Revolut

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Поставив, не побачив там можливості додавання власної карти або хоч гривні. Потім прочитав, що один із засновників - русня, син менеджера газпрому - видалив разом із профілем і забув.

• Haha
Реакції: lite

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Місто
Одесса
Может будет полезна инфа для тех кто имеет польские или еще какие-то акки , и хочет украинский . Лазил в каких-то тг каналах , и попал на какой-то канал где Дмитрий Стрельчук , руководитель расширения Revolut на рынки Бразилии , Мексики , Украины и Индии , пишет что в течении месяца - двух будет предложено пользователям перейти на украинский аккаунт , или остаться на европейском . Если предъявить соответствующие доки . Сейчас не могу найти где видел. Или у Тараса Гука , или у него . Это было в комментах - кто-то спросил. Уточните еще в саппорте , может они уже в курсе этого . Если найду - выложу принтскрин или линк на этот пост.

Місто
Киев
Поставив, не побачив там можливості додавання власної карти або хоч гривні. Потім прочитав, що один із засновників - русня, син менеджера газпрому - видалив разом із профілем і забув.

Русню - так, ненавиджу, але і однобоко дивитись - теж, не є правильно. Другий засновник - Українець. Якщо почати розглядати, хто є Сторонський з української wikipedia, то другє посилання про те, що він відмовився від паршенского громадянства (я не впевнений в цьому), але його допис про засудження війни все ще є на його сторінці.

PS: Huawei - теж не пухнастий... ;)
Post automatically merged:

А стоит ли удалять "европейский" аккаунт и создавать украинский?
Если просто гонять деньги через него на другие счета - "и так сойдет". А если вы хотите там инвестировать во что-то , то зачем им давать повод вас заблокировать, если вы действительно в Украине.

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
А стоит ли удалять "европейский" аккаунт и создавать украинский?
я не зміг підтвердити український і поки забив, можливо через те що є польський на ці самі доки. Сканую загран паспорт, потім приходить сповіщення що не пройдено перевірки, по водійському так само

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
KvLeshik, а від батька, гендиректора"Газпром Промгаз" він теж відмовився? :)
Чи Ви реально не в змозі зрозуміти, що вони це (зречення громадянства) роблять аби робити далі свої бізнеси?

Місто
Київ
Отримав карту. Дуже швидко прийшла, при цьому безкоштовна доставка кур'єром що приємно

Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy XCover 5
Чи Ви реально не в змозі зрозуміти, що вони це (зречення громадянства) роблять аби робити далі свої бізнеси?
Одразу хочеться відповісти в тому ж тоні: а Ви реально не в змозі зрозуміти, що не всі росіяни, які зрікаються громадянства, роблять це саме з озвученої Вами причини?

• Like
Місто
Киев

;) Ви теж не знаєте, які у нього стосунки с батьком, як і я, тому ніякої популістки з цього не робив. Яка була його ціль, при висловлюванні своєї думки, знає лише він. Але, мазати весь Revolut в парашеньске гімно, принаймі на половину не вірно, знаючи громодянство другого співвласника.

• Like

SAT

©
Місто
044
Підкажіть, будь ласка, як краще з Революту вивести гроші? У темі раніше писали, що перекази в Євро з Революту на євро карти А-Банку та Монобанку безкоштовні. Я зробив один переказ на 100 євро, який справді виявився безкоштовним, а далі за переказ, хоч на А-банк, хоч на Монобанк у Революті малюється комісія трохи більше одного %. Може я щось не так роблю?

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Підкажіть, будь ласка, як краще з Революту вивести гроші? У темі раніше писали, що перекази в Євро з Революту на євро карти А-Банку та Монобанку безкоштовні. Я зробив один переказ на 100 євро, який справді виявився безкоштовним, а далі за переказ, хоч на А-банк, хоч на Монобанк у Революті малюється комісія трохи більше одного %. Може я щось не так роблю?
Речь шла о том, что бы отправить на евро карты А-Банка и Монобанка через SEPA платеж, а не перевод по номеру карты.
По номеру карты с Рэволюта можно 1 раз в месяц без комисси.

Зверху