[MENTION=2141]Star[/MENTION], користуюсь цією моделлю протягом двох місяців. Враження позитивні.
Недоліки: 1) час від часу екран моргає, 2) при середньому використанні телефону батарея тримає 2-3 дні. (Мені здається, що це дуже мало для акумулятора ємністю 1020 мАГ), 3) почала скрипіти клавіша "вниз" на джойстику та бокові клавіші регулювання гучності, 4) коли в телефоні дві сім-карти, дратує те, що під час здійснення дзвінка потрібно постійно обирати сімку. з якої хочеш зателефонувати, 5) трішки тупуватий мп3-плеєр, 6) відсутня можливість відрегулювати яскравість дисплею (можливо, тому так швидко сідає батарея?), 7) глянцева передня та бокові панелі, 8) щоб дістати другу сім-карту із гнізда потрібно мати дуже довгі нігті.
Переваги: 1) чудовий дисплей (як для телефону за 600 гривень), який на сонці залишається цілком читабельним, 2) непоганий дизайн телефону, 3) відмінний гучний динамік, який не хрипне та цілком достойно відтворює музику, 4) радіо без гарнітури, 5) можливість гарячої заміни однієї із сім-карт, 6) відмінна клавіатура, 7) телефон на достойному рівні відтворює музику в мп3 форматі (через сторонні навушники).
Висновок: після двох місяців користування залишився цілком задоволений своєю покупкою, адже за 600 гривень я не очікував чогось надзвичайного. Телефон має все, що відповідає моїм потребам - використовую його переважно для дзвінків, та в якості мп3-плеєра. Під час користування телефоном якихось глюків, окрім дуже нечастого мерехтіння екрана я не помітив.