Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Є безкоштовно картка Уплата від Отп банку,але вона доступна тільки в Одесі. Банк стверджує що картки не їхня,а сервісу Уплата і відмовляється видавати,хоча картка миттєва. Інші банки йдуть на зустріч,а тут принципово не хочуть видати картку,тобто банк не хоче і не буде враховувати думку клієнтів.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Тарасио, тестируют продукт. Так Восток свои карты припейдные тоже с Одессы и еще какого-то города тестировать начинал, потом распространил на всю Украину. Если ОТП признает тест удачным - будут везде, если нет, проект свернут даже в Одессе.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Kritik,при чому тут тестування? Якщо картка Уплата знаходиться на Одеському відділенні Отп банку,то банк з представниками Уплати може організувати передачу картки між власними відділеннями за за заявою клієнта. Банк має йти на зустріч клієнту, все дуже просто робиться, а не навпаки((( Склалось дуже негативне враження про Отп банк.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
банк з представниками Уплати може організувати передачу картки між власними відділеннями за за заявою клієнта

Может, но не обязан. Тестирование же почему-то проводят только в определённом месте, хотели бы раздавать всем, раздавали бы всем.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Может, но не обязан. Тестирование же почему-то проводят только в определённом месте, хотели бы раздавать всем, раздавали бы всем.
Для чого тоді проводити тестування? Якщо картку Уплата має видаватися тільки через сервіс Уплата згідно слів представників банку? Думаю Отп банку цікаво продавати дорогі картки, а дешеві та зручні зробити недоступними за будь-яку яких умов.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Для чого тоді проводити тестування? Якщо картку Уплата має видаватися тільки через сервіс Уплата згідно слів представників банку? Думаю Отп банку цікаво продавати дорогі картки, а дешеві та зручні зробити недоступними за будь-яку яких умов.

Думаю,что банк решил, что карту будут выдавать сейчас только в Одессе. Вот решил и всё. А вы либо принимайте правила игры, либо нет.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Думаю,что банк решил, что карту будут выдавать сейчас только в Одессе. Вот решил и всё. А вы либо принимайте правила игры, либо нет.
Це не гра. Банк має відповідальний і враховувати думку та пропозиції клієнтів))) Думаю,що у вас Mathias, картки Уплата немає і не плануєте її отримати.

Місто
Киев
К сожалению, отп не одинок. Форвард тоже не выдает в отделениях свою депозитку

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Це не гра. Банк має відповідальний і враховувати думку та пропозиції клієнтів

Банк "має" делать только то, что считает нужным в рамках текущего законодательства Украины. Невыдача вам карты не нарушает ни ваших конституционных прав, ни каких-либо других. А так вы сейчас похожи на ребёнка, который в магазине тычет на игрушку и орёт "дай-дай-дай!" Или едьте за игрушкой, или перестаньте дайкать :D

Добавлено через 31 секунду
К сожалению, отп не одинок. Форвард тоже не выдает в отделениях свою депозитку

И ничего, вон сколько людей с финанс-уа себе пооформляли, по Яготынам катались :D

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Форвард картки отримав без проблем депозитку та картку ізіпей. Були нюанси з карткою ізіпей,але банк швидко зробив все,щоб я картку отримав. Mathias чому захищаєте Отп банк? Маєте відношення до нього? Казати,що банк все робить правильно і до нього питань немає,це не правильно. Для прикладу один банк зняв з мене комісію 100грн,але не повинен був зняти. Я маю мовчати і казати,що це нормально?! Після заяви кошти повернули назад на рахунок. Треба вміти відстоювати свої права,а не на все підтверджувати

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Тарасио, расслабься, никто ничего тебе не должен.
Прикинь, банк не обязан выдавать тебе карту, если он этого не хочет.

Добавлено через 3 минуты
Если считаешь, что банк должен - пиши в спортлото жалобу на горячую линию банка, НБУ, службу защиты прав потребителей, суд. Вот только я сомневаюсь, что ты это будешь делать

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Yahoo,знайшов інше рішення для певної задачі в другому банку ,хоча були певні проблеми. Тема Отп банку закрита для мене.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Mathias чому захищаєте Отп банк? Маєте відношення до нього? Казати,що банк все робить правильно і до нього питань немає,це не правильно.

Конечно. Я вообще очень красиво на потоках сижу. Киевстар мне платит по 100 гривен за каждый хвалебный пост в его сторону, и ещё 50 грн за каждый херовый спидтест лайфа, который я выкладываю в соответствующей теме. Ещё мне платит действующий президент, Монобанк, сторонники прививок и ещё несколько структур, каждая по 200-400 грн за один пост на форуме. А вот с ОТП это я чот затупил, сейчас выйду на них и предложу свои услуги, а то чо это я как лох, здравый смысл бесплатно защищаю :apl:

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Тарасио, киевстар дает на западе крутой тариф, я тож такой хочу тут в центре Украины. Почему они не идут навстречу клиенту? Буду долбить во все инстанции и отстаивать свои права.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Тарасио, это карточка вообще не совсем ОТП-банка, а стартапа в партнёрстве с банком. Всё равно, что возмущаться, почему в магазинах Vodafone нет пакета Yezzz.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Якщо солідна компанія, то вона враховує думку та пропозицію клієнтів,тобто йде клієнту на зустріч.
Якщо шарашкіна контора, то не можна, то не варто, то не треба, одним словом 100 ні(((
Для прикладу Київстар, поклав нову сімку і почав користуватися інтернетом, абонплата була оплачена. Телефон автоматично поклав неправильну точку доступу і почали зніматися гроші з рахунку.
Написав листа на Київстар, вони підтвердили, що все коректно знялося, але вирішили повернути гроші на рахунок. Залишилися всі задоволені, тобто можна знаходити варіанти,які влаштують всіх))))

Favor

Заблокирован
Місто
Мелитополь
Для получения карты "Мани на кармане легкая" нужна справка о доходах номера знакомых и прочая подноготная?

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Для получения карты "Мани на кармане легкая" нужна справка о доходах номера знакомых и прочая подноготная?

Якщо більше 2 кредиток у тебе в інших банках,то автоматом відмова ((( спочатку дали кредитку,але при погодженні відмовили. Сума 1000грн)))

Місто
Kyiv
Якщо більше 2 кредиток у тебе в інших банках,то автоматом відмова ((( спочатку дали кредитку,але при погодженні відмовили. Сума 1000грн)))

Так выдали кредитку с лимитом в 1000? Или вы запрашивали такой лимит и вам отказали?

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Так выдали кредитку с лимитом в 1000? Или вы запрашивали такой лимит и вам отказали?

Не дали і навіть не Передзвонили. Хоча інші банки добре наливають))) пробуйте,але цей продукт дорогий. Нараховують за зняту готівку 60%((( приват не нараховує нічого,хіба що за зняття)))

Зверху