Vodafone TV (на базі sweet.tv)

Реєстрація
18.03.14
Місто
Дніпро
Опис послуги | Vodafone TV
Протягом травня відбудеться бета-тестування послуги "Vodafone TV".
Мобільний трафік для послуги не буде тарифікуватися в мережах "Vodafone Ukraine".

Деталі:
 
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Реєстрація
02.07.15
Місто
Львів
я вже написав прогу-скрипт яка сама надсилає запити до API та формує лінки на стріми.
вхідні дані - ідентифікатор пристрою та MAC адреса телефону. по них система знаходить ваш акаунт в системі. після першого запиту маємо список доступних каналів, потім телепрограму та лінк на плейлист.

сам якось вже vodafone tv не користуюсь, бо перейшов на підписку oll.tv
 
Реєстрація
02.07.15
Місто
Львів
і де твій скрипт?
говорити багато можна.

не проблема. хотів був ще зробити, отримування плейлістів на передачі, що є у запису oll.tv, але не мав на те часу

 
Останнє редагування:
Реєстрація
28.10.07
Місто
Берлін, Німеччина
Телефон
iPhone 12 Pro
то есть можно смотреть все эти каналы без подписки или чтобы получить ссылки нужна подписка?
 
Реєстрація
02.07.15
Місто
Львів
Без підписки є можливість дивитись 3 чи 4 канали. Пам’ятаю що там є НЛО ТВ, Індіго ТВ, Донбас і здається ще якийсь якщо не помиляюсь. Всі інші тільки з існуючою підпискою та підключеним до профілю телефоном.
 
Реєстрація
12.02.16
Місто
Ровно
Без підписки працює Індиго Донбас і 34 канал + радіо. До речі радіо без плати за трафік зручно
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Vodafone рассказал об успехах своей услуги ОТТ-телевидения
Мобильный оператор «Vodafone Украина» доволен успехами услуги Vodafone TV: за три месяца после запуска (28 декабря) оператор зафиксировал 70 тыс. загруженных приложений, чаще всего абоненты пользуются Vodafone TV через смартфон и планшет. В ближайшее время оператор планирует запустить специальное приложение для Smart TV. Об этом на сегодняшней конференции НАМ «Новые медиа – новые возможности» рассказал представитель «Vodafone Украина» Евгений Дондэ.

Точное количество активных абонентов представитель сотового оператора не назвал из соображений конкуренции. Зато рассказал, что компания уже разработала специальные приложения для Apple и Android (Google Play), а в дальнейшем планирует запуск для других программных обеспечений и отдельного – для iwatch.

Загрузив ТВ-приложение, порядка 25% пользователей интересуется им, порядка 65% переходят из бесплатных (пробных) пакетов на платные пакеты, которых у компании три: 41 эфирный телеканал (в основном, бесплатные украинские телеканалы и три иностранных – Euronews, Deutsche Welle и France24), 4 футбольных телеканала («Футбол1,2» в SD и HD) и кинопакет (база из трех тыс. легальных фильмов). Самым популярным оказался пакет эфирных телеканалов (56% всех подключений услуги Vodafone TV), на втором месте – кинопакет (25% пользователей), и только 19% пользователей подключают футбольный пакет. Первые два пакета доступны абонентам за 21 грн в месяц каждый, футбольный пакет – 11 грн в неделю. Главным преимуществом представитель компании называет услуги «ТВ-записи» (кетч-ап) и «ТВ-пауза» (тайм-шифт), позволяющую остановить прямой эфир (правда, как оказалось, недельный кетч-ап возможен только для определенного контента телеканалов).

Совместно с партнером услуги – «Диджитал Скринз» – компания рассматривает возможность постепенного увеличения телеканалов, ориентируясь на смотрение и заинтересованность пользователей. Вопросами пакетирования телеканалов занимается исключительно «Диджитал Скринз»; на каких условиях происходит сотрудничество с телеканалами, представитель рассказывать не стал. В ближайших планах – познавательный пакет и пакет детских телеканалов.

Презентация не обошлась без колкостей в адрес конкурентов. По словам Евгения, главное преимущество перед конкурентами заключается в мобильности ОТТ-телевидения (смартфоны + таблет), а также в том, что компания не тарифицирует абонентов, пользующихся телевидением. По словам Дондэ пользователь ТВ-услуги потребляет 1 ГБ, за который не переплачивает, подключая 3G. Как известно, услуги ОТТ-телевидение абонентам домашнего интернета предлагает «Киевстар» (совместно с «Виасат»). Возможность предоставления ТВ-услуги не только абонентам МТС «Vodafone Украина» пока не рассматривает: в тестовом режиме любой заинтересованный сможет получить доступ к просмотру только трех телеканалов МГУ – «Украина», «НЛО TV», «Индиго ТВ».

Развитие скоростного интернета дает надежду на рост количества таких абонентов. Благодаря 3G в 6,6 раз увеличилось использование интернета и в 4 раза выросла аудитория, загружающая 5 ГБ. Поэтому компания запустила специальные музыкальные приложения, приложение для прослушивания радио и сервисы для чтения книг. Радио-приложение – бесплатно не требует регистрации. Радио слушает четвертая часть пользователей – компания ведет переговоры по расширению услуги и намеревается включить в пакет региональные радиостанции.
 

