Автомобільна тема

Місто
Київ <-> Буча
Телефон
iPhone 16e/Samsung A05
KonsL, але є і переваги - компактність коли здуте і головне - ти можеш з надувним матрацом спати на нерівній поверхні - як в авто, так, приміром і на землі. Ніякий каремат чи спальник не сховає купу шишок під ним, а надувний матрац - да.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
KonsL, але є і переваги - компактність коли здуте і головне - ти можеш з надувним матрацом спати на нерівній поверхні - як в авто, так, приміром і на землі. Ніякий каремат чи спальник не сховає купу шишок під ним, а надувний матрац - да.
За 20+ виходів з рюкзаками у "минулому житті" (щонайменше на тиждень щоразу) на чому тільки не доводилось спочивати. "Купа шишок" (камінців, гілочок тощо) під наметом - то кричуща недбалість. Майданчик під ночівлю завжди ретельно підготовлювався і, якщо вже поблизу не було якоїсь трави підстелити, ґрунт просто трохи розпушувався. До того ж, тягати на маршрут ще й оте надувальство, коли навантаження на хребта розраховувалось чи не до грама, нікому й на думку не спадало. Але ж маю досвід юзання тих матраців вже на кінцевих довготривалих стоянках - ні, не для мене. Та то лише мої особисті враження/відчуття.

Місто
Львів
KonsL, в мене в нульові було кілька "самонадувних" матраців. В перші кілька користувань, переважно у хаті, це був кайф - розкручуеш і сам надувся.
А після першого виходу з ними в Карпати якось, без видимих причин, самі собою відійшли у минуле. Вже не пригадую, чи то раптово просто зовсім перестали самонадуваиися, чи самонадувалася в них якась третя частина?
Цікаво, чи же продаються і досі в яких Команчерах?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Звичайний каремат - це об'єм, і доволі суттєвий. У надувних карематах/матрасах хрєнова теплоізоляція - навіть влітку, зранку тілу може бути холодно. Самонадувайки - жир в плані комфорту, але важкі порівняно із класичними. Ну і все надувне - "ніжне"...

Зверху