Beeline начинает подключать к интернету на скорости до 1 Гбит/с!

Статус
Закрита.
Реєстрація
31.05.08
Місто
Днепр
Телефон
mi max2 life:) корпоративный кс на прием тариф не знаю ):
Не мегабит, о каких 0,5 мегабитах ты пишешь, это в 2000 раз медленнее!
а вот ответ от клиента-М. Львів Заявлена швидкість 5 мегабіт, насправді швидкість не піднімається вище 30kb. Супотр постійно говорит що всі незручності будуть вирішені до кінця тижня, уся це маячня триває вже 3 тижні!!! В інтернеті вже навіть анегдоти почали складати про інтернет від білайну : Алло! Девушка, это Центр поддержки абонентов Билайн?... Вы знаете – у меня Билайн Интернет Дома практически не работает!... - Да, бывают ограничения… - Так абонентскую плату без всяких ограничений снимают!... - А у нас вся надежда на умственно ограниченных абонентов! кількість обдурених користувачів постійно збільшується, про що думає компанія????
 
Реєстрація
07.06.08
Місто
Львов
Телефон
Nokia 6120 Classic, FLY IQ446 Magic
Веб-конференція Антона Володькіна
20.11.2008

21 листопада 2008 р. в 11:00 за адресою http://beeline.obozrevatel.com відбудеться веб-конференція Директора з маркетингу Beeline Антона Володькіна, що присвячена планам розвитку послуги оптоволоконного доступу до мережі «Інтернет вдома».

У ході прямої відеотрансляції конференції Антон Володькін відповість на найцікавіші питання інтернет-користувачів про послугу «Інтернет вдома», а також розкриє деякі секрети для предоплачених абонентів мобільного зв'язку.

Запрошуємо вас взяти безпосередню участь у живому спілкуванні з Антоном Володькіним. Свої питання ви можете задати вже зараз на спеціальній сторінці веб-конференції за адресою http://beeline.obozrevatel.com

Джерело.
 

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Спасибо билайну за их тормоза. Благодаря им моему счастью нет предела, что подключился к нормальному провайдеру. :)

Вот автоматом перевели с анлима 1024/512 в анлим до 5 мбит...:)
 
Реєстрація
08.06.08
Как обстоят дела с инетом? Все так же хреново? Кто уже подключился? Отзывы, комментарии?
 

vralex

Можно просто - Батькович
Реєстрація
09.11.08
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16
Акция "Приведи друга"!

Подключайте друзей к услуге "Интернет Дома" и получите на свой счёт по 50 гривен за каждого друга. Ваши друзья также получат бонус - 50 гривен.

Получить бонус легко:
1. Договоритесь с другом о его подключении к услуге "Интернет Дома".
2. Оформите заявку на подключение после регистрации на странице "Приведи друга" в веб-системе "Личный кабинет", предварительно проверив техническую возможность подключения вашего друга.
3. Вы и Ваш друг получите бонус после того, как Вашего друга подключат к услуге, он пополнит счёт на сумму абонплаты выбранного тарифного плана и активирует его в "Личном кабинете".
 

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Они еще желающих не подключили, а уже вводят акцию, чтобы якобы поднять спрос. Я в желающих еще числюсь. По моей заявке мне никто не звонил. Два месяца уже прошло. Три раза листовки по ящикам за это время распихивали. :) Вот уж клоуны.
 
Реєстрація
30.10.08
Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
EvgenyTar, cкоро появится акция: найди человека, который не состарился раньше чем дождался подключения :)
 
Реєстрація
14.12.08
Місто
Киев
Телефон
Sony Ericsson G700
Неделю назад на ул.Рокоссовского в Киеве еще не подключали билайновский бродбенд. Вчера ввел свой адрес и мне выдали сообщение: Ура! Есть возможность подключения. Ура! Соскочу теперь с волякобеля, перейду на билайновский инет.
 

Advoc@te

Заблокирован
Реєстрація
09.04.08
Місто
Республика Крым, РФ
Телефон
TCL Idol X
Неделю назад на ул.Рокоссовского в Киеве еще не подключали билайновский бродбенд. Вчера ввел свой адрес и мне выдали сообщение: Ура! Есть возможность подключения. Ура! Соскочу теперь с волякобеля, перейду на билайновский инет.

