Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Так-от, я ніяк не можу второпати - коли завезуть тумблери VoWiFi на мій телефон (Samsung A55)..?
Спочатку оновлення отримують новіші моделі телефонів. Потім увагу приділяють старішим версіям. З цим урахуванням краще самому знати як самостійно звести ці технології, якщо пристрій дозволяє без прав ROOT.

якщо у вас samsung, Ви ж можете запускати VoWiFi КС через інтернет з другої сімки (тільки не кажіть що у Вас одна сімка)
У мене ця опція є лише для VoLTE (тобто використовувати мобільний Інтернет другої SIM для VoLTE).

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200

якщо у вас samsung, Ви ж можете запускати VoWiFi КС через інтернет з другої сімки (тільки не кажіть що у Вас одна сімка)
У мене ця опція є лише для VoLTE (тобто використовувати мобільний Інтернет другої SIM для VoLTE).
Стосовно перекладу пунктів меню українською це не до мене... але мені здається, що ми говорим про різні речі.
Мені здавалось, що VoLTE транспортує голос через "своє" LTE, а VoWiFi через "чужий" інтернет. Хоча так як ці послуги "споріднені" то що заважало вашому виробнику телефону перекласти це саме так...
Спробуйте, якщо у Вас це працює то я не проти...

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
SmartS, за моїми спостереженнями, відключивши 3G в Луцьку (найраніше в Укр), то ні якість зв'язку, ні швидкість інтернету не покращилась 🙃
А volte працює, а vo wifi ні, то проблема суто може бути в "дивності" КС, який ці послуги може вимикати при несплаті абонплати напр, або вітер не так подує і треба знову off/on зі сторони оператора
Згоден, що після відключення 3G жодних покращень ні в якості голосового зв'язку, ні у швидкості мобільного інтернету не відбулось. Мали ж ніби перерозподілити частоти, той діапазон 2100, щоб щось покращити. Але чомусь нічого такого не помітно.
Дивно, на карті селмапера LTE B1 в місті Луцьк присутнє ПРАКТИЧНО на КОЖНОМУ сайті , таке складно непомітити . Ваша інфа дуже схожа до дези... або Ви живете і працюєте на першому поверсі.... (нажаль це особливості радіозв'язку) тоді WiFi - Ваш єдиний вихід...
Знімок екрана 2025-02-12 223427.jpg

У Мами в Кропивницькому, після повного відключення 3g, стало набагато краще, більшість дзвінків іде через VoLTE з бітрейтом до 23.8.
Навіть Мама в свої 60+ каже що різниця помітна, подруг чутно значно краще.... Можливо Вам просто непощастило з локацією....

Останнє редагування:
Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
SmartS, за моїми спостереженнями, відключивши 3G в Луцьку (найраніше в Укр), то ні якість зв'язку, ні швидкість інтернету не покращилась 🙃
А volte працює, а vo wifi ні, то проблема суто може бути в "дивності" КС, який ці послуги може вимикати при несплаті абонплати напр, або вітер не так подує і треба знову off/on зі сторони оператора
Згоден, що після відключення 3G жодних покращень ні в якості голосового зв'язку, ні у швидкості мобільного інтернету не відбулось. Мали ж ніби перерозподілити частоти, той діапазон 2100, щоб щось покращити. Але чомусь нічого такого не помітно.
Дивно, на карті селмапера LTE B1 в місті Луцьк присутнє ПРАКТИЧНО на КОЖНОМУ сайті , таке складно непомітити . Ваша інфа дуже схожа до дези... або Ви живете і працюєте на першому поверсі.... (нажаль це особливості радіозв'язку) тоді WiFi - Ваш єдиний вихід...

У Мами в Кропивницькому, після повного відключення 3g, стало набагато краще, більшість дзвінків іде через VoLTE з бітрейтом до 23.8.
Навіть Мама в свої 60+ каже що різниця помітна, подруг чутно значно краще.... Можливо Вам просто непощастило з локацією....
що це за додаток? чи киньте посилання на цю мапу

Місто
Луцьк
CleverFish, Щоб не бути голослівним і парирувати Ваше твердження про "дезу", спеціально встановив Netmonitor і додаю сюди пару скріншотів, разом зі щойно зробленим спідтестом. І так, схоже локація так собі у плані покриття, але що вдієш.
А поверх далеко не перший, якщо що.

Вкладення

• Screenshot_20250212_225126_Netmonitor.jpg
    Screenshot_20250212_225126_Netmonitor.jpg
    108.5 КБ · Перегляди: 6
  • Screenshot_20250212_225322_Netmonitor.jpg
    Screenshot_20250212_225322_Netmonitor.jpg
    175.7 КБ · Перегляди: 6
  • Screenshot_20250212_225740_Chrome.jpg
    Screenshot_20250212_225740_Chrome.jpg
    117.4 КБ · Перегляди: 6
Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
CleverFish, Щоб не бути голослівним і парирувати Ваше твердження про "дезу", спеціально встановив Netmonitor і додаю сюди пару скріншотів, разом зі щойно зробленим спідтестом. І так, схоже локація так собі у плані покриття, але що вдієш.
а що вихочете від 5 Mhz? у КС 20 Mhz на бути на 3 band, а у вас band 8 (дальнобійний)
та й це трохи не та тема.
ось тема для вашого посту https://red-forum.com/threads/Вибір-мобільного-Інтернету.4508/page-45

Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
SmartS, -106 це звичайно не супер, але не так вже і погано, от там внизу три крапочки> сервісне меню>фон інфо>lte only і відкриється новий чудовий світ.
бо 2 мегабіта більше ніж достатьньо для amrwb з бітрейтомт 24 кілобіта.

Зверху