Саме так + ще не варто забувати, що в нас досить часто зустрічаються комп'ютери, де апаратна частина не дозволяє ставити 7.Ясно, що на цивілізованих ринках 7 швико вийде в лідери. А ось в Україні, де більшість сидить на піратках
Саме так + ще не варто забувати, що в нас досить часто зустрічаються комп'ютери, де апаратна частина не дозволяє ставити 7.Ясно, що на цивілізованих ринках 7 швико вийде в лідери. А ось в Україні, де більшість сидить на піратках
а в сімці часом не включені всі графічні ефекти? Бо якщо ввімкнені, то порівняння не коректне виходить.Якщо в порівнянні - ХР літає, 7ка - гальма тугі...
а в сімці часом не включені всі графічні ефекти? Бо якщо ввімкнені, то порівняння не коректне виходить.
А не дофига ли, 2 оси на несчасный нетбук?Навіщо далеко в минуле ходити - сучасний нетбук на Атомі N450 - стоять паралельно 7ка та ХР.
А не дофига ли, 2 оси на несчасный нетбук?
Нужно, для работы. А какая разница, хоть 4 оси поставить, они же не одновременно его нагружают, абы место на ЖД
Я також завжди два віндовса ставлю і на ноут і на стаціонар. Захищає від несумісності ПО.
Может просто стоит регулярно обновлять весь софт?Я також завжди два віндовса ставлю і на ноут і на стаціонар. Захищає від несумісності ПО.
Может просто стоит регулярно обновлять весь софт?
Есть куча аналогичного нового, зачем пользоваться старьем?Є софт оновлення якого припинилося вже давно,
Такого нетабо він нстільки "новий" що на Хрюшу не йде.
когда должен прийти Сп1 и где посмотреть может уже пришел, обновления пришли 8 штук только что,но вроде не сп1
В семерке под креатив нормальные дрова встроены.В мене дрова під звкуову creative audigy на Win 7 нема.