляди: 50
Місто
Запоріжжя
я це знаю. пластик дають безкоштовно при заміні картки?
якщо була пропозиція від банку то безкоштовно ( доставка також). ще й доплачують.
в мене була тільки пропозиція замінити картку на віза і отримати 100грн кешбек на бонус, а от про картку ніслова
Так це ж воно і є. Натискаєшь згоден і моно тобі відправить безкоштовно картку віза не іменну, після ії активаціі ще й 100грн кешбека нарахує.

Місто
kiev
walerka, ну, ще залежить від того, хто реалізовує та як. Apple також не перший в світі смартфон створили.
я би доповнив, що саме важливе це робити вчасно, коли ринок готовий до будь-якоі такої іноваціі, бо саме ринок буде тим рушієм тієі іноваціі, а не компанія як винахідник. а епл, ще до свого айфону в 90-х створив кпк Ньютон, але не взлетіло, як і багато інших хороших ідей у багатьох компаній.

Місто
Киев
Ух, ці моноботи. як потужно відпрацьовують гороховські мільярди
Карманник, а знал ли ты? Одомашнивание кошки произошло примерно 9500 лет назад на Ближнем Востоке в районе Плодородного полумесяца, где зародились и развивались древнейшие человеческие цивилизации.
Как не глубоко копнули то, а я смог бесплатно)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
От хитрі чорти, зарелізили гівномаркетплейс тільки в новому дизайні, і водночас забрали кнопку "повернутись в старий дизайн"
Зайшов подивитись, а тепер прийдеться привикати до цього гівна... :pop:

Місто
Ternopil
Телефон
Moto G60
От хитрі чорти, зарелізили гівномаркетплейс тільки в новому дизайні, і водночас забрали кнопку "повернутись в старий дизайн"
Зайшов подивитись, а тепер прийдеться привикати до цього гівна... :pop:
Думаю питання часу. Рано чи пізно вони випилять старий дизайн.
Так що скоріше привикнеш - скоріше адаптуєшся)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Особисто мені новий дизайн був неприйнятний тільки коли доступ до історії транзакцій було дуже ускладнено, тепер, коли видно три останніх, і поряд є тицялка "усі" - то давно вже звик і користуюсь без проблем.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Maxxx, у меня очень мелкий шрифт в новом дизайне. И он не реагирует на увеличение шрифта в настройках телефона. Поддержка сказала привыкать надо. Исправлять они не собираются.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
А я так то в світі нововведень вже став потихеньку звикати до нового банку. Не звик коли за мене вирішують якою карткою я мушу користуватись. Побачимо може і оставлю моно як резерв, а може зовсім видалю.
Post automatically merged:

Мені от шо цікаво. Чому іншим вигідно співпрацювати і з мастером і візою, а от моно ні? Чи чекати подібної лажі і від інших?

Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А я так то в світі нововведень вже став потихеньку звикати до нового банку. Не звик коли за мене вирішують якою карткою я мушу користуватись. Побачимо може і оставлю моно як резерв, а може зовсім видалю.
Давайте я перерахую всі ПЛЮСИ і ПЕРЕВАГИ monobank. Ви вже самі думайте, чи варто його залишати, чи треба прощатись.
0. Дуже поширений, є майже у всіх. А значить з ним багато хто співпрацює.
1. Безкоштовний переказ не тільки "всередині мережі", а й на картку будь-якого банку по Україні.
2. Безкоштовний переказ по реквізитам. На юросіб є ліміт, проте на фізиків без обмежень (можна і 200 000 грн відправити).
3. Безкоштовне поповнення мобільного через застосунок. Той же Приват за таке бере комісію, та й ТАСкомбанк теж.
4. Немає плати за вхідний платіж, як 0.5% на КДВ у Привата. Є лише плата за зняття через банкомат. Але це легко обійти.
5. Безкоштовна "тягнучка" (платіж з використанням інших систем) за власні кошти.
6. Обираєш контакт з записної книги і переказуєш кошти. Можна так навіть за реквізитами зробити переказ, що зручно.
7. Можна затиснути на контакт і обрати, на яку картку зробити переказ. Іноді це може бути актуально.
А також monobank краще за той же Приват своїми налаштуваннями безпеки. Ось наприклад:
1. Динамічний чи власний CVV/CVC код.
2. Можна вимкнути магнітну стрічку.
3. Можна заборонити проведення платежа, якщо країни не співпадають (я в Україні, а платіж на терміналі в США).
4. Можна заборонити зняття коштів у банкоматі.
5. Можна вимкнути безконтактну оплату, хоча цього не радять робити.
6. Захист від комісії Прома, OLX, Нової Пошти - заборона сторонніх оплат за кредитні кошти.
А що є мінусом чи недоліком monobank?
1. Його картки охоче блокує виконавча служба через онлайн-реєстр.
2. Немає повністю безкоштовного зняття грошей через банкомат, є комісія і 50000 грн цільових коштів на місяць (зарплата/дохід ФОП).
3. Немає % на залишок по картковому рахунку чи субрахунку, як у ПУМБа 5% на "МаніБокс". А у Банки же 0% на залишок.
4. Кешбек не завжди найкращий на ринку. (Не по всім категоріям високі ставки - ті ж продукти максимум 1% за власні)

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Чому іншим вигідно співпрацювати і з мастером і візою, а от моно ні? Чи чекати подібної лажі і від інших?
Горох виторгував від візи кращі умови по вартості обслуговування (моно сплачує візі менше коштів) в обмін на вимогу візи перестати обслуговувати картки мастеру

Зверху