Місто
Днепр
Телефон
iPhone SE 2022
kyivstar.ua/volte
kyivstar.ua/vowifi
— — —
Прес-реліз про запуск:
☝️ Робота послуги забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

💡 У разі заміни USIM/eSIM необхідно через підтримку перепідключити послугу VoLTE та VoWiFi.

Причина: обмеження в роботі VoWiFi
Останнє редагування модератором:
Місто
Жовті Води
Телефон
Poco F2 Pro
Не допоможе, так як це проблема зі сторони Київстар. Вони про це знають, але всіляко відтерміновують її вирішення, так як фактично незнають як її вирішити.
У мене ті ж самі проблеми, і навіть сьогодні взагалі неможливо було заталефонувати на номери Київстар, при спробі дзвінка взагалі нічого не відбувалося, ні гудка, ні навіть системного повідомлення, і нічого не допомагало, лише о 17:50 само запрацювало, хоча оператор розповідав казочки що "у них проблем немає", то у мене "Несправний смартфон", або "Несправна сімкарта, яку треба замінити". Але у смартфоні встановлена друга сімкарта від Lifecell, і з нею жодних проблема взагалі не було, працює все, VoLTE та VoWiFi без жодних збоїв.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Маю підозру, яку зараз перевіряю.

У мене робочий роутер Tenda AC1200 і на ньому постійні недодзвони і навіть іноді вихідні дзвінки не йдуть.
Поставив репітером інший роутер VINGA WR-AC1200-LR
тестую перший день сьогодні. І поки все ок. Можливо "совпаденіє".
Чому взагалі виникла така думка? По перше вирішив зробити гарантовано 100% сигнал вайфаю, щоб точно виключити цей фактор. По друге - ще від початку тестування технології VoWiFi на своїх телефонах, на Tendi були якісь дивні "граблі" і тоді я помітив, що на іншому роутері працює краще.

Ніяких додаткових налаштувань на репітері (в плані виставляння якихось галочок в безпеці) не робив. Не знаю чи вони взагалі там є.

Повідомлю через день, два результат.

UPD Через годину вже раз зловив недодзвон. :( Ніякої закономірності, що б могла "пояснити" причину - не виявив.
Через 2 години все ок. Більше поки не було недодзвонів.

Останнє редагування:

Alcogolic

Stoned
Місто
Обухів
Телефон
Google Pixel 8
Продовження історії хотів ще підключити дружині на Google Pixel 6а, але не підключив оскільки баба вперлася і триндець немає моделі в списках значить не підключу так як не працює. Я намагався але броня міцна там. Буду пробувати через іншого оператора.

Останнє редагування:
Місто
KYIV
Телефон
Pixel 4a 5G
Продовження історії хотів ще підключити дружині на Google Pixel 6а, але не підключив оскільки баба вперлася і триндець немає моделі в списках значить не підключу так як не працює. Я намагався але броня міцна там. Буду пробувати через іншого оператора.
Мені також не підключили на pixel 7 послугу VolLTE , сказали телефона також моделі немає в списку ,но за то номер на E-sim переніс с фізичної карти,хотя в телефоні стоїть 2 номера КС ,ВФ працює без питання в на КС не підключили послуги

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Маю підозру, яку зараз перевіряю.
За день був один явний випадок недодзвону. При чому сімка в 2G постійно. Весь решту час без проблем з вхідними чи вихідними дзвінками і без обривів під час розмови.
Продовжую експеримент. Якщо другий день пройде так само - спробую для перевірки від основного роутера заживити вайфаєм. Тоді буде висновок.

Alcogolic

Stoned
Місто
Обухів
Телефон
Google Pixel 8
Мій лайфак по підключенню VoLTE на телефонах які не в списках Київстара. Сьогодні ні в яку не хотіли підключати дружині на Google Pixel 6a. Прийшлося збрехати що змінив телефон на один із їхного списка. І вуаля підключили. Так що пробуйте, якщо спитають ви змінили телефон, кажіть що змінили і вибирайте з іхнього списку модель. Бо інакше не підключать. Це вчора мені дивом підключили на Google Pixel 8.

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
Може хто напам'ять, де в роутері xiaomi в налаштуваннях можливо щось підправити щоб нормально працював VoWiFi від кс
Коли підключив до провідного кс роутер Huawei дзвінки проходять
Коли до роутера xiaomi, то тільки ввечері та вранці - провайдер місцевий

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
jasene, якщо прошивка рідна(і роутер простенький) то там налаштувань мінімум хіба що бавитися через термінал(як колись писали), так як прошивка цих роутерів побудована на опенврт. але треба враховувати чи відкритий доступ до ssh

Місто
Дніпро
Телефон
Samsung A73 5G
jasene, якщо прошивка рідна(і роутер простенький) то там налаштувань мінімум хіба що бавитися через термінал(як колись писали), так як прошивка цих роутерів побудована на опенврт. але треба враховувати чи відкритий доступ до ssh
Роутер Xiaomi 4a giga version

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Ну от у мене таке ж. На Tenda - через раз, а на VINGA - все їде на ура. При тому, що другий простяцький і старіший. Ніяких налаштувань не робив. він взагалі в режимі репітера працює і так дзвінки йдуть, а напряму (з основного роутера)- ні.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
Роутер Xiaomi 4a giga version
Я от хотів купити XIAOMI Router BE5000, з думкою про використання функції TWT при VoWiFi

а тепер задумався...
Якщо потім доведеться використовувати репітер, щоб хоч якось працювало, то який сенс в тому роутері.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Маю роутер асус, у батьків нетісН3, ніяких додаткових налаштувань, окрім заміни на днс гугла я не робив і працює VoWiFi. Встановив патч за липень для Самсунга і теж працює без змін, тобто нормально.

Місто
Калуш
Телефон
Samsung M35
я на Tenda пробував ВСІ можливі налаштування міняти. Ніщо не допомагало. Просто поставте репітером той роутер на якому VoWiFi працює (якийсь дешевий, простий). Як тимчасовий засіб допоможе.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
і працює VoWiFi. Встановив патч за липень для Самсунга і теж працює без змін, тобто нормально.
У мене останні днів сім нормально працює VoWiFi від Київстар на Samsung А55. На роутері DNS сервери від Google Public DNS були завжди. Зараз не треба перезавантажувати телефон або вмикати та вимикати режим "без зв'язку", щоб зателефонувати через VoWiFi. Нарешті. Чудово.
Роутер WiFi6 TP-Link Archer AX10. Провайдер місцевий. Не Київстар.

Останнє редагування:
Зверху