Інтертелеком і MNP

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Якщо ви гадаєте, що я забув про цей топік, то - ні.
Рано чи пізно буде великий лонгрід.
Сьогодні Інтер визнав наявність системної проблеми з перенесеними номерами до інших операторів, а потім перенесеними назад до материнської мережі (Інтертелеком).
Дозвону на ці номери - нема
СМСки також не ходять.
Ситуація з листопада 2024

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Kazzak, може безумовну переадресацію на GSM в особистому кабінеті ви забули встановити?

Безумовна переадресація на GSM карту
9974894сімцифрномеру

Безумовна переадресація на SIP
99747номерSIPідентифікатор

Місто
Киев
Kazzak, може безумовну переадресацію на GSM в особистому кабінеті ви забули встановити?

9974894сімцифрномеру

Там жсм нет карты, только SIP. Вчера вечер продолбались, желаемого увы не достигли. "Черная дыра" вокруг номера образовалась)

vlm

Місто
г. Киев
Сьогодні Інтер визнав наявність системної проблеми з перенесеними номерами до інших операторів, а потім перенесеними назад до материнської мережі (Інтертелеком).
Дозвону на ці номери - нема
СМСки також не ходять.
Ситуація з листопада 2024
У Інтертелекома із їхніх міских номерів теж не дозвон на перенесені номера :
Водафон - Лайфселл і назад на Водафон
Відповідь автовідповідача: ==> "номер перенесено" через дві секунди " номер не існує"

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Vitalik, задля чого переносили номер ІТ, щоб потім назад мігрувати?
Пояснюю.
Номер/номери від Інтеру було перенесено до Лайфселу, після ввімкнення мережі Інтеру в Києві.
Номери були і власне є основними, деякі - фінансовими.
Наразі вони (вже) перенесені до Інтеру з багатьох міркувань.
Перша і найважливіша абонплата.
У Лайфселі при перенесенні вона була 50 грн/місяць, потім крок за кроком вона підвищувалась
(обіцяли 3 роки не міняти абонплату)
Наразі у Лайфселі (залишився один Інтеровський номер) абонплата становить 250 грн.
Після оформлення переносу (до Інтеру) Лайфселі прислав смс *тільки для вас - 100 грн на місяць*, але їх вже не хочу.
Сподіваюсь, Пане Tsarsky , я детально пояснив сенс усіх рухів.
З Новим Роком, Вас

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Kazzak, тобто вимкнення 3ж і нікудишній інтернет вас взагалі не бентежить?)
Я використовую телефонію в Інтертелеком виключно в СІП
Всі номери (їх багато) працюють - чудово.
Сага з серпня 2024 тільки з одним номером.
Завдяки суттєвій допомозі, яку надав Vitalik було врешті решт з'ясовано природу проблеми.
Сподіваюсь, з понеділка, коли всі вийдуть з алкогольно-салатної коми, проблему буде вирішено.
Наразі м'яч на полі Інтера

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kazzak, а, ну якщо так, тоді ок. Бо враховуючи, що цього року 3ж таки потушать, тримати основним номером «для всього» інтер не варіант

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8

9974894сімцифрномеру

Я взагалі гадав, що номер, який з індексом 44 та закінчується на 82, має викликати гикавку у відповідальних працівників Інтеру.
Але бачу що - ні
Post automatically merged:

Kazzak, а, ну якщо так, тоді ок. Бо враховуючи, що цього року 3ж таки потушать, тримати основним номером «для всього» інтер не варіант
Ну там будем бачити.
Бо нема (від слова зовсім) куди мігрувати

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Kazzak
, Переглянути вкладення 65388
Українцям цього року вимкнуть 3G: мобільні оператори в Україні повністю перейдуть на 4G у 2025 році, — НКЕК.
От взагалі (мені особисто) абсолютно пікуй
І знову ж таки поки в Державі Україна діють Закони (я не про Конституцію зараз), абонентів/абонбазу (не тільки Інтера, а будь-якого оператора) ніхто не кине напризволяще

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kazzak, не кине, просто жити в дохлій і без того 2ж мережі( а яка вона стане, коли всі не во-лте смартфони при дзвінках туди гепнуться) я не уявляю як

Lawyer, а гроші на то є? А люди, котрі це зможуть організувати і підтримувати?

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Kazzak, не кине, просто жити в дохлій і без того 2ж мережі( а яка вона стане, коли всі не во-лте смартфони при дзвінках туди гепнуться) я не уявляю як

Lawyer, а гроші на то є? А люди, котрі це зможуть організувати і підтримувати?
От в людях і проблема, навіть не в грошах, вживаного обладнання по світу повно. Та і у Інтера ядро є.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Vitalik, для більшості, так думаю, от схожий крок це як викинути бойлер і почати кипʼятити воду в кастрлюлях…бо дешевше. З форумчанином все зрозуміло, але повертатися в мобільний звʼязок 2000х зекономивши вартість пачки цигарок, сумнівне рішення. Я памʼятаю, що ти так чи інакше є/був дотичний до інтера. Але факт є факт

Зверху