Dfg

Реєстрація
29.03.10
Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
У Vodafone TV ще два телепакети
З’явилися ще дві причини підключити 3G-телебачення. Vodafone TV поповнився двома пакетами: «Дитячий» та «Пізнавальний».
Перший призначений для дітей та їх батьків – їм тепер доступні 11 тематичних телеканалів: Nickelodeon Junior, Nickelodeon, Дитячий Світ, Малятко ТV, Карусель, QTV, Піксель TV, Плюсплюс, Cartoon Network, Duck TV, Lale, а ще збірки мультфільмів і Дитячий кінозал.
Пакет «Пізнавальний» оцінять любителі цікавитися новим. У ньому 12 телеканалів: Discovery, National Geographic, Animal Planet, Nat Geo Wild, Viasat Nature, Viasat Explore, History, Viasat History, Англійський клуб ТБ, Англійський клуб ТБ HD, Viasat History/Nature HD, Travel Channel. І до цього ще два кінозали: «BBC Земля» та «Гармонія Класика».
Що таке Vodafone TV?
Це послуга, що дозволяє користувачам 3G дивитися телеканали й фільми без платні за трафік. Щоб скористуватися нею, просто потрібно встановити додаток, і вже через нього дивитися відео. Причому, перші 7 днів безкоштовно. Як працює сервіс – читайте в нашому огляді.
Спочатку в послузі Vodafone TV були доступні такі пакети: «Ефір», що пропонує онлайн- перегляд телеканалів, з телепрограмою і зручними функціями перегляду; «Кіно», який містить колекції фільмів, мультфільмів, серіалів та шоу в тому числі HD якості; «Футбол» – дозволяє дивитися прямі трансляції футбольних матчів.
Пакети «Дитячий» та «Пізнавальний» мають ті самі зручності цифрового ТБ. Наприклад, ті, хто пропустив улюблену передачу, мають доступ до записів телеканалів за останні 7 днів. Якщо потрібно, прямий ефір можна поставити на паузу до 10 хвилин і продовжити перегляд з моменту, на якому перегляд було зупинено. На додаток, у кожному з пакетів можна слухати ефірні та онлайн радіостанції. І передплатники Vodafone TV можуть користуватися послугою на трьох пристроях без додаткової оплати.
Скільки коштує
Перші 7 днів послугу можна тестувати безкоштовно. А потім щотижнева оплата за пакет «Дитячий» становить 7,5 гривень. Оплата за пакет «Пізнавальний» становить 11 гривень на тиждень. Перші 7 днів користування пакетами «Дитячий» та «Пізнавальний» безкоштовні, за умови першої активації пакета. Інтернет трафік не тарифікується.
Як підключити послугу
Послуга працює через додаток Vodafone TV, який можна безкоштовно завантажити в магазинах додатків Google Play і App Store. Після встановлення програми, слід активувати сервіс, відправивши SMS на короткий номер 30016 з текстом «1» для пакету «Дитячий». Щоб активувати пакет «Пізнавальний», потрібно відправити SMS на короткий номер 30018 з текстом «1».
Як відключити послугу
Для відключення пакету «Дитячий» достатньо відправити SMS з текстом СТОП на короткий номер 30016. Щоб відключити пакет «Пізнавальний» необхідно відправити SMS з текстом СТОП на короткий номер 30018.
 
Реєстрація
18.11.09
Місто
Lviv
З приводу безкоштовного прослуховування радіо - якщо відключити доступ в моб. нет усім прогам, а дозволити тільки Vodafone TV. Будь-який трафік через цю програму дійсно не рахується?
Бо у стандартних тарифах МТС за пару кБ не хочеться попадати на пакет МБ за три/п'ять грн. на день.
 
Реєстрація
18.11.09
Місто
Lviv
Львів далеко не завжди, тому цікавила ситуація загалом. Обмежую все через LBE Security, але походу в загальному "игра не стоит свеч".
 
Реєстрація
20.08.14
Місто
Киев
А кто знает, на компьютере можно использовать услугу, или тольо на гаджетах?
 
Реєстрація
03.04.16
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22 ultra
OlegSimfi, могу предположить, что может работать если установить симулятор для андроид-приложений, но не пробовал.
 
Реєстрація
06.10.12
Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
А кто знает, на компьютере можно использовать услугу, или тольо на гаджетах?
создай виртуальную машину на андроиде
ну или андроид - второй операционкой
установочные образы, заточенные на і386, в свободном доступе

другое дело, как ты будешь в инэт выходить с этим запущенным приложением
с модемом-свистком может и прокатит, со смартфоном в роли модема - уже большой вопрос
 
Реєстрація
03.04.16
Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22 ultra
У всех работает активация пакета кино? отправил на 30012 цифру 1 и в ответ с номера 2828 пришел ответ, что использование услуги заблокировано.
 
Реєстрація
20.05.15
Місто
Киев
Телефон
Samsung D500
Кто подскажет, как отключить Водафон ТВ?
Пришла СМС:
Vodafone TV. Доступ до пакету «Футбол» буде продовжено 2016-05-04. Вартість послуги 11 грн./7 днів або 2 грн/день. Деталі на http://tv.vodafone.ua

А мне уже не надо :)
 
Реєстрація
20.08.14
Місто
Киев
Для відключення пакета «Футбол» надішліть SMS із текстом «СТОП» або «STOP» на номер 30014 (повідомлення безкоштовне).
 
Останнє редагування:
Зверху