Revolut

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Revolut

www.revolut.com
— — —
☝️ Доступно для українців в ЄС.
❗НБУ ввів тимчасові обмеження не просто так. Прошу втриматися від публічного обговорення "обхідних шляхів".

Причина: шапка, обмеження НБУ
Останнє редагування модератором:
Місто
Одесса
Добрый день.
Подскажите: на открытый счет в Украинском Революте(открывал через Дию), тоже распространяются лимиты НБУ на входящие/исходящие переводы?
У меня счет еще в ПУМБ, так там навязчиво настаивали обновить анкетные данные, я обновил, указал доход минимальный 30т грн-помощь родственников.А когда поступила сумма в 2раза больше-начали задавать вопросы и требовать обновить анкетные данные в плане источника доходов и средней суммы дохода в мес.
В Революте тоже можно ожидать такого?
Понимаю, вопрос глупый, везде все мониторится, но как моряк-хотел бы найти куда переводить хотя-бы часть зарплаты и не отвечать на навязчивые вопросы банков.....
Спитають. Але у всіх сумами різні. У когось за 10т євро спитають, у когось за 20 тільки. Ліміти в них свої на скільки я зрозумів. Вони ж не працюють покіщо в Українському правовому полі. І рахунок в гривні хіба вони відкривають? Якщо ви моряк, то у вас є договір, їм покажете і все.
Але це моя думка і моя практика :)
Спасибо за ответ. Как-раз то что и хотел узнать-что они не работают в правовом поле Украины. Да, договор найма на работу есть. если Револют спросит-смогу доказать происхождение переведенных денег. А счет у них открыл в $, и зарплата моя в $.
В мене знайомий в ООН працював, теж зп в доларах. І банку в Україні цей договір показував. Але це було пару років тому. Їх влаштувало. Чому ви не хочете показати свій договір в Україні :). Ну і вам же кудись вже перераховують гроші? Чи на якійся дивний морфінтраст?
Я сейчас перевожу всю зарплату жене, она тоже клиент ПУМБ. так уже много лет перевожу. Никогда ничего ее не спрашивали. А недавно я сглупил и перевел ей $ на общуюю сумму чуть более 400т грн.Так с нее сразу затребовали происхождение денег, показала мой контракт-отстали.
Но интересно другое: в ПУМБе есть услуга РодиннийЗвязок, когда доказав что мы оба клиента банка являемся мужем и женой, можно друг другу переводить валюту без ограничений и комиссий. Очень удобно. Ну думаю: буду как и раньше переводить всю зарплату ей, а она мне по Родинному Звязку на мою $ карту будет перекидывать сколько мне надо.Просто в моей фирме 1 перевод зарплаты в месяц-бесплатно, без комисси, на любой счет. А если переводить на 2 разных счета-то со второго перевода комиссия будет.
Но радость от услуги была не долгой- как и писал ранее, в моих анкетных данных в Пумбе я указал доход 30т, источник-помощь родственников.
Но когда жена мне послала по Родинному Звязку 1т $, они сразу начали задавать мне вопросы почему сумма не соответствует указанной в анкете...
Не хочу засорять тему Революта писаниной про пумб, просто вот и интересовался, если я беду слать часть своей зарплаты с судна на Револют(фиг с ней с доп комиссией за второй перевод) меня спросят откуда деньги-предоставлю контракт, это понятно.Будут ли еще что-то спрашивать, лимиты устанавливать НБУшные на переводы по картам итд?
Понимаю, можно и на свой счет в ПУМБ переводить(вторым переводом)небольшые суммы, но их навязчивость в плане несоответствия с заявленными анкетными данными меня не радует...

Місто
Киев
mrmate, я користуюсь wise і Revolut. Revolut спитав в 2022 році звідки гроші і все. Більше не чипав. Але в мене там копійки проходять. Wise нічого взагалі не питав

Місто
Одесса
mrmate, я користуюсь wise і Revolut. Revolut спитав в 2022 році звідки гроші і все. Більше не чипав. Але в мене там копійки проходять. Wise нічого взагалі не питав
А Револют оформлен как Украинский, на Укр. Документы, адрес итд?

Місто
Киев
А Револют оформлен как Украинский, на Укр. Документы, адрес итд?
Я ще відкрив в 2022році. Всі документи українські і адреса були. В цьому році адресу змінив на європейську, бо не відкривали віртуальні картки, а без них я не можу з України перекази робити. Зараз я так розумію можна вже повністю з рідною адресою і картки надсилають в Україну. Хоча пластмк мені не потрібен

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
SAT, открыть счёт в евро,. Если уже открыт, в приложении нажать на евро-рахунок, свайп влево, реквизиты для перевода из ЕС - безготівковий переказ сепа, ещё пару шагов и будет вам польский ибан

lite

Заблокований
Місто
Hranice
На укр. рахунках дає відкривати гнучкі рахунки (депозит)?

Місто
Киев
В мене чомусь Revolut малює комісію на Sepa (монобанк eur). Revolut український, до цього був як біженця і все ок було.

SAT

©
Місто
044
и будет вам польский ибан
:dash1:
Ввів польський IBAN з додатку Кредобанку, далі обрав країну Польщу та валюту Євро. Комісію за переказ Револют не малював, тому вирішив, що це буде SEPA-переказ, але щось я зробив невірно. Підкажіть, будь ласка, що я зробив невірно?