Лучше уж на "ОГО" - там хоть скорость честная.
 
Реєстрація
30.10.08
Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Advoc@te, а с последними новогодними акциями? Подключится хочу, но сомневаюсь. Можно с кабельного Д-линка переключится на ОГО без покупки нового модема?
 
Останнє редагування:
Реєстрація
14.12.08
Місто
Киев
Телефон
Sony Ericsson G700
Лучше уж на "ОГО" - там хоть скорость честная.

Друзья в Вишневом и Киеве подключили билайновский бродбенд - теперь не нарадуются. Зачем мне ОГО - у меня билайновская симка. Получать все виды связи от одного оператора - перспективнее.
 

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я имел ввиду в данном конкретном случае. Пока ничего, кроме ухудшения тарифов и обслуживания с момента смены бренда не произошло
 

necovi4

Житель
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Киев
Телефон
OnePlus 7 Pro
Журналіст "Львівської газети" протестував інтернет від Beeline і поставив оцінку "відмінно".

Україна комп'ютеризується. Згідно з попередніми підсумками дослідження "Українська асоціації інтернет-рек-лами"доступом до інтернету вже користуються понад 40% українців, які проживають у містах із населенням понад 50 тисяч осіб. Проте на тлі ринку стільникового зв'язку це дуже маленька цифра. Тому компанії зв'язку все активніше впроваджують послуги дротового інтернету, залучаючи нових абонентів. Нещодавно стільниковий оператор Beeline долучився до рядів інтер-нет-провайдерів, запропонувавши львів'янам доступ у всесвітню мережу за технологією "оптика в кожен дім". Оскільки мешканці України знають компанію як мобільного оператора, журналісти редакції вирішили перевірити, як працює нова послуга "Beeline Інтернет вдома" і дізнатися думку її перших користувачів.
Тестування інтернету від Beeline відбувалося 15 грудня з 08.00 до 10.00у Львові на Сихівському масиві. Вранці багатоповерхівки -якмурашники.Раз у раз із під'їздів виходять мешканці, які поспішають у справах. Спершуя розгубилася - як виявити серед них абонентів Beeline? Потім швидко здогадалася: це має бути молодь.
Перший симпатичний хлопець із будинку №10 на вул. Сихівській, до якого я звернулася, виявився користувачем послуги"ВееІіпе Інтернет вдома" Володимир доволі ретельно вивчавмоє редакційне посвідчення, а потім погодився розказати про свій інтернет-досвід і навіть запросив у гості.
Без перебільшення можу сказати: "Інтернет вдома від Beeline" справді літає. Володимир виявився фанатом глобальної мережі. Він легко завантажував різні сайти, скачував файли... Усе це працювало швидкота легко. Володимир підключив безлімтний тарифний пакет за 99 грн. на місяць, тому може не обмежувати себе в мережі. "Швидкість цілком відповідає задекларованій, а часами навіть перевищує її. Це дає мені змогу працювати, не виходячи з квартири" - зазначив юнак
ЯкрозповівВолодимир,найчастіше він відвідує сайти різноманітних компаній, де знаходить інформацію для своєїроботи (за професією він менеджер із продажу). Любить"висіти"в чатах і на форумах. Але такому захопленню відводить лише вільний час, якого має не надто багато.
Володимир - не фанат комп'ютерних ігор, адже вважає, що інтернет-не для розваги,а для здобуття нового досвіду, знань і розширення світогляду.
Того дня я познайомилася іще з десятьма користувачами опто-волокон-ного інтернету від Beeline, які охоче погодилися взяти участьутестуванні та продемонструвати, як працює ця послуга. В кожному випадку швидкість завантаження файлів була не нижчою ніж 5 мегабіт.
Можу сказати, що експеримент удався. Я не тільки пройшла бліц- тренінг у просунутих користувачів інтернету, а й знайшла нових друзів.


Издание: Львівська газета
Авторы: Лис Ольга
 
Статус
Закрита.
Зверху