Інтертелеком і MNP

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
moby, лично я ни разу свой перенесенный на сумму абонентской платы не пополнил. Пополняю по мере моих потребностей, на пять-десять грн.

Но я переносил в 2019-м, возможно, есть отличия. Например, мой номер на моих паспортных данных автоматически, а позже писали, что приходилось персонифицировать после переноса отдельно.

• Like
Реакції: moby

De Marco

ExUNDERDOG
Місто
Киев, Украина
Телефон
Meizu M3 Note в кредит
De Marco, нащо кудись їхати якщо сім карту по пошті присилають? 2 дні укрпоштою, доставка безкоштовна. + Номер прив'яжуть до ІТ фон , і поки ваша сімка буде в дорозі ви вже зможете користуватися зв'язком.
В мене потреба перенести номер з мтс. Але заявку кажуть тільки в офісі можно оформити. Щось я не розумію.
Правильно говорят, если нужно перенести номер МТС то прийдется ехать в москву или где там еще есть МТС поближе.
Бля ти такий розумний. Юємсі номер треба перенести. А то що мтс повісив банер водафон по франшизі, не робить його британською мережею.
Предлагаю и тебе быть таким же умным, протереть глаза и узнать что мтс в 2019 году продал свой бизнес в Украине Азербайджанскому Neqsol Holding.
Тоді я взагалі не розумію твого посту про мск. чи може ти чатом помилився?

Місто
Київ
moby, так
Post automatically merged:

De Marco, подаєш заявку через сайт розділ мнп, як тільки її одрбрять ти обираєш розділ перенести у відділенні, після чого пишеш в підтримку і пояснюєш що ти не живеш в Одесі і пропонуєш перенести через сервіс Вчасно, реєструєшся там відправляєш їм скан копію паспорту і прописки, потім вони тобі скинуть договір і квитанцію про оплату, підписуєш договір та оплачуєш квитанцію і все номер перенесено.

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Інтертелеком продовжує дивувати.
Ну дзвінкам по ночах від них я вже не дивуюсь.
Нині, о 5.34 дзвонить тітка на номер, якій я переносив (вірніше намагався перенести) до них з Лайфсел.
Номер Інтеровський, свого часу, після вимкнення мережі у Києві було перенесено до Лайфсел.
Дзвінок надходить (увага!) у застосунок Вір.
Тьотка(бадьорим голосом):
- Дратуйте, Вас вітає компанія Інтертелеком. Для продовження користування вашим номером, Вам потрібно терміново сплатити 120 гривень.
- Кому? Інтертелеком у?
- Ну так, ми обслуговуємо цей номер
- А вас не дивує, що ваш дзвінок надійшов у застосунок Вір?
Тьотка зависла, промямлила "дякую за приділений час" і повісилась...
Лютий бардак

Screenshot_2025-01-21-05-45-39-558_com.android.chrome-edit.jpg

Причина: додав скрін
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8

Переглянути вкладення 65737
Откуда тетка могла знать что звонок пришел в БИП?
А тьотка в очі бавиться?
Якщо номер навіть в АССі (чи як воно там зараз називається) не впізнається як Інтеровський?
Чи тьотка фуярить на вдачу по всій нумерації з індексом 94?:rolleyes:

Переглянути вкладення 65737
Откуда тетка могла знать что звонок пришел в БИП?
Цікаво, за шо тьотку на цьому сайті зобанили?

Вкладення

• Inter_001.png
    Inter_001.png
    194.3 КБ · Перегляди: 43
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Якщо тьотка сама обирає, якому номеру що казати, то в Інтера зовсім кепські справи.

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Місто
Київ
Якщо тьотка сама обирає, якому номеру що казати, то в Інтера зовсім кепські справи.
Здається мені, що версія з прозвоном усіх 094-их номерів є вірною
Це ж дико дзвонити і питати чого не поповнюєте.
Де таке зараз ще є?

Місто
Киев
Де таке зараз ще є?
Наверное у тех, кто не особо хочет менять сценарии обзвонов исходя из современных реалий. А так, задрачивание этой мутью у многих недальновидных, только разными способами (лично у меня КС давно в блэке, из-за подобных смс потоков). Простая аналитика может показать, что подобные подходы работают в обратную сторону. Хотя тут же думать еще надо, анализировать...

Kazzak

Турист
Місто
Київ
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Kazzak, з 25.01.2025 більше не здивує дзвінком на Біп

Kazzak, мені не дзвонять, можливо тому що вночі вирубаю телефон?
А що таке 25.01.25?
Інтеру чи Лайфсел прийде розкішниця?:cautious:

У мене бізнес (туристичні перевезення) тому телефон працює 24\7\365
(завжди здавалося, що Оператор має телефонувати у робочий час)

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Як ця тьотя взнала, що номер непоповнений? Це ж питання білінгу. Вона десь в білінгу побачила, що рахунок порожній і номер працює тільки на вхідних? Інакше, чому саме це питання стало причиною дзвінка!

Місто
Киев
Як ця тьотя взнала, що номер непоповнений?
Да также, как формировался подобный список для дилеров. Заставляя совершать обзвоны их силами. Тебе дают пул "неперешедших", а там абонент хоть полетел на Марс флаги устанавливать. Вот перечень злостных неплательщиков, завтра дай отчет. Кто-то звонил, а кто-то нет.

А, ну и в добавок, там список еще был кто платит, но не пользуется. Таких тоже надо было обзванивать.)

Місто
Kyiv
Здається мені, що версія з прозвоном усіх 094-их номерів є вірною
Де таке зараз ще є?
Укртелеком авжеж

Зверху