Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Комісія з продавця за успішну покупку:
для "приватних" продавців: 2% + 20 грн.
для "бізнес" продавців: 3% + 20 грн.

Оплата сервісу входить у користування послугою OLX Доставка та замінює собою комісію фінансового партнера за безпечний переказ коштів. Сума оплати формується залежно від ціни товару:

• якщо ціна товару < 500 грн — 20 грн;
  • якщо ціна товару від 500 до 1999 грн — 35 грн;
  • якщо ціна товару >= 2000 грн. — 2% від вартості товару (не більше ніж 299 грн)
Якщо товар замовляється в кількості 1 шт. - оплата фіксована. А якщо замовляється кілька одиниць товару:

• якщо, наприклад, 4 шт. товару, фінальна вартість яких менше ніж 500 грн — з покупця буде знята комісія 20 грн.
  • якщо 4 шт. товару, фінальна вартість яких від 500 до 1999 грн — з покупця буде знято 35 грн.
  • якщо мова йде про покупку кількох товарів вартістю понад 2000 грн кожен — сума оплати за сервіс Безпечна угода становитиме 2% від фінальної вартості товарів (не більше ніж 299 грн).

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Друзі, думаю мало хто знає на OLX про програму "Працюємо за правилами" через яку користувачі, що мають оголошення в рубриці нерухомість можуть заробити собі бонуси.

Програма полягає у виявленні користувачами сервісу порушень з розміщення оголошень в рубриці нерухомість, в разі виявляння порушення користувачі надають інформацію для перевірки і якщо у модерації є обґрунтовані підстави, то оголошення може бути відхилено до з’ясування обставин.

Мета програми - надати можливість лояльним і надійним рієлторам посприяти в очищенні контенту OLX Нерухомість від шахраїв, неактуальних оголошень або неправдивої інформації, для підвищення ефективності розміщення оголошень та зміцнення довіри до професії рієлтора в Україні.

Кому цікаво дізнатися детальніше щоб приєднатися до програми можна переглянути інформацію за посиланням:
правила програми

Сам не користуюся бо немає оголошень в рубриці нерухомість, а це головна умова для нарахування бонусів.
Можливо комусь буде цікава ця інформація

Місто
Odesа
Maximum Observer, как оно работает у всех не знаю, но у меня был опыт, я подавал несколько жалоб на риэлтора, который публиковал не правдивую информацию. Все по боку. У нее было объявлений штук 25-30 наверно, то есть заносит человек хорошую капусту на олх. И на них правила не действуют
Было объявление с не актуальной ценой, было с левыми фотками. И отдельно было в одном объявлении в описании несколько объектов, на одной улице, но разные площади и цены.
По всем жалобам пришёл ответ что все норм.
Олх уже давно кроме денег ничего не интересует.
Частнику объявления снесут на раз, а профи - пофиг на правила

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Maximum Observer, как оно работает у всех не знаю, но у меня был опыт, я подавал несколько жалоб на риэлтора, который публиковал не правдивую информацию. Все по боку. У нее было объявлений штук 25-30 наверно, то есть заносит человек хорошую капусту на олх. И на них правила не действуют
Было объявление с не актуальной ценой, было с левыми фотками. И отдельно было в одном объявлении в описании несколько объектов, на одной улице, но разные площади и цены.
По всем жалобам пришёл ответ что все норм.
Олх уже давно кроме денег ничего не интересует.
Частнику объявления снесут на раз, а профи - пофиг на правила
тут мова не про кнопку поскаржитися. Поскаржитися працює якщо на профіль надійде кілька однакових скарг, бо реально кидаю скарги і лише окремі випадки що відхиляють.

