Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Пора выделить олх в отдельную тему. Каким видом отправления отправляются товары с олх укрпочтой при олх доставке!

ЗЫ: экспресс доставкой отправляют

У OLX две версии сайта: полная (для компьютеров/ноутбуков) и мобильная (для мобильных устройств), причём в каждой версии чего-то нужного не хватает. В мобильной версии сайта нет возможности изменить номер телефона верификации профиля (в настройках нет пункта "Изменить номер телефона"), нет также возможности проверить, в каких рубриках достигнут лимит бесплатных объявлений и сколько дней осталось до размещения нового бесплатного объявления. В полной версии это всё есть, но за то нет рейтинга пользователя и количества успешных доставок, а теперь ещё и дату регистрации убрали.

Апд: оформление претензии https://red-forum.com/index.php?posts/1842635

база блеклист покупців

ОЛХ приховує номер телефону По замовчуванню, ОЛХ приховує номер телефону для НЕ зареєстрованих клієнтів. Це можна виправити - звернувшись у підтримку сервісу. Номер телефону вони можуть відкрити тільки у певній категорії.

Причина: по просьбе вношу в шапку дополнение
Останнє редагування модератором:
Місто
Одесса
Де ти це там знайшов? Сьогодні тільки оформив покупку через ОЛХ-доставку, ніде нема пункту "Скасувати" чи щось таке...
Буфер.jpg

На Aliexpress продавця щимлять коли нема в наявності. Но там "нема в наявності" - це коли не відправив у X діб. А тут покупець зранку попив россолу вирішує не купляти та відміняє, а вумний ОЛХ ще дає такому покупцю можливість обосрати продавця.
А завтра мудрий ОЛХ з цих "нема в наявності" злипить новий рейтинг продавця. Ось как зараз, рейтинг продавця складається з негативів типу "ціна для мене завелика, тому продавець мудак".

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan якщо така ситуація, то продавець сам відхилить замовлення. Йому то краще знати, є у нього товар чи ні
Бувають ситуації коли продавець чекає що товар приїде за тиждень-півтора і вже збирає замовлення декларуючи у наявності, з розрахунку що якщо вже замовили то потерплять. Я про такі кейси

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
webivan якщо така ситуація, то продавець сам відхилить замовлення. Йому то краще знати, є у нього товар чи ні
Бувають ситуації коли продавець чекає що товар приїде за тиждень-півтора і вже збирає замовлення декларуючи у наявності, з розрахунку що якщо вже замовили то потерплять. Я про такі кейси
Але все одно є час на відпраалення, якщо невстиг, то скасовується замовлення автоматично

Місто
Одесса
це омана. На деяких сайтах е "в наявності/під замовлення", але на ОЛХ чітке правило - 2дня на підтв+3/4 на відпр, як у інших просто 7 на відправку. Продавець не відправив - геть з сайту. Но це вирішує алгоритм на підставі правил, а не покупець якому щось терміново треба, а потім не треба.
Post automatically merged:

Svittel, ну відсутня у мене така можливість. Або підкажи, куди дивитись
тут продавець вже підтвердив. Тому покупець не може відмінити. Продавець може вже відправляє у цю мить, а коли відміняєшь гроши повертаються.
Автоматичне швидке повернення грошей покупцю - такого нема на інших майданчиках. Тому, можливо, і зроблене "підтвердження", якого теж нема ніде.

