Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Persona, яку пишуть причину?
После подтверждения регистрации с почты и последующем входе просто пишет, что аккаунт заблокирован. Уже пробовала 2 почты. Может там впн какой нужен, или страну другую?

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
После подтверждения регистрации с почты и последующем входе просто пишет, что аккаунт заблокирован. Уже пробовала 2 почты. Может там впн какой нужен, или страну другую?
Так неможна просто новий зарегати, якщо старий заблокували, це не соц.мережа. може вже колись був акк і це була не перша реєстрація?
Або реєстрація неправильна (не заповнені всі поля, фейкові дані).
Можете писати в сапорти в чому причина.

Місто
Днепр
Телефон
Sams S24U / iPhone 15+
Так неможна просто новий зарегати, якщо старий заблокували, це не соц.мережа. може вже колись був акк і це була не перша реєстрація?
Або реєстрація неправильна (не заповнені всі поля, фейкові дані).
Можете писати в сапорти в чому причина.
Аккаунт 100% новый и раньше не было на эту почту, никакого фейка, аккаунт нужен для работы, все доки предоставила, ТП даёт ссылку на стандартный FAQ. Доберусь до компа, буду сам смотреть, может и неправильно чего сделала.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Пайонір це така помойка яка відкриє акк даже бомжу. Мені здається тут юзер щось не так зробив

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
30$ знімуть, як-що рік не буде поповнення картки? Абонплати за користування немає?

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11
30$ знімуть, як-що рік не буде поповнення картки? Абонплати за користування немає?
я один рік активно користувався payoneer, потім перестав. Там була було на балансі залишок пару дол.

Недавно захожу і бачу зняття, і пише зняття під 0, та в кінці:
Залишкова сума
28.29 USD

Тобто не змогло зняти $30 коміс, і зняло те що було. Поки не планую користуватись, але можливо акаунт пригодиться в майбутньому.

Можливо хтось більше в курсі, комісія буде накопичуватись, зніме при наступного поповненні за рік чи більше. Подумую навіть закрити акаунт.

Бо 30$ разово ще сплатити то таке, а вот якщо набіжить за декілька років комісії, то не дуже хочеться платити за те що не користуєшся.
Буду вдячний за поради.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
я один рік активно користувався payoneer, потім перестав. Там була було на балансі залишок пару дол.

Залишкова сума
28.29 USD

Тобто не змогло зняти $30 коміс, і зняло те що було. Поки не планую користуватись, але можливо акаунт пригодиться в майбутньому.

Можливо хтось більше в курсі, комісія буде накопичуватись, зніме при наступного поповненні за рік чи більше. Подумую навіть закрити акаунт.

Бо 30$ разово ще сплатити то таке, а вот якщо набіжить за декілька років комісії, то не дуже хочеться платити за те що не користуєшся.
Буду вдячний за поради.
Комісія наче за картку, якщо закрити то не мало би бути. Але вже два роки як не користуюсь тому може вже є комісія просто за рахунок.

Sem

Місто
Тернопіль
Телефон
Apple iPhone 11

Залишкова сума
28.29 USD

Буду вдячний за поради.
Комісія наче за картку, якщо закрити то не мало би бути. Але вже два роки як не користуюсь тому може вже є комісія просто за рахунок.
У мене немає картки, тільки рахунок відкритий.
Але вони там змінили щось, і за неактивний рахунок по яким менше 2000$ транзакцій за рік, комісія $30.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
кщо треба картку то лавочка для Українців через крипто-дегенератів закрита.
Щось не дуже розумію, щось змінилося? щойно зайшов в свій Wise і моя віза там як була так і є. В гаманець гугла теж пропонує її додати. Мої пару євриків теж нікуди не ділися)

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Коли термін дії картки закінчиться - нову вже не відкриєш.
Спробував замінити, успішно змінилася, термін дії тепер до 02/29. Навіть не знав про якісь обмеження. А рахунок маю давно
Post automatically merged:

Плюс Wise зараз інтенсивно розсилає "прохання" оновити дані про місце проживання, і якщо обрати Україну - він каже що усі вхідні перекази будуть недоступні
Від гріха подалі, вказав іншу європейську країну, ще при реєстрації акаунту)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Якщо аккаунт з адресою в Україні то дивно.
Адреса українська, але країна інша європейська. Ось тільки увагу на це звернув. Не пам'ятаю вже, як то у мене то вийшло зробити. Ніяких попереджень ніколи не отримував, про якісь обмеження

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ну ото мабуть тебе Wise вважає "європейцем", тому у немає обмежень.
Добре, якщо так. Хоча я в Україні фізично знаходжусь)

Ось знову перевипустив віртуальну картку
1706971532781.png

1706971544090.png

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
У мене картка Wise основна зараз і залишитись без неї через експерименти не на часі.
А фізичну карту дає замовити? Мені за 4 евро пропонують доставити (але питання, куди вони її доставляти будуть)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
А рефералка діє на укр акаунтах? Просто цікаво вже стало
У мене вона взагалі чомусь в фунтах (хоча країна у мене не Британія. а єврозона). Чи так і має бути? Ще нікого не запрошував (пропонують 50 фунтів за 3-х друзів), але вони ще мають на 200 фунтів переказів зробити

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Горецкий, цікаво, в мене на смартфоні із українською мовою системи, Вайз пише англійською :sneaky:
У мене на телефоні теж українська мова системи. Але на Самсунгу є розділ "мова програм" і в деяких програмах можна вибирати мову відмінну від системної. Я в деяких програмах, які не підтримують українську, поставив російську. В даному випадку ось так:
1706999647510.png

Зверху