Інтертелеком і MNP

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
Vitalik, зарегистрировал номер в Водафоне, в Интертелекоме выбрал в заявке "Фізина особа (зареєстрований)" - а они мне преддагают какие-то странные архивные тарифы!

Но я хотел перевести предоплаченный номер на предоплату!
IT Базовий, Стандарт, Преміум, Люкс - это же архивные тарифы. Разве нет?
Очень странно, что там нет IT Всесвіт базовий.

Матвєй, есть люди, которым нужно только позвонить - зачем им платить за не нужные гигабайты и не нужные смс?
У моей бабушки есть кнопочный, она смс не отправляет, Интернетом не пользуется, но ее тариф имеет очень мало минут, зато гигабайтов Интернета у нее полно.
А когда тебе по работе нужно звонить через SIP (телефон Grandstream) - почему бы не воспользоваться IT?!

Вкладення

• 1735938259384.png
    1735938259384.png
    41.6 КБ · Перегляди: 57
Місто
Киев
Vitalik, для більшості, так думаю, от схожий крок це як викинути бойлер і почати кипʼятити воду в кастрлюлях…бо дешевше. З форумчанином все зрозуміло, але повертатися в мобільний звʼязок 2000х зекономивши вартість пачки цигарок, сумнівне рішення. Я памʼятаю, що ти так чи інакше є/був дотичний до інтера. Але факт є факт
Я немного не могу понять, что ты пытаешься мне доказать? А также при чем моб связь 2000-х к технологии SIP, которой тогда не было, но используется ребятами. С примером экономии в пачку сигарет, тоже мимо. Конкретно у Kazzak, номеров больше десятка, и как понимаю курирует и пополняет номера он, а там уже речь про блоки идет а не 1 пачку. У Tsarsky, вообще глобальные задумки, и он экспериментирует сейчас на себе, и если все наконец-то заработает как оно должно работать, речь пойдет о ящиках.
Никто не призывает прям бежать по MNP на Интертелеком. Мне как абоненту абсолютно это не надо. Как человеку который чуть понимает в процессах, спортивный интерес (даже окурка не перепадет)). Речь идет о возникших проблемах и путей решения оных совместными усилиями. А не "нужно/ненужно", что решать каждому индивидуально.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Vitalik, не будь, будь ласка таким зверхнім. Кожен бачить можливості в ІТ тільки тоді, коли виникає специфічне технічне завдання. Я живий тому приклад. Тому емоції, я думаю, тут зайві.
Пис.пис. щодо МНП, Vitalik, часом не відчуваєте невизначеність відносно долі ІТ? Що буде з долею ІТ-фон, якщо/коли Карацупа забере доступ до мережі?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Перемедон, по поводу ТЗ согласен. По поводу эмоций, не знаю где ты их увидел. Про судьбу ИТ высказывался в соответствующей теме (куда предлагаю таки перейти, так как от MNP все дальше удаляемся). На ИТ_фон мне вообще плевать, там единственная фишка лишь в получении/отправке смс, на этом все закончилось. Прикрутили смс в ЛК, либо в той же телеге (техническая возможность давно имеется), и эта приложуха стает автоматом бесполезной.

Місто
Київ
Перехід на ІТ з інших операторів наразі працює тільки через сервіс вчасно. СІМ карту відправлять по пошті.IMG_20250104_234331.jpg

• Like
Реакції: Till
Місто
Київ
Переніс нарешті номер на Інтертелеком. Після переносу були проблеми з СМС , але дзвінком до оператора вирішив всі моменти. Переносив близько 2 тижнів по тій причині що в ІТ не працює перенесення через сайт.

Tsarsky

Телеком експерт
Місто
Germany
itfun, який тариф дали? Передплата або контракт?

Місто
Київ
Tsarsky, IT всесвіт базовий. Контракту для фіз осіб здається на Інтері нема

• Like
Реакції: Till

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
itfun, 120 грн на 30 днів? Якось дорого з таким наповненням.

Kazzak

Турист
Місто
Київ-Монреаль
Телефон
Pixel8 Pro + Xiaomi Mi8
Переніс нарешті номер на Інтертелеком. Після переносу були проблеми з СМС , але дзвінком до оператора вирішив всі моменти. Переносив близько 2 тижнів по тій причині що в ІТ не працює перенесення через сайт.
Це Вам дуже пощастило, що при перенесенні номера вони його не загубили

De Marco

ExUNDERDOG
Місто
Європа
Телефон
Meizu M3 Note в кредит
Скажіть, щоб перенести номер треба в Одесу їхати? Десь ближче до Луцька, як це зробити?

Місто
Одесса
Скажіть, щоб перенести номер треба в Одесу їхати? Десь ближче до Луцька, як це зробити?
В телеграм є бот інтера, де відповідають живі представники оператора @IntertelecomSupport_bot
Можете до них звернутися, вони вам нададуть (в робочий час) всю необхідну інформацію, щодо вашого питання.
Я через них купував гарний номер формату 094Х00Y0Z0,
та через них робив оформлення gsm sim картки.

Місто
Київ
De Marco, нащо кудись їхати якщо сім карту по пошті присилають? 2 дні укрпоштою, доставка безкоштовна. + Номер прив'яжуть до ІТ фон , і поки ваша сімка буде в дорозі ви вже зможете користуватися зв'язком.

De Marco

ExUNDERDOG
Місто
Європа
Телефон
Meizu M3 Note в кредит
De Marco, нащо кудись їхати якщо сім карту по пошті присилають? 2 дні укрпоштою, доставка безкоштовна. + Номер прив'яжуть до ІТ фон , і поки ваша сімка буде в дорозі ви вже зможете користуватися зв'язком.
В мене потреба перенести номер з мтс. Але заявку кажуть тільки в офісі можно оформити. Щось я не розумію.

Місто
Киев
Подскажите, тарификация звонков у оператора, поминутная, или посекундная ?

Місто
Харків
В мене потреба перенести номер з мтс. Але заявку кажуть тільки в офісі можно оформити. Щось я не розумію.
Правильно говорят, если нужно перенести номер МТС то прийдется ехать в москву или где там еще есть МТС поближе.

De Marco

ExUNDERDOG
Місто
Європа
Телефон
Meizu M3 Note в кредит
Правильно говорят, если нужно перенести номер МТС то прийдется ехать в москву или где там еще есть МТС поближе.
Бля ти такий розумний. Юємсі номер треба перенести. А то що мтс повісив банер водафон по франшизі, не робить його британською мережею.

Місто
Харків
Бля ти такий розумний. Юємсі номер треба перенести. А то що мтс повісив банер водафон по франшизі, не робить його британською мережею.
Предлагаю и тебе быть таким же умным, протереть глаза и узнать что мтс в 2019 году продал свой бизнес в Украине Азербайджанскому Neqsol Holding.

Місто
Киев
Подскажите, если перевести по MNP, номер на Интертелеком. Для активации номера, нужно ли пополнить номер, на сумму абонплаты по тарифу?

Зверху