По якій саме карті дало? І чи є там обороти ?Сьогодні чисто по-приколуПродовжити не дало ні по білій моно, ні по хамєлєону.проголосувавчекнув бот, і завітну підписку дало
Переглянути вкладення 52235
По якій саме карті дало? І чи є там обороти ?Сьогодні чисто по-приколуПродовжити не дало ні по білій моно, ні по хамєлєону.проголосувавчекнув бот, і завітну підписку дало
Сейчас перепроверил доступность услуги и по картам sense bank уже даёт подключить.Сейчас проверил доступность услуги по картам:
Видимо, что могли что-то подправить...
- Caméléon (Platinum) и Graphite (Infinity) — услуга не доступна;
- NEOCARD (Platinum) и Cappuccino (Platinum) — услуга не действует из-за оборота.
Послуга не діє, оскільки вимоги по безготівковим платежам не виконано.Сейчас перепроверил доступность услуги и по картам sense bank уже даёт подключить.Сейчас проверил доступность услуги по картам:
- NEOCARD (Platinum) и Cappuccino (Platinum) — услуга не действует из-за оборота.
По якій саме карті дало? І чи є там обороти ?
В мене АТБ віза теж спокійно підключила акцію )моно білаПо якій саме карті дало? І чи є там обороти ?
покупок на 100грн, і переказів на 7000 (по правилах перекази не рахуються)
Мені здається, що немає ніякої потреби "ховати" інформацію, бо, поки що, я не бачу жодних прикладів тут на гілці, що суперечать правилам акціїЯ рекомендую все свои положительные опыты прятать под хайд. Иначе завтра всё прикроют.
Дало Л на місяць?Мені здається, що немає ніякої потреби "ховати" інформацію, бо, поки що, я не бачу жодних прикладів тут на гілці, що суперечать правилам акціїЯ рекомендую все свои положительные опыты прятать под хайд. Иначе завтра всё прикроют.
Якщо уважно прочитати умови, то там прямо написано, що:
1. Тепер можна використовувати будь-яку карту VISA (а не тільки починаючи з рівня Platinum)
2. Цитата щодо вимог до витрат - "*Якщо клієнт користується карткою менше місяця, доступ до онлайн-кінотеатру надається без додаткових умов"
Саме так вийшло і у мене:
- намагався підключити акцію на різні "старі" картки без відповідних витрат - отримав відмову
- сьогодні мав нагоду/потребу "випустити" нову Digital-"Універсальну" від ПБ і за нею без проблем підключив цю акцію
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
У меня все три карты от альфы - отлуп. Два блэка и хамон.Сейчас перепроверил доступность услуги и по картам sense bank уже даёт подключить.Сейчас проверил доступность услуги по картам:
номер мобильного в аккаунте Sweet должен совпадать с мобильным в телеграменомер мобильного в аккаунте Sweet должен совпадать с мобильным карты Visa или телеграммом, эти телеги с ботами разными юзаю на левых номерах ?
Нет. Там тупо ссылка на главную.DeHuC, а разве привязка не происходит при переходе по ссылке?
А якщо переказав на картку 6 тис грн, а потім вони далі транзитом пішли на іншу, то це - оборот чи не оборот?По якій саме карті дало? І чи є там обороти ?Сьогодні чисто по-приколуПродовжити не дало ні по білій моно, ні по хамєлєону.проголосувавчекнув бот, і завітну підписку дало
То вже гривню не будуть знімати?ricardo, теперь другие условия: необходим оборот по карте в зависимости от её класса.
Ні.DeHuC, а разве привязка не происходит при переходе по ссылке?
Ну, мені по платиновій не дали, а звичайну пропустили. Фіг його зрозумієш, цього бота.Карта пенсионная. Послали. Хотя оборот больше