Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
kiev
короче перевірив, на крайній версіі дає тільки відправити пластик і все без кешбека і автоматичного створення картки, на більш старішій - картка створилась відразу і кеш нарахувався, потім тільки потрібно замовити картку (безкоштовно). обидві картки були дійсні до 29 року, обидва телефони однакові. ще момент, коли собі перевипускав по закінчені строку, пару тижнів тому, то дали строком до 29 року, сьогоднішня тільки 28 рік уже. плюс ще перевипустив сьогодні картку по дол. то на старому застосунку був вибір віза чи мастер, вибрав мастер і без проблем випустило, а на крайньому застосунку тільки віза випустилась.

Місто
Kyiv
mrfrimen, може це залишок на сьогоднішній день?
написано же- до 73тыщ на месяц
Похожая инфа и мне пришла. Пару недель назад.
И в тоже время прилетело пуш уведомление, что у банка мало информации о ваших доходах, дайте больше информации и мы увеличим лимит. И можно загрузить документы для подтверждения дохода(официальный документ про ЗП, наследство документ, продажа авто или недвиги и ещё что то + иное). Случилось как раз поле того как я перевёл на свою же карту только в другом банке. Где % кешбека выше чем моно. И сразу пишут, что переходите на IBAN, там лимитов нет, мы сделали для вас удобно и т.д.

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
А,що буде з білою картою у мене вона до 10/29.Чи це стосується тільки чорної.
Білі Мастеркард теж замінюють на Visa
Тому очікуйте на повідомлення від банку про необхідність перевипуску картки

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Може там просто стрічка в тон пластику і її не видно?
Як на мене, то немає її там. Хай інші люди підтвердять або спростують
Є там вона, вище номеру. Але хто ж тим користується, навіть сама карта буде 99% часу лежати на поличці або в гаманці.
За границей часто именно карту просят.

И, кстати, у мастера Мони нету имени и фамилии на карте, и это часто геморрой

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
За границей часто именно карту просят.
Мені особисто на це повністю монопенісуально, єдиний доступний "закордон" зараз - курська область, там не просють.. :LOL: :ROFLMAO:
Я по роду работы часто катаюсь за кордон. И довольно часто всякие службы на границе хотят официально денех. Приходится доставать карту.

Когда нужна физ карта с именем и фамилией, то приходится юзать Сеню.

А так для снятия кеша или для платежей через терминал, то у мони курс поинтереснее будет. Сеня многа хочет

volk_dorog

Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Місто
Одеса
Зр
А,що буде з білою картою у мене вона до 10/29.Чи це стосується тільки чорної.
Білі Мастеркард теж замінюють на Visa
Тому очікуйте на повідомлення від банку про необхідність перевипуску картки
Зрозумів.Дякую.Поки що,у мене,прийшло повідомлення тільки до чорної карти.

Місто
Львів
«monobank» припиняє нарахування кешбеку за картками «Mastercard»

На офіційному сайті «monobank» з'явилася нова редакція умов обслуговування карток ↗️, яка набере чинність вже завтра, 25 жовтня. Єдина зміна — відключення карток «Mastercard» від кешбеку.

Отже, в оновлених умовах обслуговування вказано, що з 25 листопада (тобто через місяць після набрання чинності нової редакції умов) Банк буде нараховувати кешбек наступним чином:
☑️ для клієнтів-власників карток «IRON BANK» та «monobank platinum» — за всіма картками, незалежно від платіжної системи картки;
☑️ для інших клієнтів, крім власників «Дитячих» карток, — лише за картками платіжної системи «Visa»;
☑️ клієнти-власники «Дитячої» картки будуть отримувати кешбек без змін.

Крім того, Банк залишив за собою право змінювати перелік карток, за якими нараховується кешбек, в односторонньому порядку.

Нагадаємо, на початку місяця «monobank» повідомив, що всі клієнти-власники карток «Mastercard», які обслуговуються на базових умовах, мають зробити перевипуск на «Visa». Детальніше ↗️
Взято звідси.

kapetan

Старый моряк
Місто
Киев
Трясця! Не дочекався пропозиції змінити картку із кешбеком... :plak:
Гороху набридло виплачувати "гонорари за перевипуск", вирішив створити умови так, щоб всі самі побігли міняти! :ROFLMAO:

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
А було так зручно платити сяомівським мі бендом! Ніякого пластику, ніякого сиарту! Тицьнув на браслет, підніс кулак до терміналу., мішн кмпліт.... Прощавай, моно! Вітаю, ПУМБе!

Місто
kiev
пишуть шо Райф також перестане нараховувати бали в системі МастерБільше по карткам мастера, видно шось глобальне починається.

Зверху