Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Харьков
Якщо б wi-fi був в режимі енергозбереження, мені б на viber не дозвонились, сказати, що я поза зоною.
Та й інші повідомлення чи пущі приходять через інтернет.
Так зрозумів проблема недозвона є саме з VoWiFi, на VoLTE такого нема?
Мессенджери для того щоб отримувати повідомлення та дзінки можуть ініціювати з'єднання з боку телефона, та "пробуджувати" WiFi, через взаємодію з операційною системою телефона. Це не означає, що WiFi звагалі вимикається на телефоні, він може прокидатись через деякий час для обміну з роутером, це все без втрати з'єднання з ротером. Це можливо декілька разів на секунду, може раз на секунду. Цього не буде видно, якщо дивитись мережевий обмін між телефоном там роутером, це буде видно на нижчому рівні, на фізичному. А саме, як часто вмикається передавач в телефоні в режимі очикування, та в якому режимі він знаходиться, яка модуляція використовується які поднесучі використовються, тощо.
Можливо для VoWiFi цього інтервалу між пробуджуваннями буде недостатью під час дзвінка, та буде помилка, тобто недодзвін. Щоб це дослідити, треба глибоко аналізувати трафік між телефоном та роутером. Так мовити, чекати на помилку "недодзовону", дивитись на пакети VoWiFi/SIP.
Також може справа в засторілому роутеру, який не має підтримки на залізному рівні Target Wake-up Time.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Де ви постійно ті недодзвони шукаєте
Весь день на VoWiFi куча вхідних/вихідних і всі додзвонюються. І також маю підключену послугу на звʼязку і також айфон.
Iphone.
Відключив дзвінки по wi-fi.
В офісі і вдома більшість часу телефону у VoWi-Fi.
Почали жалітись що не можуть додзвонитись до мене, абонент поза зоною.
Я так само зробив. І wifi ідеальний якщо що. Також було коли до мене другий номер телефонує під час розмови, то мій співбесідник починає вже мене погано чути, ривками. В таке лише на вовайфай. Відключив.

Місто
Чернівці
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Така специфіка роботи VoWiFi на iPhone.
Вітаю. Ще одна особливість спостерігається при використанні VoWIFI на айфонах, причому на різних, і на Водафон і Кс - кожні два-три дні самовільно вимикається функція WiFi виклики в налаштуваннях. Можливо це повʼязано з енергозбереженням, не знаю, але інколи підводить. Оператор каже, що з їхньої сторони все добре. Можливо хтось щось знає по цій проблемі?
Була така проблема на КС у мене. Писав якось про це тут. Так от перевстановлення eSim в СЦ Київстара порішало цю проблему. Може з фізичною сімкою те саме буде.

Місто
Київ
Така специфіка роботи VoWiFi на iPhone.
Вітаю. Ще одна особливість спостерігається при використанні VoWIFI на айфонах, причому на різних, і на Водафон і Кс - кожні два-три дні самовільно вимикається функція WiFi виклики в налаштуваннях. Можливо це повʼязано з енергозбереженням, не знаю, але інколи підводить. Оператор каже, що з їхньої сторони все добре. Можливо хтось щось знає по цій проблемі?
ну не кілька днів. У мене за 2 міс самовільно відключилося 1 раз

Зверху