...так чтобы не было вот этого
технічно система не розрізняє яка картка на якому тарифі, аналізується лише термін дії,
Чтобы поставили задачу разрабам и система стала различать, что если карта в неперевыпускаемом тарифе то не стоит ей даже срок действия анализировать. Я не программист, но мне кажется, что подобный "костыль" сделать не так сложно. Тем самым мне кажется банк перестанет выпячивать напоказ, что процессы в нем происходящие порой не логичны.
З цієї точки зору, дана ідея дійсно є слушною, ми візьмемо її до уваги, коли будемо проводити апдейт цього функціоналу
Потому что вы писали что в декабре 2024 якобы было принято решение просто при отсутствии движения полгода закрывать и карты и счета. И на форуме есть уже люди которым таким образом закрыли им нужные карты, к которым что-либо было привязано. Также вы в предыдущем сообщении написали
На період воєнного стану банк продовжував підтримувати картки по яким закінчився термін дії, на 180 днів, кілька разів (наразі картки більше не подовжуються).
И вот я смотрю свою карту - срок окончания август 2024, движений по ней не было еще больше - то есть ее срок действия на 180 дней продлен уже минимум трижды: 1 сентября 2024, а также 1 марта и 1 сентября 2025 года, хотя уже за отсутствие операций по счету столь длительный срок банк должен был закрыть. А она если я не инициирую ее закрытие будет еще получается до марта 2026.
Картки, термін дії яких було подовжено, будуть працювати до кінця 2025 року, після цього вони будуть анульовані і їх необхідно буде перевипустити.
Щодо закриття карткових рахунків за неактивності - це відбувається, якщо:
- немає активності по рахунку більше ніж 180 днів;
- залишок на рахунку менше ніж 100 грн;
- відсутня заборгованість за кредитною лінією (для кредитних продуктів).
Водночас, цей процес не діє, якщо:
- картка підв'язана під депозит/ІБС;
- залишок більше/= 100 грн;
- це єдина кредитна картка клієнта з встановленим лімітом.
Випадок, який ви описали, де ваша картка залишається активною навіть після тривалого терміну "простою" є доволі цікавим, і потребує додаткового аналізу. Будь ласка, напишіть нам в ПП ваші ПІБ та фінансовий номер телефону в банку, щоб ми могли більш детально все перевірити
Ваш банківський лицар, Кирило