Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72
monobank | Universal Bank
www.monobank.ua || ✎ FAQ на базі β-тестування
0 (800) 205-205 по Україні, +380 (44) 237-2060 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання
iNET-банкінґ тільки мобільні застосунки
— — —
☝️ історія «покращень» || P2P-перекази й комісійна винагорада || «кухня» кредитних рішень

Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
gnom@, не знаю як так :nark:

13-го числа мені прийшов пуш що зайшли бабки на картку
тапнув відкрився додаток і майже відразу
поверх вилізло типу змініть мастер на візу (мастер в мене один тільки баксовий) з активною червоною кнопкою перевипустити
оскільки в той момент мене цікавили бабки я це повідомлення проігнорив і поліз дивитись хто мені бабки прислав
а через кілька хвилин вже перевипустив картку не через той пуш бо його вже не було, а просто в налаштуваннях
подумав раз був пуш все буде кишмиш
але моно кишмиш не дав і в підтримці відписали немає пуш немає кишмиш
тепер буду знати що моно не такі вже добрі котики і в таких випадках як з водафоном потрібно скрінити все бо кинуть
Там же спеціальне посилання в пуші. Вони в дзвіночку лежать. Також можна скористатись чатом, якщо така акція є у клієнта.

Місто
Ukraine, Odessa
А шо за прикол такий хейтити Моно за додаткові послуги (поповнення через листонош), або за якісь додаткові бізнесові поглиблення, якими ніхто не користувався, типу банку в Європі? Якщо послуга погана, я нею не користуюсь, а що там Моно не отримав щось в Європі, то пук, пшик чи що? Як це користуватися заважає так, як раніше користувалися? Якщо б я акціонером був Моно (упс, Універсала), то може і хвилювався б за "похід" на Європу, бо це на ціну акцій вплинуло б позитивно. А яким боком всі ці їх плани до діяльності Моно в Україні? Душу гріє? Ще коли новий дизайн не підходить, то можна зрозуміти, людина користується банкінгом через додаток. Чи від того, що ліцензії в Європі немає комуналку тепер не заплатити?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чи від того, що ліцензії в Європі немає комуналку тепер не заплатити?
Від того, що Горох вбухав багато бабла, яке не принесло прибуток, він буде більше доїти своїх котиків.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Ghia,
людям надо сливать куда-то все, что на душе копится, и тут любой фрустрирующий триггер хорош. Токсичная самотерапия на минималках )) по-другому ж никто не учил. Да и дорого ))

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Там же спеціальне посилання в пуші. Вони в дзвіночку лежать. Також можна скористатись чатом, якщо така акція є у клієнта.
я ж описав все про що ти знову пишеш ...
вийшло або я цей пуш собі уявив :cool:
або він не зберігся , котики мені не повірили і кинули на кишмиш !
для мене висновки очевидні
нажаль ....

Місто
kiev
А шо за прикол такий хейтити Моно за додаткові послуги (поповнення через листонош), або за якісь додаткові бізнесові поглиблення, якими ніхто не користувався, типу банку в Європі? Якщо послуга погана, я нею не користуюсь, а що там Моно не отримав щось в Європі, то пук, пшик чи що? Як це користуватися заважає так, як раніше користувалися? Якщо б я акціонером був Моно (упс, Універсала), то може і хвилювався б за "похід" на Європу, бо це на ціну акцій вплинуло б позитивно. А яким боком всі ці їх плани до діяльності Моно в Україні? Душу гріє? Ще коли новий дизайн не підходить, то можна зрозуміти, людина користується банкінгом через додаток. Чи від того, що ліцензії в Європі немає комуналку тепер не заплатити?
це не хейт, це звичайна критика. є така приказка - акціонеру важливий результат, а от менеджеру важливий процес, тому випливає що пан Гороховський більше менеджер чим акціонер, бо всі ті попередні починання ніяким результатом не закінчились, або нам він був не зрозумілий!? сам Моно користуюсь особливих нарікань не маю.
п.с. завжди подобалось як у фільмах показують всілякі фокус групи, особливо прикольно було в серіалі "Кремнієва долина", це ж робить не для того щоб гроші потратить, а для перевірки ідеї

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
я ж описав все про що ти знову пишеш ...
вийшло або я цей пуш собі уявив :cool:
або він не зберігся , котики мені не повірили і кинули на кишмиш !
для мене висновки очевидні
нажаль ....
У мене в пуші від 17/10 вказано, що потрібно обміняти картку до 31/10 - тоді буде кешбек 100 грн. Зараз сам собі злий буратін

Місто
Днепр
Заблокували сьогодні рахунок через те, що по картці (не вказано якій) "проходять нетипові операції" з проханням підтвердити підписом в Дії, що карткою користуюся саме я. Що цікаво, за весь цей місяць була лише одна оплата єдиного податку на початку місяця і ось сьогодні вдень оплата в Rozetka на три з лишком сотні гривень, а ввечері виплата за купкою ОВДП від Sense та ICU. Заблокували десь упродовж години після повернення ОВДП від Sense. Після підписання заяви протягом півгодини розблокували. Не впевнений, що блокування пов'язане саме з поверненням ОВДП, але враження склалося саме таке.

Місто
Одеса
Замовляв нову картку, замість мастера.
Обіцяли доставку через 10-14 днів.
я сказав що якраз підходить, так як зможу отримати саме під кінець місяця, картка блін прийшла через день 😂
Але за вимогою моні, зберігання на пошті поставили до 01.12.
Як так швидко приїхала, хз

Місто
Харків
Замовляв нову картку, замість мастера.
Обіцяли доставку через 10-14 днів.
я сказав що якраз підходить, так як зможу отримати саме під кінець місяця, картка блін прийшла через день 😂
Але за вимогою моні, зберігання на пошті поставили до 01.12.
Як так швидко приїхала, хз
потому что не именная.

Місто
Одеса
bossy, так я изначально такую и заказывал
Мне именная ни к чему
Но думал что раньше времени пришлют - прийдется за «простой» платить
Оказалось что нет. Моно решило вопрос

Зверху