Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Луцьк
І ще помітив, що при увімкненому VoLTE телефон намагається максимально триматися в мережі 4G навіть при слабкому сигналі 4G. У мене у приміщенні сигнал паршивий, завжди в діапазоні -106 dBm аж до -120 dBm. Тому такий собі LTE only без маніпуляцій - хоча іноді таки випадає в Edge, але дуже рідко.
А якщо VoLTE вимкнути, то телефон навіть у стані спокою, лежачи на одному місці, часто перемикається між 4G і Edge, і так по колу. Мабуть, вольта надає якусь пріоритетність LTE у більші мірі, ніж при звичайному"дідівському" режимі користування.
Post automatically merged:

BigBrain, Можливо, таким чином Київстар свідомо відсікає велику кількість Samsung-ів, щоб уникнути зайвого навантаження на їхню IMS-інфраструктуру. Та й, мабуть, з цих же міркувань офіційно запустили поки тільки на iPhone, бо там не можна виставити чітко пріоритет Wi-Fi, телефон сам вирішує.

Останнє редагування:

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
romasik, у вас не знаю, а у мене як раз при всьому. Описував ситуацію в подробицях тут раніше.

Arp

Місто
Slovakia
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Підкажіть, будь-ласка, якщо в МКС пише, що послуга "Дзвінок ВоЛТЕ" підключена, то це означає, що і ВоВіФі підлючена чи чає окремо зазначатися про це?

Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Місто
Киев
Сьогодні прилетіло січневе оновлення ПЗ на Samsung A54 5G - перемикача VoWiFi немає. Чекаємо наступне оновлення ПЗ...

Останнє редагування:
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
На Samsung я бачу з оновленнями взагалі потужно все. На Xiaomi вже забув коли 15 Android прилетів, а тут до виходу 16 треба буде мабуть чекати.

Arp

Місто
Slovakia
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
azteca, Самсунг трохи переробив меню, бажані перемикачі можуть тепер бути в настройках вихідних дзвінків, а не в меню підключення.

Місто
Киев
Arp, саме там і дивився, перемикач для SIM-картки Водафон є, для Київстар немає

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
azteca, Самсунг трохи переробив меню, бажані перемикачі можуть тепер бути в настройках вихідних дзвінків, а не в меню підключення.
залежить від оператора
у лайфа - в дзвінках, шторці і в підключеннях;
у водафона - в дзвінках та шторці;
у київстара - ніде.

Вкладення

• Screenshot_20250124_102008_Chrome.jpg
    Screenshot_20250124_102008_Chrome.jpg
    344.2 КБ · Перегляди: 103
  • Screenshot_20250124_102028_Settings.jpg
    Screenshot_20250124_102028_Settings.jpg
    102.8 КБ · Перегляди: 102
  • Screenshot_20250124_102054_Call settings.jpg
    Screenshot_20250124_102054_Call settings.jpg
    159.2 КБ · Перегляди: 101
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Сьогодні прилетіло січневе оновлення ПЗ на Samsung A54 5G - перемикача VoWiFi немає. Чекаємо наступне оновлення ПЗ...
Тільки One UI 7 чекати. Зараз вже тестування One UI 7 на А54. Почнуть з S-серії оновлення, а до нашого напевно не раніше березня прилетить.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Samsung S21+
А мені з Samsung S21+ взагалі не пощастило. У мене остання one ui 6.1, а там немає перемикачів для Водафона. Для серій s22-24 у вересні виходило оновлення one ui 6.1.1, де їх додали. Тому тепер треба чекати one ui 7. Найгірше те, що у грудні купу часу витратив на пошук проблеми, бо Водафон на своєму сайті заявляє, що S21+ підтримує VoWiFi/VoLTE. Через це повністю скидав телефон, прошивав, міняв сім на есім. Аж потім десь прочитав на форумі, що підтримка цих функцій з'явилась в 6.1.1. А Водафон мені далі каже, що має працювати, і проблеми в мене.

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
На Samsung я бачу з оновленнями взагалі потужно все. На Xiaomi вже забув коли 15 Android прилетів, а тут до виходу 16 треба буде мабуть чекати.
Redmi note 13 pro+ уже hos 2.0.5.0 с 15 дроидом, тумблер есть, vowifi от кс по прежнему нет

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
maximus_and_pershyy, в Samsung A52 в якомусь з планових оновлень 6.1 включили VoLTE/VoWiFi для Vodafone, так що скоріш за все ще може бути залежніть і від серії.

Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G
Redmi note 13 pro+ уже hos 2.0.5.0 с 15 дроидом, тумблер есть, vowifi от кс по прежнему нет
Також прийшло оновлення на Redmi note 13 pro 5g з січневим патчем безпеки і також немає тумблера для VoWiFi

Місто
Киев
А мені з Samsung S21+ взагалі не пощастило. У мене остання one ui 6.1, а там немає перемикачів для Водафона. Для серій s22-24 у вересні виходило оновлення one ui 6.1.1, де їх додали. Тому тепер треба чекати one ui 7. Найгірше те, що у грудні купу часу витратив на пошук проблеми, бо Водафон на своєму сайті заявляє, що S21+ підтримує VoWiFi/VoLTE. Через це повністю скидав телефон, прошивав, міняв сім на есім. Аж потім десь прочитав на форумі, що підтримка цих функцій з'явилась в 6.1.1. А Водафон мені далі каже, що має працювати, і проблеми в мене.
Мені кажуть, що все працює , вірніше, вони хитро кажуть у вас все "активовано".
Вони (ВФ) знають, що ніфіга на ринку немає оновлень, зате простирадло з телефонами, що "підтримують VoLTE та VoWiFi для Vodafone Україна", вони намалювали від душі - малювали все, що знали.
Я вже нічому не дивуюся. Вони тупо попаяні.

Зверху