7 місяців користувався і продав на OLX. А так робота приставки була нормальною. В основному використовував для перегляду фільмів, ігри, і прослуховування радіо,Скільки вона протрималася?, я вже замовляв
7 місяців користувався і продав на OLX. А так робота приставки була нормальною. В основному використовував для перегляду фільмів, ігри, і прослуховування радіо,Скільки вона протрималася?, я вже замовляв
Враховуючи що оператор сказав гарантія 14 днів шанс маленький
Закон о защите прав потребителей скорее обязует, поэтому наверняка лишь формальностьпо фактуоператор сказав гарантія 14 днів
Я думал может был опыт использования до войны. Сейчас то понятно что год не выдержит....последнее время
При оформленні я надавав свої данні, я за це не хвилююся. Але можливо і чуже.Kladoff, H313 тягне:
HD: 4K*2K UHD Output, HD 2.0A
HEVC H.265 VP9
Ну за таке 264 грн не шкода!Там мае бути 2/16.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
в целом годиться , для просмотра того же ютуба в 720\1080 или киношки.может был опыт использования до войны. Сейчас то понятно что год не выдержит....
Є. На кнопку вимкнення.Саня-068, в тій що прийшла режиму сна немає?
Ні. Комплект: приставка, блок живлення, пульт, кабель HDMA, батарейки, інструкція.Саня-068, у тебя в комплекте кабель тюльпан был?
Нажаль не розбираю, не люблю техніку в робочому стані розбирати. Розбираю лише при потребі. Люблю недоторканість техніки, якось так.)Саня-068,
Могу попросить разобрать и сфоткать внутрянку?
Оренда - подивився протягом 2 днів і все, а купівля - фільм додається до власної бібліотеки і можеш дивитися коли хочеш.
Нє, головне до оплати уважно дивитися, чи не запропонує ще якусь підписку.підводних каменів після такої купівлі?
ТБ Бокс від sweet TV? Яка версія, перша чи друга?Купил на олх бокс, подключил к Вафле, сигнал хороший, подключение видит, жму на кнопку телевидение сообщение нет подключение к. Жму личный кабинет нет подключения к. Радио играет. Что я не так делаю? Как его к Свит подключать? Вопрос наверное странный, просто раньше с боксами не работал