Місто
Germany
Телефон
OneP 7 Pro, OneP 5
и будет вам польский ибан
:dash1:
Ввів польський IBAN з додатку Кредобанку, далі обрав країну Польщу та валюту Євро. Комісію за переказ Револют не малював, тому вирішив, що це буде SEPA-переказ, але щось я зробив невірно. Підкажіть, будь ласка, що я зробив невірно?
Кредо вимагає вказувати в полі призначення платежу повне ім'я, прізвище і адресу відправника. Без цього платіж буде відхилено і повернеться (на Revolut) через кілька днів. Ще й комісією за повернення погрожують.

Раніше я використовував здебільшого Кредобанк для отримання платежів в € через більш вигідний курс ніж в Моно. Проте останнім часом переказую з цього ж Revolut з карти на валютну карту в ПУМБ, принаймні кілька місяців пропонує найбільш вигідний курс покупки гривні онлайн.

Останнє редагування:

SAT

©
Місто
044
Кредо просто й....й банк. Сьогодні не зміг зайти у додаток, подзвонив на їхню гарячу лінію. Дівчина каже, що зі мною розірвані ділові стосунки на підставі, далі назвала статтю якогось Закону України (не пам'ятаю) і щось почала цитувати про відмивання грошей отриманих злочинним шляхом, фінансування тероризму. Далі сказала, що мені на рахунок надійшов один Євро, який повернули назад. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: Я попросив дати мені письмову відповідь. Якщо напишуть у відповіді таку хрень, то гадаю можна подати на банк до суду?
Post automatically merged:

Проте останнім часом переказую з цього ж Revolut з карти на валютну карту в ПУМБ,
А хіба ПУМБ має реквізити для SEPA переказів?

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Якщо напишуть у відповіді таку хрень, то гадаю можна подати на банк до суду?
Шанси на успіх мінімальні. Це Європа, а там потрібно постаратись, щоб довести, що твої гроші "чисті"

SAT

©
Місто
044
Шанси на успіх мінімальні. Це Європа, а там потрібно постаратись, щоб довести, що твої гроші "чисті"
Хто сказав, що в Європі не існує презумпції невинності??? Це не я маю доводити, що мої гроші чисті, а банк, що мої гроші отримано злочинним шляхом. А фінансування тероризму на 1 Євро викликає сміх. :) Якби знав, що так буде, то відправив би один євроцент. :ROFLMAO:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
SAT, Писав на forum.finance як кум в Німеччині пів року доводить, що гроші в нього чисті. І це підготувавшись до виїзду і маючи на руках всі документи, закрома:
1. Довідки про дохід ФОПа на більшу суму ніж привіз.
2. Контракти про те, за що отриманий дохід ФОПа.
3. Угоду продажу нерухомості на суму, яку привіз.
4. Чеки з банку про зняття готівки в банку.
5. Заповнену митну декларацію, в якій вказано, що сума законно перетнула кордон...
І наче перевірку пройшов, але досі в групі "ризикованих" клієнтів з яким банки не дуже хочуть мати справу: обмеження на кількість рахунків, максимальну суму на рахунку, тощо. А його сестрі банк заблокував рахунок за те, що кум їй переказав кілька сотень євро...
Ну і Револют кума теж заблокував. Як кажуть "аналіз ризикованих клієнтів потребує додаткових коштів, нам такі клієнти не потрібні"
Такі реалії Європи: клієнт мусить доказати, що гроші чисті і якийсь дрібний інспектор може від нього вимагати будь-які документи.
Зокрема, в кума вимагали підтвердити свої витрати, і надати документи, яких в природі не існує: чеки на будматеріали, договори з будівельниками...

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Кому він доводив?
Банки просто не відкривали рахунки поки німецька податкова вела розслідування. І навіть маючи листа, що "все чисто" банки досі працюють з ним з обмеженнями.
Це настільки "цивілізований" ринок, що просто наявність рахунків в десятку -другому банків вже розглядається як великий фактор ризику...

Останнє редагування:

SAT

©
Місто
044
Поспілкувався ще на гарячій лінії із дівчиною зі Львова. Дівчина сказала, що мій 1Євро повернули назад, бо він прийшов не з держави ЄС (у мене Револют UK). Якби переказ робився не на польський IBAN, а на український, тоді банк його не повернув би назад. І ще, через те, що переказ був не з держави ЄС, то він був SWIFT, а не SEPA. Цікаво, чому тоді у А-Банку з британським IBAN переказы SEPA?

Банки просто не відкривали рахунки поки німецька податкова вела розслідування. І навіть маючи листа, що "все чисто" банки досі працюють з ним з обмеженнями.
Це настільки "цивілізований" ринок, що просто наявність рахунків в десятку -другому банків вже розглядається як великий фактор ризику...
І до чого це все? Йшлося про український банк та звернення до українського суду з позовом на український банк.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Колись давніше теж не звернув увагу на нюанси британського відділення і там зробив акк, але при спробах переказу зрозумів свою помилку і швидко перемітнувся на нормальний Револют (UAB).

lite

Заблокований
Місто
Hranice
Поспілкувався ще на гарячій лінії із дівчиною зі Львова. Дівчина сказала, що мій 1Євро повернули назад, бо він прийшов не з держави ЄС (у мене Револют UK). Якби переказ робився не на польський IBAN, а на український, тоді банк його не повернув би назад. І ще, через те, що переказ був не з держави ЄС, то він був SWIFT, а не SEPA. Цікаво, чому тоді у А-Банку з британським IBAN переказы SEPA?
Револют взагалі-то зареєстрований у Литві, хоча і Британія теж входить до зони Сепа.

Місто
Київ
Телефон
SM-A366

Зверху