Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv region
оверквотінг (надмірне цитування): більше тройного цитування
В мене ця схема не спрацювала
значить щось робили не так, особисто активовував через s24 для Redmi note 5 та Redmi 8 на різних сімках
чекав коли в Мій київстар з'явиться непідключена послуга
Ще автоматично включають, де вимикається 3G
Не факт, київську область вже давно відключили від 3g, Redminote 5 не хочуть вмикати , завтра поставлю у смарт зі списку , ввімкну вольту , і переставлю назад , і все буде працювати.
В мене ця схема не спрацювала
Вставити сім і вийти в Інтернет, або дзвінок
спробую ввечері

Місто
Kyiv region
Виявляється в Мій Київстар не підключена послуга VoLTE не показується. Активація лише через чат.

Місто
Kyiv region
Мій Київстар не підключена послуга VoLTE не показується. Активація лише через чат
Та то завжди таке виявлялося на пристроях, що в списку підтримуваних відсутні :).
Та наче світилась раніше не підключена, при спробі підключення протягом доби приходила відмова на непідтримуваних

Місто
Львів
Та наче світилась раніше не підключена
Я на всіх своїх непідтримуваних жодного разу такого не бачив.
Завжди треба було втикнути сімку у підтримуваний смарт, звернувшися потім у чат щоб VoLTE увімкнули.
А для підтвердження завжди смс з цифровим кодом надсилали.

Місто
Kyiv region
Ну взагалі... Спобував у свійт телефон вставили іншу сім де вже активовано - VoLTE не запрацював. Tecno прописали в прошивці підтримку Київстару, бо на сімках Київстара є чекбокс VoLTE. Але КС не випустив підтримку цих девайсів

Місто
Львів
Спобував у свійт телефон вставили іншу сім де вже активовано - VoLTE не запрацював.
Все правильно, діяти треба навпаки, вставляти свою сім у підтримуваний пристрій і писати їм в чат щоб на тому свому номері її активували.
А якщо навпаки - то для КС це ви перемістили сімку з підримуваного у непідтримуваний пристрій.
Не здивуюся що при поверненні її назад послугу прийдеться заново в чаті переактивовувати.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
вставляти свою сім у підтримуваний пристрій і писати їм в чат щоб на тому свому номері її активували.
Тут краще не тільки вставити картку в пристрій, який підтримується, а ще зробити чи прийняти дзвінок, щоб модель телефону коректно оновилася в системі Мій Київстар. А потім просити підключити послугу.

Місто
Львів
а ще зробити чи прийняти дзвінок, щоб модель телефону коректно оновилася в системі Мій Київстар
Коли я вставляв свою сімку у чужий підтримуваний смарт, то відразу заходив у МКС і бачив що там він був визначений як потрібний чужий.
Зрештою, то й відразу бачив оператор в чаті, якому я про всяк випадок писав номер підтримуваної моделі.:)

Зверху