Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Сегодня моя лицензионная винда7 домашняя премиум предложила обновиться до sp1. правда не по умолчанию, пришлось самому ставить галочку. 75 мб пакет. качаем))
Так от чет грузил крайне долго, ну и после перезагрузки хорошие минут 15 ждал пока все настроит.
для укр само должно предлагать, если есть.
должно быть уже.
Только что поставил SP1 на Win7 Максимальная х64...Да, таки около 1 часа качалось/устанавливалось...После установки выскочило окно обновлений с предложением установить языковые пакеты sp1. Интересно, активация не слетит, если не лицензионная?
а в СП першому вже вирішили проблему із безпечним витягненням флешки (Ну в ХР перед витягненням порт взагалі знеструмлювався (діод на флешці гас), а в 7 світиться) ?
а в СП першому вже вирішили проблему із безпечним витягненням флешки (Ну в ХР перед витягненням порт взагалі знеструмлювався (діод на флешці гас), а в 7 світиться)
Я вообще не парююсь над этим, выдергиваю спокойно, главное чтобы файл в этот момент не передавался. за 5 или сколько там активно использую флехи - ни одной проблемы.
встановив собі W7 хоча мені говорили що краще хрюши не існує. Неправда це.
працювати стало набагато стабільніше зручніше і приємніше.
Сімка варта того, щоб її ставити. І офіс 2010 також.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.