Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Sanyok77, напевно не все але більшість цього списку є і у інших. Наприклад а банк. Але я не перевіряв всі пункти.
Maxxx, принципово нічого. Але я хочу право вибору. Мені моно подобається користуватись (на старому дизайні) але коли закривають примусово картку навіть коли не закінчився термін дії, тут щось не те.

babakiurii

Україна Назавжди
Місто
м.ЗБАРАЖ Тернопільська обл.
Телефон
Huawei P Smart 2019

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Для користувача-ніякої, а от для користувача "Червоного" є ;)
Та то таке, на процентік-дрочево або лох-рулетку крутити раз на рік від містеркрад у мене вже давно "не стоїть", тому як користувачу "Червоного" мені різниці ніякої..))

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
перейшов на новий дизайн (на свою голову)
в старому в пошуку операцій вводив останні 4 цифри картки воно знаходило що я туди вже перекидав
просто натискав повторити платіж і все
в новому ж дизайні воно так не шукає чомусь :dash1:

як тут швидко знаходити те що потрібно ?

Місто
Ukraine, Odessa
Чому іншим вигідно співпрацювати і з мастером і візою, а от моно ні? Чи чекати подібної лажі і від інших?
Горох виторгував від візи кращі умови по вартості обслуговування (моно сплачує візі менше коштів) в обмін на вимогу візи перестати обслуговувати картки мастеру
Це дуже серйозне порушення вимог законодавства, що стосується конкуренції, в тому числі міжнародного, не думаю, що Віза чи Моно на це піде. І обслуговування вони не припинили, картки більш високого рівня залишились. Тому скоріш за все, що Горох таки виторгував кращі умови, а Майстер, раз вони такі, не хочуть поступатися в ціні, Моно сам зняв за примхою Гороху. Якось так схоже, що хтось просто образився.

Місто
Kyiv - Stryi
Чому іншим вигідно співпрацювати і з мастером і візою, а от моно ні? Чи чекати подібної лажі і від інших?
Горох виторгував від візи кращі умови по вартості обслуговування (моно сплачує візі менше коштів) в обмін на вимогу візи перестати обслуговувати картки мастеру
Це дуже серйозне порушення вимог законодавства, що стосується конкуренції, в тому числі міжнародного, не думаю, що Віза чи Моно на це піде.
Все залежить від того як в договорі прописати)) якщо написати що моно заборонено випускати і обслуговувати картки MC то це порушення, а якщо прописати (як один із варіантів) що пільговий тариф для моно від візи застосовується при умові щомісячного обороту [сума яку реально досягнути лише перевівши всіх клієнтів на візу] то все ок.

Місто
Одеса
У мами майстер чорна до 29 року. Дублюючої атб-шки немає
Пропозиції щодо заміни на візу теж немає. Дивно якось, в когось є, в когось немає

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Sanyok77, напевно не все але більшість цього списку є і у інших. Наприклад а банк. Але я не перевіряв всі пункти.
Забув ще такий. Оплата частинами завжди без комісії за кредитні кошти, а в А-Банку це поки що як тимчасова акція.
Приват раніше брав 4%, як зараз не знаю - чи то теж поки що без комісії, чи остаточно і назавжди.
Можна вимкнути магнітну стрічку
До речі, в тих картках, що вони зараз шлють на заміну, її взагалі немає
Може там просто стрічка в тон пластику і її не видно? Хоча реально вона потрібна хіба що для банкомату (в залежності від його налаштувань) і для входу в зону самообслуговування ("передбанничок" відділення банку, куди ввечері можна потрапити лише провівши магнітною стрічкою на вході)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Може там просто стрічка в тон пластику і її не видно?
Як на мене, то немає її там. Хай інші люди підтвердять або спростують
Є там вона, вище номеру. Але хто ж тим користується, навіть сама карта буде 99% часу лежати на поличці або в гаманці.

Місто
Ukraine, Odessa
Забув ще такий. Оплата частинами завжди без комісії за кредитні кошти, а в А-Банку це поки що як тимчасова акція.
Моно вводив таку комісію у травні 22го, потім передумав і відмінив, не в останню чергу через "акцію" від Привата. Так що це в Моно тепер також тимчасово, акція закінчиться одразу з Приватом.

Місто
Чернигов
Зверху