А ось по цій програмі там якась спеціальна форма в якій вони все перевіряють, там перевіряють люди, а в кнопці поскаржитися скоріше ща все можуть бути боти

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Треба реєструватися а потім через форму https://fraud-helpdesk.data.olxtech.pl/re/public/login відправляти скарги
Post automatically merged:

то есть заносит человек хорошую капусту на олх. И на них правила не действуют
Бабло побеждает д̶о̶б̶р̶о̶ правила ☝️
тут думаю ви зі Стасом праві, бо є один упир на OLX. в нього магазин, і було що в нього там тисячі оголошень https://www.olx.ua/uk/list/user/1sxm5w/?min_id=873812686&reason=observed_search
він посилає всіх матом якщо пишуть йому і нічого не купують. І прям відверто там там цілі оповідання пише.
Короче скаржився я на нього разів 100 і друзі скаржилися, і фіг там , він жирний шмат бабла і його профіль досі активний, правда оголошень стало менше

а ні, його таки заблокували цього упира))) Щойно глянув оголошення видалені.

забираю свої слова назад. і на нього управу знайшли

Останнє редагування:
Місто
Odesа
Попробую, если кто-то леваковый попадется опять.
Но зная любовь олыкса к баблу, сомневаюсь что они рубанут дойную корову

Скорее это имитация борьбы с мошенниками

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Попробую, если кто-то леваковый попадется опять.
Но зная любовь олыкса к баблу, сомневаюсь что они рубанут дойную корову

Скорее это имитация борьбы с мошенниками

Не думаю, бо як подивлюся на цих рієлторів з OLX то вони злі такі) А зліше за рієлторів лише продавці тварин))

Місто
Киев
Так цікаво.
Є збережена карта для оплат послуг.
Кожного разу питає cvv )))
Раніше якось нездогадувався, але на практиці любий свв підходе 🫣
Ахтунг.
Диряве корито

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ахтунг.
Диряве корито
Тю, у мене так в Приват24 підв'язана карта Глобуса для сплати громадського транспорту через QR-код, так там також треба вводити цей код, кожного разу ввожу різний і сплачую :)

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Останнє редагування:
Місто
Odesа
Maximum Observer, так причем тут сами риэлторы
Это же олх позволяет им нарушать свои же правила, так как они закидывают баблишко

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Так цікаво.
Ахтунг.
Диряве корито
Теж питав про це, сказали що в UAPAY все збережено, типу віконце для нових карток. А от якщо додавати нову картку то варіант з любим кодом сказали не пройде, картка піде в бан.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
До 30 травня олх-доставка Meest с оплатой в отделении теперь бесплатна от 100 грн (до 5 кг).
Выходит на 10 грн дороже укрпошты.

Останнє редагування:
Місто
Ніжин
знову щось придумали, гади. мабуть, ще комісію хочуть брати поза олх доставками, а за повідомлення від потенційного покупця. тестують.

Вкладення

• photo_2025-04-04_13-28-06.jpg
    photo_2025-04-04_13-28-06.jpg
    62.1 КБ · Перегляди: 59

PJR

Місто
Запорожье
Наконец в андроид приложении вернули возможность вернутся назад при нажатии кнопки продлить. Похоже разработчики и тестировщики сами не продают на олх

Місто
Київ
знову щось придумали, гади. мабуть, ще комісію хочуть брати поза олх доставками, а за повідомлення від потенційного покупця. тестують.
це стопудово, продажі падають-підіймаємо комісії

Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Вимкнули цю фігню вже на наступний день :D

Наконец в андроид приложении вернули возможность вернутся назад при нажатии кнопки продлить. Похоже разработчики и тестировщики сами не продают на олх
Розробники застосунку сидять в Польщі про що видно play market, тож звичайно вони нічого не купують на OLX.ua. Саме вони вносять ці всі зміни які потім коряво працюють і через це мабуть часто переклад українською не завжди корректний.

Про розробника
GRUPA OLX SP Z O O
[email protected]
43 Ul. Królowej Jadwigi 61-872 Poznań Poland
+48 516 924 735

це стопудово, продажі падають-підіймаємо комісії
я думаю справа в тому, що хочуть запровадити можливість оцінювання покупця коли угода була не з OLX доставкою. На моєму досвіді ці сповіщення приходили лиши тим хто щось замовив не сайті не з OLX доставкою, але я можу і помилятися, це типу ИМХО

Останнє редагування:
Зверху