Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
На Samsung я бачу з оновленнями взагалі потужно все. На Xiaomi вже забув коли 15 Android прилетів, а тут до виходу 16 треба буде мабуть чекати.
Redmi note 13 pro+ уже hos 2.0.5.0 с 15 дроидом, тумблер есть, vowifi от кс по прежнему нет
Також прийшло оновлення на Redmi note 13 pro 5g з січневим патчем безпеки і також немає тумблера для VoWiFi

Місто
Киев
А мені з Samsung S21+ взагалі не пощастило. У мене остання one ui 6.1, а там немає перемикачів для Водафона. Для серій s22-24 у вересні виходило оновлення one ui 6.1.1, де їх додали. Тому тепер треба чекати one ui 7. Найгірше те, що у грудні купу часу витратив на пошук проблеми, бо Водафон на своєму сайті заявляє, що S21+ підтримує VoWiFi/VoLTE. Через це повністю скидав телефон, прошивав, міняв сім на есім. Аж потім десь прочитав на форумі, що підтримка цих функцій з'явилась в 6.1.1. А Водафон мені далі каже, що має працювати, і проблеми в мене.
Мені кажуть, що все працює , вірніше, вони хитро кажуть у вас все "активовано".
Вони (ВФ) знають, що ніфіга на ринку немає оновлень, зате простирадло з телефонами, що "підтримують VoLTE та VoWiFi для Vodafone Україна", вони намалювали від душі - малювали все, що знали.
Я вже нічому не дивуюся. Вони тупо попаяні.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
X7 pro тільки вийшли, там певно вже всі профілі є, так що чекаємо оновлення на інші хлаомі.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
как на IPhone узнать/понять, что услуга работает? Есть ли где какая индикация? :rolleyes:
біля назви оператора Wi-Fi або voWiFi, причому щоб прям перевірити спочатку увімкни-вимкни літачок і тоді має відобразитись, у водафона також Wi-Fi, але певно не влазить в UI)
1737980997094.png

Вкладення

• 1737980512781.png
    1737980512781.png
    238.9 КБ · Перегляди: 66
Останнє редагування:
Місто
Луцьк
как на IPhone узнать/понять, что услуга работает? Есть ли где какая индикация? :rolleyes:
Буде додано до назви оператора VoWiFI або WiFi. На айфонах є момент з пріріотетом мобільної мережі над вайфай, тобто якщо все активовано зі сторони оператора, VoWiFi буде запускатися при низькій силі сигналу, можна і вручну запустити перекинути мережу до іншого оператора (маю на увазі нац. роумінг) і назад до рідної мережі, або якщо є ще одна сімка, то подзвонити з неї будь-куди десь на хвилину.

Місто
Dnipro
На айфонах є момент з пріріотетом мобільної мережі над вайфай, тобто якщо все активовано зі сторони оператора, VoWiFi буде запускатися при низькій силі сигналу, можна і вручну запустити перекинути мережу до іншого оператора (маю на увазі нац. роумінг) і назад до рідної мережі, або якщо є ще одна сімка, то подзвонити з неї будь-куди десь на хвилину.
можно просто перевести в 3G, и тогда все звонки пойдут через VoWiFi

Місто
Місто Лева
Телефон
Poxo X7 Pro
Poco x7pro HyperOS 2.0.9 нема VoWIFI
У мене на Poco X7 Pro все працює і VoLTE i VoWIFI
Яка HyperOS? В мене нема повзунка VoWIFI. Можеш скрін кинути, де вмикається?
HyperOS 2.0.9.0, з коробки було зразу оновлення безпеки. На Vodafone був перемикач і для VoLTE і для VoWiFi. На Київстарі був перемикач VoLTE, VoWiFi активував кодом *#*#869434#*#*. Працює невпевнено, може ще щось пофіксують

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Пробував різні інші старі стокові прошивки - результат аналогічний.
Встановив скріптами прошивку від Keenetic, і тепер ВоВІФІ КС на вхідні без проблем працює з цим роутером.

Місто
Київ
Телефон
Poco X7 Pro
Focs, krebs83, привіт!
Підкажіть, зробив все можливе що ви писала стосовно роботи VoLTE Київстар на телефоні Poco X7 Pro...
Перемикач VoLTE є, але нічого не змінюється коли його вмикаєш...
Можливо потрібні ще якись настройки?
P.S. VoWiFi взагалі меню не з'являється (
Прошивка 2.0.9.0

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
Igor-Yarik, мабуть, залежить, можливо, від провайдера, роутера, покриття. У мене на роботі вмикається VoWIFI, дома - ні.

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Igor-Yarik, Якщо раніше послуга не була підключена то потрібно вставити сімку в телефон який є у них в списку підтримуваних на сайті, і телефонувати чи написати в чат оператору і умоляти підключити послугу, коли оператор прийми заявку очікувати підключення, після того як послугу підключать можна буде переставити сімку в бажаний телефон.

Місто
Київ
Телефон
Poco X7 Pro
Igor-Yarik, мабуть, залежить, можливо, від провайдера, роутера, покриття. У мене на роботі вмикається VoWIFI, дома - ні.
В мене навідь премикача в телефоні немає (
Це насторожує...
Post automatically merged:

Igor-Yarik, оператор послугу включив? В МКС є ?
Igor-Yarik, Якщо раніше послуга не була підключена то потрібно вставити сімку в телефон який є у них в списку підтримуваних на сайті, і телефонувати чи написати в чат оператору і умоляти підключити послугу, коли оператор прийми заявку очікувати підключення, після того як послугу підключать можна буде переставити сімку в бажаний телефон.
Раніше не користувався таою пслугою, можливо відключена...
Я думав що це вже на автоматі повинно бути підключено...
Треш... Зараз буду намагатися зв'язатися з оператором... (Вже разів 20 звонив і постійно все зайнято)

Зверху