LiquidStrm, у мене в групі є акаунт, який майже рік в Німеччині знаходиться. Він нічого не казав, що має проблеми з Спотіфай і що треба ВПН.

itc.ua

itc.ua

Наскільки погіршується якість звука для непреміум користувачів?
 support.spotify.com

support.spotify.com
				різні треки мають різний рівень звуку, постійно потрібно підкручувати. Це перемагається?
 support.spotify.com

support.spotify.com
				Номер картки потрібно вводити чи дасть 2 місяці без картки?Кому премиум на 2 месяца?
Поділіться цим посиланням із друзями, які ще не користувалися Premium-підпискою. Вони можуть отримати 2 місяці безкоштовно — усе за наш кошт.

Spotify Premium: 3 maanden gratis
Krijg drie maanden gratis. Reclamevrij muziek luisteren. Luister naar meer dan 50 miljoen nummers en playlists die speciaal voor jou zijn gemaakt. Ontdek nieuwe muziek en exclusieve podcasts.www.spotify.com
У меня годовой, я не знаю как оно там происходит.Номер картки потрібно вводити чи дасть 2 місяці без картки?Кому премиум на 2 месяца?
Поділіться цим посиланням із друзями, які ще не користувалися Premium-підпискою. Вони можуть отримати 2 місяці безкоштовно — усе за наш кошт.

Spotify Premium: 3 maanden gratis
Krijg drie maanden gratis. Reclamevrij muziek luisteren. Luister naar meer dan 50 miljoen nummers en playlists die speciaal voor jou zijn gemaakt. Ontdek nieuwe muziek en exclusieve podcasts.www.spotify.com
В мене і на телефоні не завжди підтягуються, преміум є.В ПК-версії у багатьох треках не підтягуються тексти, навіть у відомих. Я щось прогавив і тепер це прівелегія Преміум?
Особисто у мене Little Snitch показував трафік на домен i.scdn.co і географічно деякі запити йшли до росії. Зараз пробив - Akamai, тобто сторонній CDN, в якого сервери є і в росії досі.Mathias, у споті нема російського cdn
їх навіть штрафували за відмову кілька разів