Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Запорожье
Щось зовсім забули про Samsung A55 ((
Сьогодні в Європі викатили оновлення One UI 7 на молодшу модель (A35), а на A55 - поки дзуськи.
Так, я в курсі...(. А щє кажуть А54 вже оновлюється.
Інтуіція підказує що вже цього тижня оновлення і на А55 буде.
Подивимось...

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Movych, саме цікаво, що ця проблема лиш з київстар. Бо друга е-сім лайф і там все проходить без затиків
Так підтверджую. У мене номер Київстар андроїд - працювати не хоче, у дружини Лайф на айфоні - во-віфів працює без проблем.
Ще момент що коли ставиш київстарівську sim-карту в роутер -то не хочуть працювати онлайн камери, амазонівська колонка і аякс по кабелю. Коли переставляю водафонівську карту то усі пристрої працюють без проблем. Таке відчуття що Київстар блокує якісь пристрої чи якісь протоколи для інтернету на Huawei. Але на свистку ZTE усі пристрої рпрацюють ок.
Стосовно того , що блокує...не працюють... APN з IPv4 пробував ставити? Може вони просто не хочуть працювати з IPv6 зі стандартної APN.

Місто
Запорожье
Щось зовсім забули про Samsung A55 ((
Сьогодні в Європі викатили оновлення One UI 7 на молодшу модель (A35), а на A55 - поки дзуськи.
Так, я в курсі...(. А щє кажуть А54 вже оновлюється.
Інтуіція підказує що вже цього тижня оновлення і на А55 буде.
Подивимось...
Інтуіція мене таки не підвела!)))

Місто
Одесса
Redmi 13 Kyivstar - Раніше працювало, а вже тиждень не працює VoWifi. Позначки вже немає. По яким критеріям працює VoWifi від Київстар ?

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22
APN з IPv4 пробував ставити? Може вони просто не хочуть працювати з IPv6 зі стандартної APN
Не зрозумів де це я маю поставити - у своєму телефоні? Бо на телефоні дружини в Лайфі вовіфі працює справно на цьому ж роутері.

Місто
Львів
APN з IPv4 пробував ставити? Може вони просто не хочуть працювати з IPv6 зі стандартної APN
Не зрозумів де це я маю поставити - у своєму телефоні? Бо на телефоні дружини в Лайфі вовіфі працює справно на цьому ж роутері.
Рекомендація реключити apn в режим ipv4 для того щоб отримати доступ до додатків як не вміють працювати з ipv6

Місто
Луцьк
Гарне оновлення ONE UI 7.(ні!)
Дзвінки по ВайФай не працюють на КС.
На ВФ та ЛС усе працює.
Теж спочатку не працювало. Спробуйте вибрати "Пріоритет LTE" замість "Пріоритет 5G" у налаштуваннях мереж. Не знаю яким боком, і чи надовго, але в мене так запрацювало.

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22
lemurka, дякую, але недопомогло. Віфі дзвінки на роутері huawei не працюють на київстарі.

Місто
Монастирище
Телефон
Iphone 16 pro
Використай apn замість internet - ks
Вона примусово працює в IPv4
Всі програми запрацюють.
лайфсел просто ще не перейшов на IPv6 і тому в нього працює. А перейдуть всі.

Зверху