Місто
Kyiv
Не дали і навіть не Передзвонили. Хоча інші банки добре наливають))) пробуйте,але цей продукт дорогий. Нараховують за зняту готівку 60%((( приват не нараховує нічого,хіба що за зняття)))

Так а в чем смысл лимита в 1000? Или для коллекции?

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Мне на отп глобал автокард сами позвонили, предложили кред линию (до того была дебет), и через 3 дня ее таки открыли.
Хотя нюанс - я в отп как фоп обслуживаюсь, все мои доходы они видят.
Но кстати уже две кредитки у меня были, то ли в плюсе то ли в легком минусе. Но отп третью все равно выдал.

• Like
Реакції: idea

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
Мне ОТП выдал кредитную линию когда имел больше 2-х кредиток в других банках. Правда не с первого раза и не так много для начала. Теперь подымают периодически.

Місто
Бровари
Re: Інформація щодо зміни налаштувань системи телефонії ОТП Банку

А мені навпаки не видали, хоч і працювали ми з ними довгенько і грошей у них тримав чимало...
Але... потім я переїхав, до відділення було далеко, перекази між своїми рахунками лише в робочий час, до каси постійні черги, відсутність автоматів з безкоштовним поповненням у достатній кількості, перевів кошти у зручніший банк. Так вони, не пройшло й року, позакривали мої поточні рахунки без повідомлення мене, хоча за регламентом - три. На моє питання чому? Вони сказали: так ви ж ними не користувались! Це в додатку до того, що щоб відкрити новий рахунок треба в них просидіти хвилин 40... Ну раз вам клієнти не потрібні, то до побачення... І не жалкую досі. Окрім надійності активів - їм нема чим "бити" конкуренцію.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
С ФОПовского счета на личный в ОТП - деньги идут 24\7 за 10-15 минут, очень удобно. А наружу банка - да, только в рабочее время.

Місто
Бровари

Давно було, може вже пофіксили після моїх неодноразових скарг. Тоді треба було: з депозиту на поточний рахунок, з рахунку на картку. Каса в п'ятницю працювала лиш до 16:30, якщо не встиг - чекай до понеділка, і з переказом також. Радий, що 21ст дійшло і до ОТП.
У тарифах вони вже прибрали розрізнення на банківський і не банківський час?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
З 20.08 ОТП ввів комісію за П2П зі своїх карток. Також збільшив вартість смс-інформування. Вивчайте свої тарифи.

Місто
Kyiv
С ФОПовского счета на личный в ОТП - деньги идут 24\7 за 10-15 минут, очень удобно. А наружу банка - да, только в рабочее время.

А как отп с инвойсами работает? Надо каждый раз отвозить? И какая стоимость сеп?

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
sureman, когда я получал валюту напрямую, в 2015-2017, то не просили. Хватило им одного контракта. Сейчас получаю гривну от укр. организации, то вообще ничего не надо.

BoRoVic

Находчивый
Місто
Запорожье / Wroclaw
Телефон
Mi 10T Lite | Mi Note10
За последнюю неделю у трех знакомых образали лимиты по кредиткам.
Со 100 до 50, с 20 до 0, с 33 до 26 тыс.
Последние два словно откатили назад на состояние августа, т.к. повышение были идентичны понижению.
К чему бы это :confused:

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
За последнюю неделю у трех знакомых образали лимиты по кредиткам.
Со 100 до 50, с 20 до 0, с 33 до 26 тыс.
Последние два словно откатили назад на состояние августа, т.к. повышение были идентичны понижению.
К чему бы это :confused:
Мабуть мені за їх рахунок накинули 30 в понеділок :D
Два рази відмовлявся від кредиту, на третій вирішив нехай буде, на всякий випадок.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
А мне вчера курица в отделении вместо старой дебетки с нулем закрыла действующую кредитку. Причем доки подписал на нужную, и порезала нужную. Пришел разбираться - хлопает глазами, ой да, ошиблась. Говорит несите паспорт код будем кредитный лимит восстанавливать. А мне его вообще по телефону одним звонком установили. Закрыл и вторую карту нафиг.
Зато парить акции-депозиты-блабла она не забыла, тарахтела аж пока я чуть до двери не дошел. :mad:

• Like
Реакції: idea
Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy S21

Хочу получить глобал авто кард
Скажите в этом банке возможно вывести деньги бесплатно? А то по тарифам везде платный выход
Есть ли аналог приват-вклада, чтоб можно было через отп-смарт деньги туда-сюда кидать?
Если пользоваться кредитными на глобал ауто кард, то для того чтоб не попасть на 1% комиссии надо ее на первое число в 0 выводить?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Kolyuchy, без комісії вивести зможеш тільки готівкою стільки грошей, скільки готівкою в касу занесеш, більше шляхів немає.
Аналог є, називається рахунок Ощадний.
Грейс-період - 45 днів, після розрахункової дати (дата підписання договору) тобі дається ще 15 днів для погашення заборгованості за звітний період. Найзручніше, що сума і дата останнього погашення відображається в ОТПсмарт.

Місто
Киев

Хочу получить глобал авто кард
Скажите в этом банке возможно вывести деньги бесплатно? А то по тарифам везде платный выход
Есть ли аналог приват-вклада, чтоб можно было через отп-смарт деньги туда-сюда кидать?
Если пользоваться кредитными на глобал ауто кард, то для того чтоб не попасть на 1% комиссии надо ее на первое число в 0 выводить?

Безкоштовно вивести, мабуть, не вийде.
На сайті є ощадні депозити з вільним рухом коштів.
GAC має цикл 55 днів, який починається з дати відкриття рахунку. 30 днів витрати, 25 днів на погашення, в нуль виводити не обов'язково, треба погасити те, що було витрачено в попередньому 30-денному періоді. ОТП смарт підкаже кінцеву дату і суму.

Місто
Харьков
Телефон
Samsung Galaxy S21

Кочевник, Сфайрат,
пусть я открываю карту 25-го числа, гасить я ее должен буду 10го или 20-го. Верно?

Стоит глобал ауто кард 30 грн/мес, при этом первый год бесплатный. Я правильно понял условия?

Зверху