Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Волинь
SmartS, volte це дуже нестабільна штука в забудовах, я її не активовую , а vo wifi вдома. З повзунком vo wifi не зрозумів, На Samsung a05 (чи щось таке) за 4000 тис є, а на a55 нема 🤔 ? Правда я на водафон перевіряв

Місто
Луцьк
stone, Так, у сім'ї є ще один такий самий телефон (A55), але з SIM Водафон - то там десь з жовтня 2024 є тумблер VoWiFi і в налаштуваннях дзвінків, і у шторці. Це просто на КС не завезли. Є сподівання, що все з'явиться з One UI 7. Тобто це не тільки від моделі залежить, а й від оператора, який має домовитися з виробником, щоб додали потрібні речі з оновленням ПЗ.

Місто
Волинь
SmartS, а ну то це проблеми суто КС, думаю 99% то і lifecell буде з vo wifi на цьому телефоні. Не знаю, спробуйте видалити профілі в телефоні і скинути на стандартні, і reboot. Ну і вставити оператору можна в чаті

Місто
Луцьк
SmartS, volte це дуже нестабільна штука в забудовах, я її не активовую , а vo wifi вдома. З повзунком vo wifi не зрозумів, На Samsung a05 (чи щось таке) за 4000 тис є, а на a55 нема 🤔 ? Правда я на водафон перевіряв
Щодо VoLTE в забудовах - погоджуюсь. Але у мене VoLTE це, схоже, єдиний спосіб надійно отримувати дзвінки, бо без нього часто вхідні проходять через раз, і за моїми спостереженнями так стало після відключення 3G у місті.
Тобто при включеному VoLTE до мене принаймні нормально додзвонюються. Щоправда коли відбувається перехід VoLTE>Edge, то співрозмовника чути гірше, ніж при стандартному 4G>Edge (без VoLTE).
Post automatically merged:

SmartS, а ну то це проблеми суто КС, думаю 99% то і lifecell буде з vo wifi на цьому телефоні. Не знаю, спробуйте видалити профілі в телефоні і скинути на стандартні, і reboot. Ну і вставити оператору можна в чаті
Та ні, тут такі маніпуляції не допоможуть. Лишається тільки чекати, доки КС домовиться з Samsung, щоб ті додали відповідні профілі у якесь чергове оновлення ПЗ - чи щомісячний патч безпеки, чи оновлення One UI. До речі, на ВФ на цьому телефоні тумблери з'явились після звичайного чергового патча.

Місто
Волинь
SmartS, за моїми спостереженнями, відключивши 3G в Луцьку (найраніше в Укр), то ні якість зв'язку, ні швидкість інтернету не покращилась 🙃
А volte працює, а vo wifi ні, то проблема суто може бути в "дивності" КС, який ці послуги може вимикати при несплаті абонплати напр, або вітер не так подує і треба знову off/on зі сторони оператора

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
SmartS, скажу тобі одне…це не коли вимкнули 3ж, а глобальна проблема саме київстар з недозвонами. В мене вони є і з вольтою, і з во-вайфай. Тому плачу 10 грн за послугу «хто звонив»

Місто
Львів
Де ви постійно ті недодзвони шукаєте
Весь день на VoWiFi куча вхідних/вихідних і всі додзвонюються. І також маю підключену послугу на звʼязку і також айфон.

Місто
Луцьк
Матвєй, Теж підключив послугу "На зв'язку" платно, хоча не так давно вона була безкоштовна. До речі, мені іноді навіть SMS від цієї послуги приходять з запізненням у 30 хв, а то й більше.

