LiquidStrm, у мене в групі є акаунт, який майже рік в Німеччині знаходиться. Він нічого не казав, що має проблеми з Спотіфай і що треба ВПН.
Наскільки погіршується якість звука для непреміум користувачів?
різні треки мають різний рівень звуку, постійно потрібно підкручувати. Це перемагається?
Номер картки потрібно вводити чи дасть 2 місяці без картки?Кому премиум на 2 месяца?
Поділіться цим посиланням із друзями, які ще не користувалися Premium-підпискою. Вони можуть отримати 2 місяці безкоштовно — усе за наш кошт.
![]()
Spotify Premium : 2 mois gratuits
Profitez de 2 mois gratuits. Écoutez votre musique sans pub. Profitez de plus de 50 millions de titres et de playlists conçues spécialement pour vous. Découvrez de nouveaux titres et des podcasts exclusifs.www.spotify.com
У меня годовой, я не знаю как оно там происходит.Номер картки потрібно вводити чи дасть 2 місяці без картки?Кому премиум на 2 месяца?
Поділіться цим посиланням із друзями, які ще не користувалися Premium-підпискою. Вони можуть отримати 2 місяці безкоштовно — усе за наш кошт.
![]()
Spotify Premium : 2 mois gratuits
Profitez de 2 mois gratuits. Écoutez votre musique sans pub. Profitez de plus de 50 millions de titres et de playlists conçues spécialement pour vous. Découvrez de nouveaux titres et des podcasts exclusifs.www.spotify.com
В мене і на телефоні не завжди підтягуються, преміум є.В ПК-версії у багатьох треках не підтягуються тексти, навіть у відомих. Я щось прогавив і тепер це прівелегія Преміум?
Особисто у мене Little Snitch показував трафік на домен i.scdn.co і географічно деякі запити йшли до росії. Зараз пробив - Akamai, тобто сторонній CDN, в якого сервери є і в росії досі.Mathias, у споті нема російського cdn
їх навіть штрафували за відмову кілька разів