Re: Інтернет "Київстар"
розвісили рекламу по під"їздах нашого будинку. Вже думав, було, підключатись, але дай, думаю, подивлюсь на сайт по адресі - як і думав: болт; дзвоню 460 - болт підтверджується. Дзвоню по вказаному в рекламці номеру - молодичка з приємним голосом відповідає і передзвонює(дзвонив не з КСа), правда, як я і догадувався, передзвонила не ховсім вдало для мене, проте, розмова вийшла. Уточнила адресу, перевірила - підтвердила болт з підключенням ще раз. На резонне питання - "а нах тоді та реклама?" Сказала, мовляв, вони почали роботу в нас на районі, і є перспективи можливого розширення на наш будинок. Сказала, якщо загітую інших людей на підключення, то питання буде вирішено в дуже короткі строки. Також уточнила, чим користуюсь на даний час, і розповіла про "переваги" кс. На уточнення з приводу, що, мабуть таки треба зірвати цю рекламу, оскільки вона вводить в оману людей, сказала, що її розміщення дає шанси(мені

) прискорити прихід Інету КС в мій будинок, оскільки заявки, отримані за її номером, обробляються першочергово(чи щось таке). Отакі-то справи.. На зауваженні, що в сусідніх будинках КС був уже років півтора, а реклами не було, послалась на те, що вони раніше в цьому регіоні "не працювали".
Питання: наскільки реально прискорити прихід КС у наш будинок?