Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Дрогобич
Телефон
Motorola G75 5G
Мені цікаво що на сайті КС в списку підтримуваних девайсів (хочаб VoLTE) взагалі немає Motorola. Це типу КС не бажає з ними співпрацювати? Чи буде, але пізніше?
Якщо в списку немає то не буде! Якби мали додати до списку то вже додали б давно!
В списку нема, але VoLTE працює. Принаймні, на G54.
На G75 також працює..
І як ви зробили, щоб запрацювало? У мене теж G75 - то хіба life працює, а в Київстарі кажуть, що не підтримує.

Місто
Чернівці
В мене контракт і активація послуги була на айфоні, а в G75 просто вставив сім і все працює..
Screenshot_20250118-204547_Налаштування.png

Причина: Виправлення помилки
Останнє редагування:
Місто
Дрогобич
Телефон
Motorola G75 5G
В мене контракт і активація послуги була на айфоні, а в G75 просто вставив сім і все працює..
У мене теж контракт, можу активувати у підтриманому пристрої Samsung G21 fe і подивлюсь чи все вийде

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
так шо ж ви версію налаштувань орератора замазали, це ж саме воно .... доречі, дивний якийсь набір сервісів, адже mms у КС уже давненько немає, а от VoWiFi, наче з'явилось недавно. А ця версія налаштувань прийшла з andriod 15? чи була одразу з коробки?

Місто
Чернівці
CleverFish, тепер версію видно)... ця версія є з коробки, android 14, ще не було оновлення на А15..

Останнє редагування:
Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
CleverFish, тепер версію видно)... ця версія є з коробки, android 14, ще не було оновлення на А15..
Дякую, ви дуже допомогли. У мене чомусь більш стара версія налаштувань оператора...
ОК, тоді чекатиму оновлень... Іще раз дякую за відповідь.
IMG-77dc3b87189803529e9e16a4f8a0ae95-V~2.jpg

Місто
-
Не лишаю спроб запустити у себе VoLTE. Будь ласка, хто знайомий з adb shell чи "Terminal Emulator" (рут) та має робочий VoLTE, бажано на Xiaomi.

Виконайте цю команду та поділіться результатом:
Код:
dumpsys carrier_config | grep agent
Команда безпечна та ця інформація не конфіденційна. Дякую заздалегідь.

Місто
-
romasik, мені хоча б VoLTE.
Ніякі профілі не допомгають. Ні залиті через efsTool, ні вибрані в QPST PDC.
Схоже, оператор фільтрує пристрої по user agent. І окрім оцього в прошивці ще є в EFS модему: /nv/item_files/ims/ims_user_agent
Схоже, в модемі важливіше і от би його отримати з робочого телефону. Файл є в mbn, але він перезаписується: там модель та версія прошивки.

P.S. Моя модель (Redmi Note 10 Pro) не підтримується. Раніше робило, а тепер відключили.

Місто
Днепр
TempUser, так у тебя вообще Volte включено? В мой Киевстар в послугах есть VoLte?
Post automatically merged:

@romasik,TempUser, Фильтруют только на момент включения, хотя на этот счёт считаю что они дебилы полнейшие какого хера. Включите услугу а дальше я сам решу каким тел пользоваться. Это как с тел моей жены, на моей карточке volte у нее работало а на ее нет. Ух сколько крови попили тупые операторы КС. Включили только тогда когда я заявил что тел не ее а мой на ее карточке и что ей нужно выехать за бугор и только тогда включили.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Схоже, оператор фільтрує пристрої по user agent.
Не бачив, щоб Київстар таке використовував.
Ось тобі розпакований профіль по Київстар. Профіль від виробника (працював тільки VoLTE), щоб завести VoWiFi потрібно було внести зміни у файл wlan_offload_config (як вище писали).

POCO F5, HyperOS v1.0.14.0.UMRMIXM

Вкладення

• Kyivstar_VoLTE&VoWiFi-mcfg_sw.mbn.extracted.zip
    29.4 КБ · Перегляди: 12
Місто
-
romasik, в Мій КС послуга є, увімкнена через оператора. Тож вставляти SIM в інший телефон немає сенсу, та й нема такого поряд.

Вони явно можуть підтримувати будь-які пристрої (як-от Vodafone), але бояться щоб не було якихось несумісностей та глюків. Шкода що так.

Howl, ну, це припущення. Ще можуть фільтрувати по IMEI.
Дякую, теж маю розпакований, але що з того. Будь ласка, могли би викласти цей файл саме з телефону: /nv/item_files/ims/ims_user_agent ?

Місто
Івано-франківськ

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Будь ласка, могли би викласти цей файл саме з телефону: /nv/item_files/ims/ims_user_agent ?
Є впевненість, що цей файл у розділі EFS змінюється? Я маю сумніви.
VoWiFi запрацював у мене на профілі ROW Commercial.

Можливо це тобі також допоможе:

Вкладення

• 1737297848590.png
    1737297848590.png
    142.3 КБ · Перегляди: 51
Місто
-
Якраз треба вставити в сумісний телефон, щоб відбулась реєстрація IMS.
Думалось, що підключеної послуги достатньо. Дякую за інформацію, пошукаю сумісний телефон.

І взагалі дякую всім у цій темі, що ділитесь досвідом. Унікальним, бо тільки для конкретного оператора.
Є впевненість, що цей файл у розділі EFS змінюється?
Так. Після залиття профілю через efsTools файл в телефоні пустий (все нулі), як і в mbn.
Після перезавантаження там записана моя модель. Можливо, воно буде перезаписуватись завжди.

Можливо це тобі також допоможе
Наведені документи читав, дякую.

• Like
Реакції: Howl

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Після перезавантаження там записана моя модель. Можливо, воно буде перезаписуватись завжди.
Зміст файлу "Xiaomi_POCO F5_V816.0.14.0.UMRMIXM". Щоб зміни набули в EFS треба пристрій перезавантажити, тому можливо інформація перепишеться.

ps У назві файла прибрати розширення zip

Вкладення

• ims_user_agent.zip
    1 КБ · Перегляди: 2
Місто
-
Howl, дякую за допомогу.
Все таки файл перезаписується моєю моделью. Ну, хоч перевірив теорію.

• Like
Реакції: Howl
Місто
Dnipro
Є впевненість, що цей файл у розділі EFS змінюється? Я маю сумніви.
Меняется. Это как User-Agent у браузера.

Все таки файл перезаписується моєю моделью. Ну, хоч перевірив теорію.
Попробуйте в overideconfig
Код:
[DPL:Common]

DisableUserAgentUpdate = 1
Хотя это ни на что не влияет и не проверяется со стороны оператора, т.к. там может быть все что угодно и даже пусто.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
TempUser, У мене РН10Про (дві штуки, європейська та міжнародна версія). ВоЛте та Вовіфі працює без проблем, що на КС, що на ВФ (до ЛС руки не дійшли, тому що там треба дістати спочатку смартфон зі списку для активації).
В ніякі інші моделі сімки не вставлялися, для реєстрації ІМS.
Є проблема з ВоВіфі у КС, але це відноситься до конкретної моделі роутера (описував вище).
Ніякі маніпуляції з рутами, профілями і т.п. не робилося.
Звичайно двома кодами треба активувати ВоЛте та ВоВіфі.

Зверху