Revolut

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:

SAT

©
Місто
044
фигня какая-то, звоните котам...
Подзвонив ще вранці.
Оператор пообіцяв розібратися та сьогодні передзвонити. Наразі передзвонив, сказав, що доступність SEPA переказів є не у всіх клієнтів Монобанку. Ця доступність розглядається для кожного клієнта індивідуально. Запропонував мені як альтернативу SWIFT перекази. Я відповів, що я маю кращу альтернативу, це А-Банк і попросив його прийняти заявку на закриття всіх рахунків у Монобанку.
Поки він з'ясовував пів дня, я зателефонував у підтримку А-Банку і мені одразу підказали, як знайти реквізити для SEPA переказів. Вже зробив два перекази на суму 1,5 тисячі Євро та поклав їх на депозит. Зробив би на більшу суму, але Револют почав мені малювати комісію за обмін фунтів на євро. Чи можна якось обійти цю комісію?
PS. А монобанк зі своєю дискримінаційною політикою нехай іде лісом.

Місто
Ukraine, Odessa
Чи можна якось обійти цю комісію?
У них для кожної країни свої ліміти (для безкоштовних тарифних пропозицій). З наступного місяця має обнулитись лічильник.
доступність SEPA переказів є не у всіх клієнтів Монобанку.
Дивно. Що ж ви їм таке зробили?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Зробив би на більшу суму, але Револют почав мені малювати комісію за обмін фунтів на євро. Чи можна якось обійти цю комісію?
там у революта, якщо не помиляюсь, є комісія за обмін валюти з вечора п'ятниці до вечора неділі (здається до 18). Дуже схоже, що це може бути вона, завтра пізно ввечері або в понеділок варто спробувати.

SAT а якась комісія за цей SEPA платіж є?

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
При розрахунках в Європі тут нема зайвих конвертацій? Цікавить картка для покупок в Словаччині та Чехії, можливо Венгрії.
Бо українські банки почали якогось біса гнати всі платежі через долар по схемі євро-долар-євро/крона/форинт

SAT

©
Місто
044
Дивно. Що ж ви їм таке зробили?
Швидше за все, я довго нічого не робив.
там у революта, якщо не помиляюсь, є комісія за обмін валюти з вечора п'ятниці до вечора неділі (здається до 18). Дуже схоже, що це може бути вона, завтра пізно ввечері або в понеділок варто спробувати.
Я про це знаю. Я хотів обміняти у п'ятницю до обіду, але малювалася комісія.
@SAT а якась комісія за цей SEPA платіж є?
Якщо переказувати Євро на Єврову картку А-Банк, поки що не було жодної комісії.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Бо українські банки почали якогось біса гнати всі платежі через долар по схемі євро-долар-євро/крона/форинт
Дивно, нещодавно дружина розраховувалась і дійсно зняло через долар (ще подумала, що наче крони на терміналі вибрала), а сьогодні в іншому магазині, де немає вибору валюти, зняло як і треба, через крони. Може то якийсь глюк був?

Зверху