Sense Bank

Представник Sense Bank
Місто
Київ
sense bank
sensebank.com.ua || ✎ База знань
0 (800) 50-20-50 по Україні, +380 (44) 298-8000 із-за кордону || ✉ [email protected] загальні питання, [email protected] електронні звернення
↪ онлайн-підтримка: Facebook Messages, Telegram, Viber viber://pa?chatURI=sensebankbot
iNET-банкінґ my.sensebank.com.ua My Sense Bank (ex МАБ) | Sense SuperApp мобільні застосунки
— — —
☝️ Представник банку — Sense Bank

Причина: прибрано інфу про 3344
Останнє редагування модератором:

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Другий день поспіль мені телефонують з Альфа-банку та кажуть: Ви скористалися акцією 80/20. Ви МАЄТЕ підійти до відділення Альфа-банку та отримати довідку про спрощення боргу.

Вчорашній менеджер мені повідомив, що борг буде прощений лише за умови, якщо я підпишу цю довідку.
А сьогоднішній менеджер підтвердив, що довідка мала б бути відправлена Укрпоштою, але щось пішло не так (спойлер: не так, бо мости не взорвали, тому там орки), тому моя довідка у відділенні та отримати її я можу за бажанням.

Питання: чи обов'язково треба йти до відділення підписувати цю довідку?
Я закрив дві картки: Сенс та Ред. По одній довідка прийшла на пошту, по іншій - у відділення. В нас орків не було, мости на місці. Просто АБ так працює.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
На финансах всплыла информация, что оформление мгновенных рассрочек на 3 и 6 месяцев с 20 июня будет с ежемесячной комиссией.

ps Ссылка может пока не работать.

Причина: опечатка в ссылке
Останнє редагування:
Місто
Киев
На финансах всплыла информация, что оформление мгновенных рассрочек на 3 и 6 месяцев с 20 июня будет с ежемесячной комиссией.
Полагаю, и даже такой аттракцион щедрости работать будет недолго ввиду повышения стоимости финресурсов.

потому что битая,

вот эта лучше - https://alfabank.ua/news/momentalna-rozsrocka-na-3-ta-6-mis-pid-18

Місто
Косів
Телефон
iPhone X
Я вчера погасил на сенсе 10% и сегодня вернули довоенный КЛ.
Сейчас пришло еще и уведомдение в вайбер.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Шановні клієнти!

Інформуємо Вас, що з 01.07.2022 платіжні термінали ПриватБанку виходять з партнерської мережі терміналів самообслуговування АТ «Альфа-Банк» (Україна).

Відповідно, можливість поповнення карток та погашення кредитів АТ «Альфа-Банк» (Україна) буде визначатися умовами надання послуг мережею платіжних терміналів ПриватБанку та тарифікуватися відповідно до встановлених ним умов.

Поповнення через платіжні термінали партнерів Альфа-Банку – EasyPay та City24, залишається без змін:

- поповнення кредитної або дебетної картки – без комісії

- погашення кредиту – 1,5% від суми внесених коштів

Місто
Киев
Налили на Выгоду 10к и на Хамелеон 10к, но нафик нужно.
Лучше бы кешбек вкрутили обратно.

gredox

Ruslan Nekrutenko Telegram: @rus_nekrutenko
Місто
Нидерланды
Телефон
Google Pixel 9 Pro XL
Місто
Хмельницький
Місто
Ковель
Телефон