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
на ОЛХ е правила - 2 дня на підтвердження.
Так и это тоже правило на ОЛХе:
покупатель может отменить покупку с формулировкой "у продавца нет в наличии".
Ты уж определись, или ты защищаешь свою позицию наличием правил, которые они придумали, тогда какие вопросы. Или воюешь с этими правилами, тогда не надо использовать правило, которое тебе нравится, как аргумент.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Одесса
Але все одно є час на відпраалення, якщо невстиг, то скасовується замовлення автоматично
та сразу повертаються гроши.
І це дуже лояльно для покупця, але вони балувані в нас, добра не цінять. ОЛХ тут такий лапочка!
На інших сайтах світу гроши повертати треба тижднями, кейси відкривати, обосновувати.
Post automatically merged:

Ты уж определись, или ты защищаешь свою позицию наличием правил, которые они придумали, тогда какие вопросы. Или воюешь с этими правилами, тогда не надо использовать правило, которое тебе нравится, как аргумент.
в данном случае "отменить покупку" - это правило. Покупатель воспользовался, я согласен. Хотя на других сайтах такого права у покупателя нет.
А вот указание причины отмены покупки - это не правило, это формулировка. Мне не нравится формулировка "нет в наличии", поскольку это клевета на продавца.

Останнє редагування:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Продавець може вже відправляє у цю мить, а коли відміняєшь гроши повертаються.
Що він може відправляти, якщо ще не підтвердив?!? Номер ШКІ з'являється лише ПІСЛЯ підтвердження продавцем.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Вона дебільна поки ти продавець, а коли ти покупець і тобі треба як найшвидше, а у продавця товара нема а буде через тиждень-півтора, почекай то що з такими робити?
на ОЛХ е правила - 2 дня на підтвердження. Нажав купити - сиди чекай. Якщо таке не підходить - йди з ОЛХ десь куди... В нас вільна країна, наприклад можно піти на ринок.
Взагалі, такий покупець теж дебил (вони з ОЛХ знайшли друг друга) - якщо ти знаешь, що у продавця товара нема - навіщо тиснешь Купити?
Тому і ввели цю кнопку, навіщо плодити лишні оголошення, заставляти людей робити лишні операції на сайті, якщо товара як такого немає? Хай продають ті у кого він є, а ті у кого його нема хай ловлять погані відгуки і валять на ринок.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Де ти це там знайшов? Сьогодні тільки оформив покупку через ОЛХ-доставку, ніде нема пункту "Скасувати" чи щось таке...
Еще год назад уже был функционал отказаться от покупки(не подтвержденной продавцом). А сейчас ввели возможность отказать покупцу уже даже по подтвержденной продаже. Наверное в приложении все функциональные кнопки.

У меня даже в личном опыте парочка дурачков отказывавшихся через 30 мин.
Один сам себя наказал на доставку новой пичты, другой хотел бесплатной доставкой укрпоштой, но "нашел дешевле".

Місто
Одесса
Що він може відправляти, якщо ще не підтвердив?!? Номер ШКІ з'являється лише ПІСЛЯ підтвердження продавцем.
так я про це й написав - після підтвердження вже відменити не можливо.

Тому і ввели цю кнопку, навіщо плодити лишні оголошення, заставляти людей робити лишні операції на сайті, якщо товара як такого немає?
яку кнопку? Товар е, просто покупець передумав та хоче обосрати продавця й обелити себе. Він тисне Відмовитись, й мудрий ОЛХ пропонує причину: "нема в наявності". Ну а як же! Це не я поц, це продавець!

Хай продають ті у кого він є, а ті у кого його нема хай ловлять погані відгуки і валять на ринок.
О! Покажить мені будь-якого продавця, і я його завалю таким "нема в наявності".
Я ж кажу, зараз можна занегативити продавця тим, що в тебе мало грошей на його товар.
А з ОЛХ-марсіан станеться, вони почнуть рахувати ці "нема в наявності".

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Не знаєте в чому справа?
Створюю нове оголошення, і відсутня OLX-доставка.

PS
Розібрався: від 30 грн. вмикається, нижче 30 грн. не пропонується.

Причина: розібрався
Останнє редагування:
Місто
Одесса
Всем привет. Последнее время очень часто натыкаюсь на свежие объявления (дата создания текущий месяц) при связи с продавцом через чат пишет дата последнего онлайна 6+мес назад... Как это происходит? Поставили автопродление ? Или просто не обновляется дата онлайна при каком то способе входа?

Зверху