Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
типу раз нема у цьому списку
то і не підключають

з другої спроби вмовив іншого оператора оформити заявку - "чекайте на смс" (

Місто
Львів
типу раз нема у цьому списку
то і не підключають

з другої спроби вмовив іншого оператора оформити заявку - "чекайте на смс" (
Але ж в списку пише Apple, Samsung та Xiaomi 2022 року випуску і новіші уже мають цю технологію.
Треба ткнути носом оператору шоб побачив?

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
ITnet, оператор може і прийняти, але потім все одно прийде смс що вас телефон не підтримує, хоча по факту підтримує. Таке було з xiaomi 14t pro минулої осені, оператор не приймав заявку, один таки прийняв але через деякий час прийшла смс що ваш пристрій не підтримує. Тому вставляв сімку в старий телефон і подавав заявку на активацію, після активації переставляв у новий і все.

Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
Цікавить такий момент: якщо вставити фізичну сімку в підтримуваний апарат, подати заявку на підключення VoLTE, отримати підключення, а потім переставити сімку в непідтримуваний апарат і мігрувати на eсім, чи не злетить в такому випадку VoLTE?

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo

Вкладення

• 2025-05-08 15.05.43.png
    2025-05-08 15.05.43.png
    255.4 КБ · Перегляди: 28
Місто
Львів
Телефон
Google Pixel 7
stigr Та ні, в мене інша сімка, з якою я проробив такий фокус в цьому ж апараті і все нормально завелося і працює, мене цікавило саме в контексті переходу з фізичної на есім.

Зверху