После подтверждения регистрации с почты и последующем входе просто пишет, что аккаунт заблокирован. Уже пробовала 2 почты. Может там впн какой нужен, или страну другую?Persona, яку пишуть причину?
Возможно отсюда ноги растут... так как работает все нормально и без впнрегать для продаж на этси
Так неможна просто новий зарегати, якщо старий заблокували, це не соц.мережа. може вже колись був акк і це була не перша реєстрація?После подтверждения регистрации с почты и последующем входе просто пишет, что аккаунт заблокирован. Уже пробовала 2 почты. Может там впн какой нужен, или страну другую?Persona, яку пишуть причину?
Аккаунт 100% новый и раньше не было на эту почту, никакого фейка, аккаунт нужен для работы, все доки предоставила, ТП даёт ссылку на стандартный FAQ. Доберусь до компа, буду сам смотреть, может и неправильно чего сделала.Так неможна просто новий зарегати, якщо старий заблокували, це не соц.мережа. може вже колись був акк і це була не перша реєстрація?После подтверждения регистрации с почты и последующем входе просто пишет, что аккаунт заблокирован. Уже пробовала 2 почты. Может там впн какой нужен, или страну другую?Persona, яку пишуть причину?
Або реєстрація неправильна (не заповнені всі поля, фейкові дані).
Можете писати в сапорти в чому причина.
лихо)сергій,
если в течении года небудет оборота от 2000$...
я один рік активно користувався payoneer, потім перестав. Там була було на балансі залишок пару дол.30$ знімуть, як-що рік не буде поповнення картки? Абонплати за користування немає?
Комісія наче за картку, якщо закрити то не мало би бути. Але вже два роки як не користуюсь тому може вже є комісія просто за рахунок.я один рік активно користувався payoneer, потім перестав. Там була було на балансі залишок пару дол.30$ знімуть, як-що рік не буде поповнення картки? Абонплати за користування немає?
Недавно захожу і бачу зняття, і пише зняття під 0, та в кінці:
Залишкова сума
28.29 USD
Тобто не змогло зняти $30 коміс, і зняло те що було. Поки не планую користуватись, але можливо акаунт пригодиться в майбутньому.
Можливо хтось більше в курсі, комісія буде накопичуватись, зніме при наступного поповненні за рік чи більше. Подумую навіть закрити акаунт.
Бо 30$ разово ще сплатити то таке, а вот якщо набіжить за декілька років комісії, то не дуже хочеться платити за те що не користуєшся.
Буду вдячний за поради.
У мене немає картки, тільки рахунок відкритий.Комісія наче за картку, якщо закрити то не мало би бути. Але вже два роки як не користуюсь тому може вже є комісія просто за рахунок.я один рік активно користувався payoneer, потім перестав. Там була було на балансі залишок пару дол.30$ знімуть, як-що рік не буде поповнення картки? Абонплати за користування немає?
Недавно захожу і бачу зняття, і пише зняття під 0, та в кінці:
Залишкова сума
28.29 USD
Тобто не змогло зняти $30 коміс, і зняло те що було. Поки не планую користуватись, але можливо акаунт пригодиться в майбутньому.
Можливо хтось більше в курсі, комісія буде накопичуватись, зніме при наступного поповненні за рік чи більше. Подумую навіть закрити акаунт.
Бо 30$ разово ще сплатити то таке, а вот якщо набіжить за декілька років комісії, то не дуже хочеться платити за те що не користуєшся.
Буду вдячний за поради.
Щось не дуже розумію, щось змінилося? щойно зайшов в свій Wise і моя віза там як була так і є. В гаманець гугла теж пропонує її додати. Мої пару євриків теж нікуди не ділися)кщо треба картку то лавочка для Українців через крипто-дегенератів закрита.
Спробував замінити, успішно змінилася, термін дії тепер до 02/29. Навіть не знав про якісь обмеження. А рахунок маю давноКоли термін дії картки закінчиться - нову вже не відкриєш.
Від гріха подалі, вказав іншу європейську країну, ще при реєстрації акаунту)Плюс Wise зараз інтенсивно розсилає "прохання" оновити дані про місце проживання, і якщо обрати Україну - він каже що усі вхідні перекази будуть недоступні
Адреса українська, але країна інша європейська. Ось тільки увагу на це звернув. Не пам'ятаю вже, як то у мене то вийшло зробити. Ніяких попереджень ніколи не отримував, про якісь обмеженняЯкщо аккаунт з адресою в Україні то дивно.
Добре, якщо так. Хоча я в Україні фізично знаходжусь)Ну ото мабуть тебе Wise вважає "європейцем", тому у немає обмежень.
А фізичну карту дає замовити? Мені за 4 евро пропонують доставити (але питання, куди вони її доставляти будуть)У мене картка Wise основна зараз і залишитись без неї через експерименти не на часі.
У мене на телефоні теж українська мова системи. Але на Самсунгу є розділ "мова програм" і в деяких програмах можна вибирати мову відмінну від системної. Я в деяких програмах, які не підтримують українську, поставив російську. В даному випадку ось так:Горецкий, цікаво, в мене на смартфоні із українською мовою системи, Вайз пише англійською