PayPal

Місто
Алушта
Телефон
Xiaomi Note 4X & Yoga Tablet
Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:
Місто
Волинь
LiquidStrm, з рік чи більше не користувався переказом на карти, нічого не можу сказати. В мене все проходило гладко, бо я виставив на самому початку при реєстрації , що конверт проводить банк , а не палка.

P.S. А так в принципі людина скидає баксів 20, перевіряє як зайшли грошв, якщо все ок, так само кидає вже більшу суму.
Ну і тут у 2022 році вже здається обговорювали, що краще коверт банку, ніж палки

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
На валютну карту укр. банку зараз напряму неможна, наскільки розумію, на гривневу-багато втрат, бо конвертація системи не дуже приємний курс пропонує.
На початку 2022 року можна було заводити гроші на PayPal, а потім виводити валюту. Потім PayPal на українські картки почав виправляти виключно в гривні. Можливо, що зараз все залишилося без змін.

Місто
Lviv
Телефон
Samsung Galaxy
На валютну карту укр. банку зараз напряму неможна, наскільки розумію, на гривневу-багато втрат, бо конвертація системи не дуже приємний курс пропонує.
На початку 2022 року можна було заводити гроші на PayPal, а потім виводити валюту. Потім PayPal на українські картки почав виправляти виключно в гривні. Можливо, що зараз все залишилося без змін.
зараз курс пейпал: 1,00 $ USD = 41,500010 ₴ UAH
якщо знімати на UAH карту, то зайде сума по цьому курсу. Можна зняти і на USD карту, десь півроку назад я на моно спробував 20$, то зайшло щось близько 19,8$ - тобто була подвійна конвертація

Місто
Чернігів
Доброго дня. Заплатити через ПайПал за допомогою Приват24 якось можна?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Kayano, ну звісно можна. Привязываете карту Привата до аккаунта палки и вперед.

• Like
Реакції: Howl

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Kayano, а, вы про это - можно и без аккаунта.

Місто
Киев
А модна зробити переказ другу в евро з привязаної еврової/гривневої української картки? Як транзакція проходить? Бо покупки все ок. А оце думав дружині перевести.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Gunterpup, а зачем через палку-то это делать? напрямую по номеру карты не проще?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
При попытке войти в аккаунт пишет для подтверждения будет отправлено смс на номер Mobile ‪+1 7••-•••-••17‬. Откуда взялся этот номер не понятно. При сбросе пароля, код приходит на почту и снова для подтверждения будет отправлено смс на номер Mobile ‪+1 7••-•••-••17‬
Как теперь попасть в аккаунт?

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
omni, вибрати Try another way - Увійти за допомогою пароля.

Якщо пам'ятаєте, знаєте пароль, то увійдете. Мені не відправляє нічого на електронну пошту або СМС. Просто заходжу з паролем.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
SvPet, ще раз повторю при виборі будь якого варіанту входу з'являється віконце де написано для підтвердження входу буде відправлено смс на номер Mobile ‪+1 7••-•••-••17, або на цей же номер повідомлення у whatsapp.
p.s. Пароль свій я знаю.

Зверху