3% балів від витраченої суми.
т.е. потратив 1000 гривен мне вернут кешбек 30 гривен в виде баллов по приниципу 30 грн = 300 баллов?Під "кешбек" мається на увазі нарахування бонусних балів, з розрахунку 1 гривня = 10 бонусів
offsiteПослідовно реалізуючи місію забезпечення максимально простого, доступного і комфортного банківського обслуговування, ОТП Банк запровадив сервіс Google Pay для клієнтів – держателів карток Mastercard. Відтепер всі клієнти – держателі карток Mastercard, власники смартфонів на операційній системі Android із вбудованим модулем NFC зможуть оплачувати покупки та послуги безконтактно за допомогою мобільних пристроїв.
Там смысла нет платить. Карта взята для обслуживания кредита. Кредит закончится, ее скорее всего закроют. Есть смысл открывать инет банкинг? На какие платежи при этом можно попасть?Вик Влад, замість генератора можна ОТП-паролі по смс отримувати. СМС-паролі безкоштовні. Інет-банкінг безкоштовний за умови відкриття певних продуктів.
Оренда токена (генератора паролів) 150 грн на весь термін дії генератора. Зазвичай термін дії близько 5 років.
Нічого не піняв.Там смысла нет платить. Карта взята для обслуживания кредита. Кредит закончится, ее скорее всего закроют. Есть смысл открывать инет банкинг? На какие платежи при этом можно попасть?
Видали під погашення карту. Поки не знаю навіщо.Може можливо поповнити ії без втрат з карти др. банку, та з неї гасити кредит.Нічого не піняв.
Інтернет банкінг виключно для погашення кредиту? Якщо тількі під кредит - то він не потрібний, особливо, якщо в банку немає рахунків і погашення відбуватиметься готівкою.
У меня карта МТС старая еще интернет банкинг бесплатный. Вообще. А вот открыть новый счет в нем кроме карточного и депозитного стоит денег..)Там смысла нет платить. Карта взята для обслуживания кредита. Кредит закончится, ее скорее всего закроют. Есть смысл открывать инет банкинг? На какие платежи при этом можно попасть?
Окрім тебе ніхто цього не знає. Ні яка карта, ні для чого її видали, ні які в неї умови.В общем я понял карта бесполезна. Еее выдали в качестве нагрузки к кредиту. Так?
Я не знаю так как кредит не мой, я его не брал. А человек особо не разбирался. Карта называется "мани на кармане". В договоре есть реквизиты для погашення кредита и кредитной линии. Первый 290....., второй 262...... Вот и хотел разобраться что бы не платить лишних денег. А то я как то в бесплатные кредиты не верю где то они все равно плату придумали.Окрім тебе ніхто цього не знає. Ні яка карта, ні для чого її видали, ні які в неї умови.
Щодо комісії - уточнюй на гарячій лінії. На сайті отп точно комісія є.
Є, 0800 50 33 70 - від разу з'єднує з оператором. Повністю безкоштовних карток не мають, тому й закрив у них рахунки. А загалом банк непоганий - на трієчку .Дивний банк немає довідки на 0800? Як дзвонити до них? Безплатної картки без щомісячної комісії немає?