Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Я зайшов у ці настройки та випадково нажав на reset ims to default та пропали на обох сім volte/vowifi хто знає як налаштувати
От годі й що казати. Якщо не розумієш в цьому, то краще не лізти. Але ж...

Місто
Лозовая
Сегодня обратил внимание, что у детей на двоих redmi-note-13-4g светит значок VoWIFI «из коробки»
Опять же снапдрагон, я МТК еще никого с VoWiFi не видел, у меня из коробки тоже есть тумблер и тд, но к вовифе не идет.
Вода тоже из коробки, но с ней все ок, про лайф и того молчу
Муть какая-то в КС🤷‍♂️
Xiaomi 14T,mi прошивка, на мтк 8300 ультра,после ввода кодов , VoWiFi за работал и на Vodafone и на Киевстар.На LifeCell не пробовал,но я уверен будет работать 100%.

Місто
Харків
Працює як до того, перебирав профіль і раптом заробив. А Київстар vowifi як не працював так не хоче. Просто я знайшов людину у якої теж такий смартфон (poco m4pro 5g) то у нього глобальна версія і робе vowifi, а у мене європейська версія не хоче.

• Sad
Реакції: Howl

Akim

Gprs тоже интернет :)
Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
Сегодня обратил внимание, что у детей на двоих redmi-note-13-4g светит значок VoWIFI «из коробки»
Опять же снапдрагон, я МТК еще никого с VoWiFi не видел, у меня из коробки тоже есть тумблер и тд, но к вовифе не идет.
Вода тоже из коробки, но с ней все ок, про лайф и того молчу
Муть какая-то в КС🤷‍♂️
Xiaomi 14T,mi прошивка, на мтк 8300 ультра,после ввода кодов , VoWiFi за работал и на Vodafone и на Киевстар.На LifeCell не пробовал,но я уверен будет работать 100%.
У меня и без кодов тумблер есть, но vowifi нету. 🤷‍♂️

Місто
Славянск
Телефон
Meizu m6T ,Xiaomi 8t
Місто
Бориспіль
Телефон
Samsung A51; Nokia 1200
Мені цікаво що на сайті КС в списку підтримуваних девайсів (хочаб VoLTE) взагалі немає Motorola. Це типу КС не бажає з ними співпрацювати? Чи буде, але пізніше?

Місто
Kyiv
Мені цікаво що на сайті КС в списку підтримуваних девайсів (хочаб VoLTE) взагалі немає Motorola. Це типу КС не бажає з ними співпрацювати? Чи буде, але пізніше?
Якщо в списку немає то не буде! Якби мали додати до списку то вже додали б давно!

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Якщо в списку немає то не буде! Якби мали додати до списку то вже додали б давно!
В списку нема, але VoLTE працює. Принаймні, на G54.

Місто
Чернівці
В списку нема, але VoLTE працює. Принаймні, на G54.
На G75 також працює..

Akim

Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
Очередной Апдейт, уже 2.0.5, vowifi от кс по прежнему нет, не смотря на наличее тумблера

Akim

Місто
Днепр
Телефон
Redmi Note 13 pro+
Очередной Апдейт, уже 2.0.5, vowifi от кс по прежнему нет, не смотря на наличее тумблера
Перепрошую, що не по темі. А з Vodafone не пробували VoWiFi на новій прошивці запустити?
из коробки с Hyper OS 2, на HOS 1 кодом
Post automatically merged:

MotoR4ikk,
дело в том что даже не узнаешь. тумблер есть ещё с hyper os 1.0.9.0 вроде
только от его присутствия ни холодно ни жарко

Місто
Днепр
Короче просто включение по моему методу, с заливкой одного файла не оптимальное решение. Лучше все таки залить весь профиль KS . Если залить весь профиль целиком у меня потребление за ночь (7-8 часов } 1-2% , а если просто залить файл который активирует VoWifi то потребление за ночь 5% .

Профиль Киевстар во вложении, заливать также только вместо папки указать файл профиля.

Poco F5 , HyperOs 1.0.14 , Snapdragon 7gen2

Вкладення

• mcfg_sw.zip
    6.7 КБ · Перегляди: 8
Причина: Добавил модель смарта
Останнє редагування:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
romasik, в подобных сообщениях указывай модель устройства, процессор и прошивку, на которой работает устройство.

Зверху