Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Начисление сумм к выплатам разве не является окончанием каникул по факту? В приложении это видно.
С апреля Алла стала рисовать ОМП, но это типа рекомендация. Если не было пополнения карты, то включаются кредитные каникулы. Всё это расписано в статье, которую привёл выше.

ps Дизлайк поставлен в качестве несогласия. Другую смысл я им не выражал.

Есть деньги на доходном сейфе, если не платить ОМП по хамелеону, то снимут автоматом?
Банк отказался от автоматическего списания. Но при наличии задолженности, Алла применяет другие лимиты на снятие наличных и, возможно, переводы. Раньше что-то такое было.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Я вірно зрозумів, пакет White зараз безкоштовно, незалежно від виконання умов?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
  • Like
Реакції: webb
Місто
Киев
Лёд тронулся, господа присяжные заседатели
Підкину і я)
Переглянути вкладення 48324

Але у моєму випадку навпроти цього відділення (через проспект) є інше і завжди дивувало навіщо їх там 2?)
Вероятно, это наследие Укрсоцбанка

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
Оптимізація відбувалася ще рік тому.
З початком війни вони оптимізували вже багато своїх співробітників, і далі оптимізують
Планы коренным образом изменились.
Как говориться – не до жиру, быть бы живу.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Кредитування завмирає, особливо для Альфа-банку, картки випускати та перевипускати можуть висилаючи на пошту. На Хамелеоні вже обкатали схему із розсилкою карток поштою без відвідування відділень банку клієнтами

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Кредитування завмирає, особливо для Альфа-банку, картки випускати та перевипускати можуть висилаючи на пошту. На Хамелеоні вже обкатали схему із розсилкою карток поштою без відвідування відділень банку клієнтами
Не тільки хамелеон, я білу так отримував. Від походів у відділення вони самі відговорюють.

Місто
Киев
Screenshot_2022-06-10-11-39-57-19_15fbf4b9406a51efaa2774b76653f192.jpg

Чет делаю как написано а толку ноль, значка удаления в упор не вижу. У кого-нибудь получилось?

Lorn

Заблокирован
Місто
Чернівці
Телефон
OnePlus 6T
Suncatcher, після сьогоднішнього оновлення дало видалити. Але звичайним видаленням, а не так як скріні написали.

Місто
Киев
прилетело и мне наконец, теперь все работает. Они волнами обновы накатывают, тогда просто недолетело

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
Другий день поспіль мені телефонують з Альфа-банку та кажуть: Ви скористалися акцією 80/20. Ви МАЄТЕ підійти до відділення Альфа-банку та отримати довідку про спрощення боргу.

Вчорашній менеджер мені повідомив, що борг буде прощений лише за умови, якщо я підпишу цю довідку.
А сьогоднішній менеджер підтвердив, що довідка мала б бути відправлена Укрпоштою, але щось пішло не так (спойлер: не так, бо мости не взорвали, тому там орки), тому моя довідка у відділенні та отримати її я можу за бажанням.

Питання: чи обов'язково треба йти до відділення підписувати цю довідку?

Зверху