USB-тестер

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Для FNIRSI 48/58 зробили непоганий альтернативний сервіс для PC

Місто
Хмельницький
Купив декілька KWS-MX23 на алі на заміну МХ18L. Екран більше, видно краще (очі берегти треба). А кит не вислав. Гроші то повернули. Але тепер ціна від $6 за шт, а купував по $2,5.
Може хто побачить в продажу з низькою ціною, прошу маякнути. Або інший з типА такого ж функціоналу (з такою ж ціною). Мені щось не попадається. Дякую.
Post automatically merged:

Так і KWS-X1 28В тестує і пише PD3.1 при тестуванні 140Вт паверів. Але ж то не увесь PD3.1, тільки перший крок. Але мені в користуванні вистачає.

Місто
Львів
Місто
Хмельницький
ТипА.
Для С я взяв KWS-1902L. Простий показометр/мірялка Wh з більшими цифрами ніж в старих 1902С.
Інколи треба і декілька одночасно. Поганяти зарядки/павери на параметри.
Тож і типА ще юзаю.
Х1 для протоколів та пульсацій. І він тільки типС. Можна, звичайно, і перехідниками і шнурками, але ж хочеться "чистих" показів. Прямо на вихід/вхід паверу/зарядки. Маю ще для старих паверів, які тільки через мікроюсб заряджаються, тестер ATORCH (JUWEI) Qi Wireless charger Tester. Ніби j7-k.

Місто
Хмельницький
Купив отакий тестер - жир! Єдине, що не вміє - показувати всі доступні протоколи зарядного.
Із недокументованого незазначеного у описі (і трохи неявного, якшо дивитись на надписи) - в с-output можна втикати вхід (наприклад, ноутбучну зарядку), а c-input втикати в девайс.
Брав ВТ-версію, $9.70 (в бандлах можна і по 7.50 найти)
Взяв, граюся. Дійсно по типС працює в обидві сторони. Тобто можна подати напругу як на input (тато) - зняти з output (мама), так і навпаки. І mAh i mWh рахує теж. І зберігає після відключення до наступного включення.
Навіть пульсації напруги вимірює. Правда числові значення вдвічі-втричі менші, ніж на KWS-X1.
Всередині на платі UC96. Маю ще "брата" U96PB в форматі "свистка" - типА/типА, але J7-c крутіший.

П.С. приїхав Atorch T3/P/L. Міряю пульсації. KWS-X1 показує 37...39mV, T3 - 35...36mV, J7-c - 18mV.
Поспілкувався з Gemini, накидав фоток із замірами. Таки KWS-X1 крутіший з цих трьох. Саме завдяки замірам в різних частотах - від 125кГц до 5МГц. Плюс показує зверху справа частоти трьох піків. При дуже гарній гармоніці сигналу джерела живлення вони теж мають мати гармоніку, тобто співвідноситися як 1:2:4, наприклад 127кГц/254кГц/508кГц. Таке зустрічається рідко в "правильних" зарядках. З моїх тільки в басеуса та асомтеках 100Вт спостерігається. Навіть павербанки (тіж басеуси) не дають стабільних гармонік, хоча з величиною пульсацій все гуд.
Може хто має FNIRSI58 або щось на кшталт КМ003С і може порівняти з KWS-X1 по замірах пульсацій? А то тут він король (молодець серед овець), а серед топів? Хоч для простого порівняння різних пристроїв, думаю піде.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Чи хтось використовував KWS-X1 в режимі "стабілізатора" струму?

В режимі PPS трігера він мав би аналізувати завданий струм і змушувати БЖ зменшувати напругу настільки, щоб той струм не перевищувався.

Вирішив я десульфатувати свій автомобільний АКБ, виставив 14.4В та 0.95А, але не працює, напруга стоїть конем, а струм росте без обмежень.
Прошивка 1.05, можливо проблема в ній і варто відкотитися на 1.04?
Чи, може, це блокує перехідник USB-C - USB-A, через який я виводжу напругу?

БЖ пробував різні, Rocoren 45W (насправді 36W) та Essager 100W, різниці немає.IMG_20260512_171441.jpgIMG_20260512_171450.jpg

Місто
Хмельницький
Місто
Львів
Oh my god!, вуйко що це написав, по яку хулєру мені твій недолугий офтоп замість змістовної відповіді за суттю? :dash1:
Подібну плату мені купляти не треба, їх є у мене.
Цікаво власне функцію трігера в конкретному USB тестері задіяти.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20Ultra + S25
Місто
Хмельницький
власне функцію трігера в конкретному USB тестері задіяти
Я так думаю, що функція тригера там тільки для перевірки джерела на підтримувані протоколи. Чи можливо "сунути" 9/12/15/20В споживачу без тригера, що бере тільки 5В і більше йому і не треба?

Місто
Львів
функція тригера там тільки для перевірки джерела на підтримувані протоколи. Чи можливо "сунути" 9/12/15/20В споживачу без тригера, що бере тільки 5В і більше йому і не треба?
Та ні, в неті бачив про використання того тестеру як ЛБЖ із регулюванням напруги та струму.

В ньому є джерело струму?
В ньому є функція виставити вручну потрібний струм і тоді він повинен керувати за протоколом PPS блоком живлення щоб той зменшував чи збільшував напругу до рівня, при якому той струм буде сталий.

Місто
Хмельницький
Місто
Львів
Що там тестер виставляє - то пофіг.
Що значить пофіг?
Я ж написав, коли переводиш тестер у режим протоколів, обираєш там PPS і пробуєш виставляти напругу, то обидва мої БЖ змінюють її згідно з тим стандартом, з кроком 20мВ.
Вище приклав два скріншоти, на яких видно виставлену і реально виміряну напругу в режимі PPS.

Зверху