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Howl, Хотів би почути вашу думку. У мене на КС ситуація наступна: активний VoLTE, але сигнал 4G у квартирі дуже поганий, тому майже одразу після початку дзвінка відбувається перехід VoLTE>Edge (у місті 3G вже давно відключений). У стані спокою завжди світиться VoLTE, але при дзвінку відбувається ось таке.
Так-от, я ніяк не можу второпати - коли завезуть тумблери VoWiFi на мій телефон (Samsung A55) і я, скажімо, увімкну VoWiFi з пріоритетом на мобільну мережу, то в описаній вище ситуації телефон при дзвінку найімовірніше переходитиме VoLTE>VoWiFi, чи VoLTE>Edge? Як гадаєте?
Знаю, що доцільніше в опціях VoWiFi просто виставити пріоритет WiFi, але все ж цікавить, який алгоритм буде при пріоритеті на мобільну мережу.
А втоматично перехід під час активного дзвінка з LTE на WIFI відбувається тільки тоді коли у WIFI встановлено найвищий пріоритет і телефон під'єднується до WIFI посеред дзвінка. (Приблизно так само як це відбуваеться при одночасно увімкненосу мобільному інтернеті та WIFI). В інших випадках перехід відбувається лише "вниз" і назад не переходить.
Якщо сигнал LTE в певній локації поганий, то і VoLTE працюватиме нестабільно.
Перехід між 2g та wifi під час дзвінка НЕ відбувається ВЗАГАЛІ в ЖОДНОМУ напрямку.
у вашому випадку Вам треба вирішити чого хочете саме Ви, 2g або WIFI, адже саме з ваших слів сигнали 3g та 4g Вам не доступні.
А по праді, якщо у вас samsung, то на ньому же наче доступний вибір LTE only, а КС VoLTE в LTE only працює. Пробували ?
Ну, і вишня на торті: якщо у вас samsung, Ви ж можете запускати VoWiFi КС через інтернет з другої сімки (тільки не кажіть що у Вас одна сімка)

Останнє редагування:
Місто
Львів
Матвєй, Теж підключив послугу "На зв'язку" платно, хоча не так давно вона була безкоштовна. До речі, мені іноді навіть SMS від цієї послуги приходять з запізненням у 30 хв, а то й більше.
Включіть lte only
І проблем з якістю голосу у вас не буде🤷‍♂️

Місто
Луцьк
у вашому випадку Вам треба вирішити чого хочете саме Ви, 2g або WIFI, адже саме з ваших слів сигнали 3g та 4g Вам не доступні.
А по праді, якщо у вас samsung, то на ньому же наче доступний вибір LTE only, а КС VoLTE в LTE only працює. Пробували ?
Так, 3G недоступний з квітня-травня минулого року. 4G є, але у приміщенні дуже слабкий сигнал (-105 dBm і гірше), телефон постійно переходить з 4G на Edge, і так по колу, хоча переважно в 4G.
LTE only не пробував. Мабуть, це супер-консервативне відношення, але якщо його нема в налаштуваннях (а його нема), то гратися зі сторонніми додатками і втручатися в роботу модему не дуже хочеться. Тут писали, що в One UI 7 буде можливість відключити 2G окремим тумблером. Якщо так, і якщо цей тумблер активувати, то телефону нічого іншого не лишиться, як бути лише в 4G.

А підкажіть, команди USSD працюватимуть?

Місто
Львів
Так, 3G недоступний з квітня-травня минулого року. 4G є, але у приміщенні дуже слабкий сигнал (-105 dBm і гірше), телефон постійно переходить з 4G на Edge, і так по колу, хоча переважно в 4G.
LTE only не пробував. Мабуть, це супер-консервативне відношення, але якщо його нема в налаштуваннях (а його нема), то гратися зі сторонніми додатками і втручатися в роботу модему не дуже хочеться. Тут писали, що в One UI 7 буде можливість відключити 2G окремим тумблером. Якщо так, і якщо цей тумблер активувати, то телефону нічого іншого не лишиться, як бути лише в 4G.

Ні. Комбінації важливіші за якість дзвінків?

Місто
Луцьк
SmartS, за моїми спостереженнями, відключивши 3G в Луцьку (найраніше в Укр), то ні якість зв'язку, ні швидкість інтернету не покращилась 🙃
А volte працює, а vo wifi ні, то проблема суто може бути в "дивності" КС, який ці послуги може вимикати при несплаті абонплати напр, або вітер не так подує і треба знову off/on зі сторони оператора
Згоден, що після відключення 3G жодних покращень ні в якості голосового зв'язку, ні у швидкості мобільного інтернету не відбулось. Мали ж ніби перерозподілити частоти, той діапазон 2100, щоб щось покращити. Але чомусь нічого такого не помітно.
Щодо VoWiFi, як писав вище, поки просто немає опції його включити на моїй моделі телефону, тому не знаю, чи якось залежить робота цієї послуги від вибриків оператора.

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Залежить від моделі телефону і бажання "втручатися". За замовчанням, швидше за все - ні.
Але технічно така можливість існує.

Зверху