lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
1 система - лінукс, її хочу видалити і встановити віндовс.
А не виходить в мене це зробити.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
lipog, будь яким партішен-манагером, завантажитись з флешки і вбити розділ.

Smb.

Заблокирован
Місто
Odessa, 404

Smb.

Заблокирован
Місто
Odessa, 404
А кстати, можно и не использовать сторонний софт. Загружаешься с установочного диска Win7 и когда нужно выбрать раздел для установки жмёшь Shift+F10, вводишь: diskpart ну и дальше редактируешь диск как тебе нужно... командами :trollface:

что-то типа такого:

list disk
select disk 0
clean
create partition primary size=100500
assign letter=c
format quick fs=ntfs
create partition primary
format quick fs=ntfs
exit

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
І що з ним робити?
Не відкривається воно в лінуксі, пробував вснановити при завантажені - лінукс його ігногує.

огда нужно выбрать раздел для установки жмёшь Shift+F10,
не доходить в мене до цього

Інтернет експлоуера немає, Мозіла не працює ні через вай-фай, і через кабель, драйвер модема хуавеі не встановлюється.
Дайте мені ту людину, яка придумала лінукс, я їй руки повідриваю і пришию до того місця, звідки вони в неї повинні рости.

Добавлено через 2 минуты
Тепер я розумію, чому лінукс безкоштовний, тому, що після такого бешкоштовного людина готова платити будь-які гроші аби позбутися цієї карми.

Останнє редагування:

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111
що після такого бешкоштовного людина готова платити будь-які гроші аби позбутися цієї карми.

І чому ж ти відразу не купив із встановленою 7 чи 8, напевне що не готовий був заплатити тих грошей?
А по ділу - купи ліцензійну вінду і тобі її за якусь там плату встановлять компетентні товариші.

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Refery, ти знаєш, я зараз готовий заплатити ті ж гроші за піратський віндовс, тільки ніхто не хоче братись. Мені потрібно сьогодні, Тому й купив в себе дома.
Refery, за ті ж самі гроші, що я заплатив, я міг би купити в інтернет магазині з ліцензійним віндовсом і ще б гроші залишились. А заплатив більше, тому, що мені потрібно було вчора, а вже завтра від учора. Тобто хочу сказати, що навіть якщо платиш більше, то не завжди отримуєш якість.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
lipog, попроси друга записать на мультизагрузочную флешку Parted Magic и Windows 7, и всё можно будет сделать за час или меньше.

• Like
Реакції: ars

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Коли встановлюю хр видає помилку ще до форматування файлів, коли встановлюю 7 - то його ігнорує, ніби його немає, завантажується лінукс.
Я вже замість матюків почав використовувати слово лінукс.

не допомогло.

цей файл повинен був бути iso ?

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
lipog, в принципе без разницы, главное чтобы нормально записался на мультизагрузочную флешку.
Я записывал .iso, т.к. другие расширения не принимало.

Місто
Донецк
Телефон
Qin F21 Pro
lipog, в биосе есть опция Legacy Support? Если есть, то поставь Enabled.

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Тепер пише "хард диск ерор".
Це після чого пише? Після цього?

в биосе есть опция Legacy Support? Если есть, то поставь Enabled.

Добавлено через 2 минуты
коли встановлюю 7 - то його ігнорує, ніби його немає, завантажується лінукс.
Чесно кажучи якщо не маючи перед собою твого комп'ютера важко щось сказати. Було б добре, якщо б ти зняв відео, що ти виставив у біосі та процес початку встановлення віндовс 7.
Загалом щось таке в моїй практиці здається було. Але треба подивитись би наживо що і як чи через відео.

Добавлено через 4 минуты
До речі чому б не скористатись порадою й не звернутись до когось? Особливо якщо потрібно використовувати комп'ютер.
тобі її за якусь там плату встановлять компетентні товариші.

Останнє редагування:

chernyuk

Олимпиадник
Місто
Киев
Посоветуйте как можно интерфейс Windows 7 приблизить Windows XP? В частности, старый-добрый Проводник, а также расположение окон программ в нижней строке экрана - все в ряд, а не группами. Total Commander не использовал, потому переходить на него нежелательно.

chernyuk

Олимпиадник
Місто
Киев
А как быть с Проводником? Раньше становишся на папку в левом древовидном столбце (стрелкой с клавиатуры, например) - и папка открыта. А теперь требуется дополнительно нажать Enter.

Может, есть какой-то универсальный твикер/скин/улучшайзер (не знаю, как точнее назвать) по переделке интерфейса а-ля WinXP?

Не совсем по теме, но к новой клавиатуре ноутбука (с отдельным цифровым блоком), тоже не привык. Тут есть какие-то рекомендации? У меня HP 4535.

Зверху