Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Друзі, думаю мало хто знає на OLX про програму "Працюємо за правилами" через яку користувачі, що мають оголошення в рубриці нерухомість можуть заробити собі бонуси.

Програма полягає у виявленні користувачами сервісу порушень з розміщення оголошень в рубриці нерухомість, в разі виявляння порушення користувачі надають інформацію для перевірки і якщо у модерації є обґрунтовані підстави, то оголошення може бути відхилено до з’ясування обставин.

Мета програми - надати можливість лояльним і надійним рієлторам посприяти в очищенні контенту OLX Нерухомість від шахраїв, неактуальних оголошень або неправдивої інформації, для підвищення ефективності розміщення оголошень та зміцнення довіри до професії рієлтора в Україні.

Кому цікаво дізнатися детальніше щоб приєднатися до програми можна переглянути інформацію за посиланням:
правила програми

Сам не користуюся бо немає оголошень в рубриці нерухомість, а це головна умова для нарахування бонусів.
Можливо комусь буде цікава ця інформація

Місто
Odesa-Romania
Maximum Observer, как оно работает у всех не знаю, но у меня был опыт, я подавал несколько жалоб на риэлтора, который публиковал не правдивую информацию. Все по боку. У нее было объявлений штук 25-30 наверно, то есть заносит человек хорошую капусту на олх. И на них правила не действуют
Было объявление с не актуальной ценой, было с левыми фотками. И отдельно было в одном объявлении в описании несколько объектов, на одной улице, но разные площади и цены.
По всем жалобам пришёл ответ что все норм.
Олх уже давно кроме денег ничего не интересует.
Частнику объявления снесут на раз, а профи - пофиг на правила

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Maximum Observer, как оно работает у всех не знаю, но у меня был опыт, я подавал несколько жалоб на риэлтора, который публиковал не правдивую информацию. Все по боку. У нее было объявлений штук 25-30 наверно, то есть заносит человек хорошую капусту на олх. И на них правила не действуют
Было объявление с не актуальной ценой, было с левыми фотками. И отдельно было в одном объявлении в описании несколько объектов, на одной улице, но разные площади и цены.
По всем жалобам пришёл ответ что все норм.
Олх уже давно кроме денег ничего не интересует.
Частнику объявления снесут на раз, а профи - пофиг на правила
тут мова не про кнопку поскаржитися. Поскаржитися працює якщо на профіль надійде кілька однакових скарг, бо реально кидаю скарги і лише окремі випадки що відхиляють.

А ось по цій програмі там якась спеціальна форма в якій вони все перевіряють, там перевіряють люди, а в кнопці поскаржитися скоріше ща все можуть бути боти

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Треба реєструватися а потім через форму https://fraud-helpdesk.data.olxtech.pl/re/public/login відправляти скарги
Post automatically merged:

то есть заносит человек хорошую капусту на олх. И на них правила не действуют
Бабло побеждает д̶о̶б̶р̶о̶ правила ☝️
тут думаю ви зі Стасом праві, бо є один упир на OLX. в нього магазин, і було що в нього там тисячі оголошень https://www.olx.ua/uk/list/user/1sxm5w/?min_id=873812686&reason=observed_search
він посилає всіх матом якщо пишуть йому і нічого не купують. І прям відверто там там цілі оповідання пише.
Короче скаржився я на нього разів 100 і друзі скаржилися, і фіг там , він жирний шмат бабла і його профіль досі активний, правда оголошень стало менше

а ні, його таки заблокували цього упира))) Щойно глянув оголошення видалені.

забираю свої слова назад. і на нього управу знайшли

Останнє редагування:
Місто
Odesa-Romania
Попробую, если кто-то леваковый попадется опять.
Но зная любовь олыкса к баблу, сомневаюсь что они рубанут дойную корову

Скорее это имитация борьбы с мошенниками

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Попробую, если кто-то леваковый попадется опять.
Но зная любовь олыкса к баблу, сомневаюсь что они рубанут дойную корову

Скорее это имитация борьбы с мошенниками

Не думаю, бо як подивлюся на цих рієлторів з OLX то вони злі такі) А зліше за рієлторів лише продавці тварин))

Місто
Киев
Так цікаво.
Є збережена карта для оплат послуг.
Кожного разу питає cvv )))
Раніше якось нездогадувався, але на практиці любий свв підходе 🫣
Ахтунг.
Диряве корито

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ахтунг.
Диряве корито
Тю, у мене так в Приват24 підв'язана карта Глобуса для сплати громадського транспорту через QR-код, так там також треба вводити цей код, кожного разу ввожу різний і сплачую :)

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Так цікаво.
Ахтунг.
Диряве корито
Теж питав про це, сказали що в UAPAY все збережено, типу віконце для нових карток. А от якщо додавати нову картку то варіант з любим кодом сказали не пройде, картка піде в бан.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
До 30 травня олх-доставка Meest с оплатой в отделении теперь бесплатна от 100 грн (до 5 кг).
Выходит на 10 грн дороже укрпошты.

Останнє редагування:
Місто
Киев
До 30 травня олх-доставка Meest с оплатой в отделении теперь бесплатна от 100 грн (до 5 кг).
По моему опыту, у них была удобная выдача только (и то, пока у меня под домом не закрыли точку выдачи в магазе СвійМаркет),
а вот с отправкой нужно было немного напрячься - ходить не в партнёрское отделение, а их оригинальное.

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
По моему опыту, у них была удобная выдача только (и то, пока у меня под домом не закрыли точку выдачи в магазе СвійМаркет),
а вот с отправкой нужно было немного напрячься - ходить не в партнёрское отделение, а их оригинальное.
А в чому напряг? В мене поряд немає стаціонарних відділень тому відправляв з партнерского кілька разів і не було складнощів, приніс віддав, сказав номер накладної і на цьому все.

Зверху