Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Это летом, при >32град, как пластилин, а в остальное время как сладкая кафельная плитка.Не шоколад, а пластилин какой-то.
не знаю насчет Алана, но в агромоле есть хорошая по 105грн, из свинины прям шикарнаяРаньше вроде хвалили тушёнку Алан. А как сейчас, не испортилась, стоит брать?
Чергова дурниця. Бо міняти треба розкручене на розкручене. А той набіл мабуть знають три області на заході країни. Та й до чого там набіл - це загальна назва кисломолочних продуктів. Це якби светр був регіональною назвою і заборонили би такі речі називати светрами, окрім певного регіону. А наші мудрагелі би вирішили назвати його словом трикотаж - здогадайся сам, що то за трикотаж.Проектом було запропоновано використовувати назву “Набіл”,
Не наші. Це вимоги, які може й дурні, але мають під собою юридичний сенс і яким ми підкорюємося. Запропонуй краще, а то асоціації виробників явно не вистачає експерта.А наші мудрагелі
Тобто ви хочете сказати, що нам рекомендували використовувати саме слово "набіл"? Я нічого не маю проти зміни назви фета, але ж не на загальну назву набіл (молочні продукти, чи просторічне далектне "набіл"). Бо тоді буде не зрозуміло, чи я йду у магазин за кефіром, чи за сиром типу фета, що тепер має називатись набіл.Не наші. Це вимоги, які може й дурні, але мають під собою юридичний сенс і яким ми підкорюємося. Запропонуй краще, а то асоціації виробників явно не вистачає експерта.
Я бы не против, но те, кто обсуждал, не выносили свое обсуждение на всеобщее обозрение до вынесения окончательного решения.От грецький сир - всі б нормально розуміли.
Це вже проблема брендингу компанії.но теоретически можно сделать продукт, который будет пользоваться спросом зарубежом.
Чого б це? Тоді б мали і румуни поскаржитись на волоські горіхи, австрійці на віденську каву.Греки не будуть проти такого брендінгу?
[зануда_мод_он]шампанське - це ігристе (газоване) вино, а коньяк - це бренді із виноградного спирту (так само як кальвадос - яблучне бренді, ракія - сливове[зануда_мод_офф]Знайшли ж заміну шампанському - ігристе, коньяк - бренді
Ні, я хочу сказати, що нам заборонили використовувати певні назви, чого ти, з огляду на:Тобто ви хочете сказати, що нам рекомендували використовувати саме слово "набіл"?
не розумієш. Тобто це конкретний список, а не будь-що, що має якесь відношення до географії.Тоді б мали і румуни поскаржитись на волоські горіхи, австрійці на віденську каву.
Це зрозуміло. До чого тут використання замість назви певного сорту сиру (фета) використання загальної назви молокопродукції (набіл)? Тоді у нас скоро появиться авто під назвою Авто. Це повна відсутність фанатазії.нам заборонили використовувати певні назви
Це ти не розумієш, що саме я не розумію. Навіщо притягувати за вуха мої відповіді на інше запитання?не розумієш.
Фета - різновид м'якого сиру з овечого молока, так само, як і бринза. В окремих регіонах може виготовлятись з додаванням козячого, або коров'ячого. Взагалі, фета - слово італійського походження, в перекладі - скибка (сиру).коньяк - це бренді із виноградного спирту (так само як кальвадос - яблучне бренді, ракія - сливове[
Головне, аби гречку не заборонили. Хоча б до виборів.Греки не будуть проти такого брендінгу?
Та в мене ось тут і за спагетті гуманітарні чубляця кожен тиждень. Звісно не переселенці, що біситьГоловне, аби гречку не заборонили. Хоча б до виборів.Греки не будуть проти такого брендінгу?