Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

СЛон

ПТРК
Місто
Київ
hitman, что то ты там криво делал. У меня всё доступно моментально всю неделю.

Sergiys

У пошуку
Місто
Київ
Телефон
РОСО X3 Pro
Закривати карткові рахунки відтепер можна в інтернет-банку My Alfa-Bank

Пластикові картку можна утилізувати самостійно, розрізавши кілька разів по лінії магнітної стрічки, або віднести у відділення, аби це зробив менеджер.

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
Sergiys, карту можно ребенку отдать в коллекцию когда счет закрыт, что и предлагается сейчас в мабе.
От того что ты ее порежешь счет не закроется.

СЛон

ПТРК
Місто
Київ
хорошо хоть банк не закрывается, когда карту ножницами порубишь :D

Місто
Киев
hitman, что то ты там криво делал. У меня всё доступно моментально всю неделю.

Делаю то не первый раз. И руку уже набил. Как обычно, пополнил карту картой другого банка. Платеж был 21.07 в 02:51:30, отобразилось, что операция будет проведена 22.07.

З.Ы. Виноват. Действительно криво. Случайно выбрал при пополнении карты опцию " Другая страна", а не "Карта украинского банка". Буду теперь внимательней. Спасибо.

Вкладення

• Снимок экрана 2017-06-21 в 23.01.54.png
    Снимок экрана 2017-06-21 в 23.01.54.png
    25.5 КБ · Перегляди: 58
Місто
Киев
Телефон
Nokia 6230i
Вроде не было?
З 20 червня клієнтам Альфа-Банку Україна стала доступною опція поповнення готівкою своїх банківських рахунків (у тому числі платіжних карток), а також погашення заборгованості за кредитами через банкомати Укрсоцбанку з функцією сash-іn. Зробити це можна в кілька кліків як за наявності картки: дебетової або кредитної, так і за номером рахунка: поточного або рахунка заборгованості за програмами кредитування. Відтепер клієнти Альфа-Банку можуть економити час на щоденних фінансових операціях, обираючи більш зручний спосіб поповнення свого рахунку.

Наразі у спільній мережі Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку працює 261 банкомат з функцією прийому готівки. Тарифи на послугу в банкоматах Укрсоцбанку та Альфа-Банку ідентичні та залежать від виду операції. Без комісії можна поповнювати дебетові картки, поточні рахунки, погашати заборгованість за програмами іпотеки і автокредитування, а також поповнювати кредитні картки та погашати споживчі кредити на суму понад 5 000 грн. В інших випадках комісія за послугу складає 15 грн.
https://www.ukrsotsbank.com/news/view/1476/
Новость весьма приятная, т.к. кеш-ины Укрсоца я вижу намного чаще, чем, собственно, Альфа-банка.

Місто
Чернигов
При покупке в Метро на сумму от 900 грн. , обещают скидку 100 грн. Для этого на кассе, нужно сообщить пришедший в сообщении промокод, ну и рассчитаться картой Альфы:).
Хорошо, конечно, только Метро у нас нету(

Місто
Одесса
Не знаю. Мне пришло сообщение на Вайбер. Кто хочет поэксперементировать-сброшу свой промокод.
Тема индивидуальная, метро практикует её уже давно. Ваш код не поможет другому юзеру. А вам вот 100 грн сэкономит

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ця "акція" на конкретний номер карти. На іншу карту цей промо не підійде.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
simscaner, однак є карта Альфи, для якої ця акція.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Кочевник, Хіба на конкретну картку альфи? От мені надіслали код, але в мене 3 картки альфа банку, якою саме мені розраховуватись?

Dryushka, Я не знаю есть или нет, думаю она сама ответит, но рассылка была от альфы соответственно код присылают клиентам альфы а не метро.

Місто
Одесса
Тогда забираю свои слова обратно, так как мне в вайбер писал метро аналогичное предложение.

Зверху