TikTok

Місто
Odesa-Romania
Ни разу российская пропаганда не появлялась в ленте. По этому вопросу сказать ничего не могу.
А в остальном - что посмотрел пару раз, то и лезет всю дорогу потом
Посмотрел пару рецептов - теперь вся кулинарная книга на мне
Посмотрел прости Господи алхим разок, теперь вся их Санта Барбара лезет постоянно
Как то попадались обзоры раритетных телефонов, посмотрел, потом почему то сами пропали. И уже не показывают
Но в целом все предельно просто, чему ты внимание уделил, то потом и лезет.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Тобто, це просто алгоритм, а кому валить кацапська пропаганда - то латентні ватники..))

Місто
Odesa-Romania
Maxxx, я этого не говорил.
Может валит пропаганда, потому что айпи украинский ? А у меня сейчас не украинский, и меня как бы охмурять не за чем. Тоже вариант

Місто
Odesa-Romania
Maxxx, тогда у меня нет больше вариантов ответа на вопрос, почему мне она не валит.
Ни разу не было, соответственно ни разу не жаловался

Забыл написать, теперь я точно знаю как выглядит Анна тринчер, очень неплохо она кстати выглядит 🔥

И что есть две песни современно эстрады, это зірочкапалай и Цей мущина тільки мій 😁

И теперь я эти песни по 100 раз на день слышу 😁

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
В мене колись був сусід, старий совєцький пень, він казав, що пропаганду пєрвого канала він не дивиться, а дивиться нормальні новини на ТРК "росія".

Місто
Хмельницький
TikTok заразился бредовым инстаграмно-фейсбучным вирусом, введя новые правила относительно переписок.
Теперь у пользователей, как уже давно в Facebook и Instagram, не будет возможности настроить получение сообщений от всех. Вместо самих сообщений теперь будут приходить запросы на переписку, которые очень легко пропустить, случайно смахнуть, потерять из виду, забыть о них и так далее. Бывали случаи, когда я обнаруживал такие запросы спустя недели после того, как мне пытались написать.

На мой взгляд, нельзя сводить право на переписку к фактически одному уведомлению, которое ещё и очень легко не заметить.
Очень обидно, что TikTok, Facebook и Instagram решили за нас, кто может нам писать, не предоставляя при этом права выбора. Это серьёзно ограничивает общение — особенно среди молодёжи, которая чаще всего и пользуется этими социальными сетями.
Ведь даже знакомые люди далеко не всегда взаимно подписаны друг на друга.
А уж о деловом общении я вообще молчу — с такими правилами эти платформы для него совершенно не пригодны.

Вкладення

• Screenshot_2025-04-25-06-14-39-868_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-04-25-06-14-39-868_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    210.3 КБ · Перегляди: 7
  • Screenshot_2025-04-25-06-15-05-821_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-04-25-06-15-05-821_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    186.2 КБ · Перегляди: 7
Причина: стилистические правки
Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
yahoo, всё, что я пишу на красном форуме - исключительно моя точка зрения. Я делюсь своим практическим опытом работы с запросами на переписку в перечисленных мною социальных сетях.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
о деловом общении
Ділове спілкування в соцмережах? :LOL: Максимум, це написати щось в каментах, щоб всі бачили, навіщо там вести приватну переписку? Для того придумали месенджери.

Місто
Хмельницький
Maxxx, так, ділове спілкування зараз в Вайбері або Телеграм. А чому так сталося? Частково і через ці правила, які зробили їх вкрай ненадійним засобом спілкування для ділової мети.

А ось Вам реальний приклад з яким я стикався. Знайомишся з людино. Ви обмінюйтись або Інстаграмом, або ТікТок (так зараз прийнято в молодіжному середовищі). Людина на тебе взаємно не підписується (таке дуже часто буває). Потім, наприклад, ти хочеш привітати її, скажімо, з днем народження. А відповіді нуль. При цьому ви можете часто перетинатися і спілкуватися у реальному житті, періодично заходити і лайкати сторінки один одного. А коли питаєш, чому не відповів - виявляється людина навіть не бачила мого привітання.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Знайомишся з людино. Ви обмінюйтись або Інстаграмом, або ТікТок (так зараз прийнято в молодіжному середовищі)
Навіщо обмінюватись тим, де потім неможливо зконтачити? Взагалі то багато років це був номер телефону, тепер це номер телефону, на якому є месенджери. Навіщо ті тіктоки та інсти як контакт? Не дарма там обмежили це, щоб спамери, неадеквати та шахраї не задовбували, бо соцмережі людина виставляє на загал, якщо їй це потрібно.

Місто
Хмельницький
Maxxx, Цілком вірно. Але зараз серед молоді так прийнято, що при знайомстві обмінюєшся інстою або тіктоком. Бо вони дають можливість слідкувати за оновленнями в житті людини. А номер телефону, хоч і є найнадійнішим засобом комунікації - таких можливостей не дає. До того ж, свій номер не дуже то й даш малознайомим людям. Бо не хочеш щоб тобі зайвий раз дзвонили. Тому соцмережа - більш зручний варіант. А телефонами обмінятися можна трохи згодом, коли краще вже познайомились.

Причина: доповнено

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Aprikot, тобто, дати можливість роздивлятись своє життя малознайомій людині - це норм, а тільки номер телефону - небезпечно? :rolleyes: Ну заблокував контакт, якщо що, яка проблема?
Якщо серед молоді "так прийнято", то вони знайдуть можливість зконтактувати, не переймайся за них)).

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Якщо знайомство бажане - треба додавати одне одного в інсті. Якщо даєш свою інсту але не приймаєш френд\фоллоу реквест, то мабуть і не хочеш отримувати ті вхідні повідомлення, це називається (дуже базове) прайвасі. Коротше, це проблема хлопця якому дають інсту щоб відчепився, висмоктана з пальця. Засмучуватися не треба, якщо вас не додали, то не хочуть бачити ваші повідомлення, ви нічого не втратили.
З прикладу нашого форуму, який прямо скажемо, не є цікавим рекламним майданчиком і в принципі зборище задротів, але кількість спаму зашкалює. Тому модерована реєстрація, тому періодично зникає форма зворотнього звʼязку. Дуже багато юзерів, які приходять не реєстрацію - це люди з ніком Іван Петрович і локейшном Киів, але з імейлом ТетянаВасилівна@неіснуючийХост.ком, айпішніком з Торонто і доданим посилання на якусь автомийку в Твєрі. І це ж живі люди роблять, не боти, на відміну від соц. мереж.
В масштабі популярної соц. мережі, думаю на одну реальну людину яку забули додати може бути 100500 тисяч спам-повідомлень від ботів. Здивиований що в тіктоці так раніше не було, одними алгоритмами армію спамерів не відсієш.

Місто
Хмельницький
Якщо знайомство бажане - треба додавати одне одного в інсті. Якщо даєш свою інсту але не приймаєш френд\фоллоу реквест, то мабуть і не хочеш отримувати ті вхідні повідомлення,

'За логікою - ніби і так. Але на практиці люди не дуже підписуються на когось нового, бо зараз дуже багато контенту. І вони фізично не встигають за ним услідкувати. Підписки - це про контент, а не про повідомлення. Часто бачу, коли люди скорочують кількість підписок (вдвічі, наприклад).

Особливо дивує коли тебе "приймають" в приватний аккаунт, а щоб відправляти повідомлення треба все одно проходити процедуру запитів на ререриску.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Так це ж проблема того, як ці люди обирають взаємодіяти.
Телефони просити ніхто не відміняв.
Чи айді в телеграмі, щоб анонімно. Фейсбук не пропоную, але тєлєга достатньо молодьожно?)
Якщо і так занадто персонально, і хтось обирає просити тікток, розуміючи що це стоічка контенту, де ти 100001-ий аккаунт, чи хтось так само обирає давати його, то ця людина не ставиться достатньо серйозно до цієї взаємодії. Але більш приватні і надійні методи комунікації нікуди не зникли, навіть з'явилися нові, кращі. То ж нєфіг звинувачувати інструменти:)

Місто
Denmark
Телефон
Iphone from China
запросами на переписку в перечисленных мною социальных сетях
Скільки тисяч я їх пропустив, а можливо там була та єдина, яка так і не стала саме моїм головним болем. Ютьюб....хто захоче той знайде...Як варіант комунікації або веб форма, хард олд стайл

Місто
Хмельницький
plebis, це проблема того, що під час знайомства, зазвичай, нема часу обмінюватися кількома контактами. Тому доводиться обирати щось одне. І зазвичай це Інстаграм. Трохи старші люди лбирають Фейсбук, а зовсім молоді - ТікТок. Решту мереж знаходиш згодом. І тут ідеальний варіант коли ім'я користувача всюди співпадає: в Інсті, ТК, ТГ. Але так буває далеко не завжди.

Кілька років тому мій друг, програміст дуже високого рівня, розробив сервіс обміну контактами при знайомстві. Суть була що скануючи QR-код ти одразу отримував всі необхідні профілі та контакти людини. Звісно - все налаштовувалося. Але, як завжди, його стартап не розкрутився. І він закрив свій сервіс.

Зверху